jdx Odesláno 6. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2011 Tak je to právě týden, co mám tyto skvělé hodinky. A když říkám týden, tak tím myslím celý týden, den i noc. Hodinky jsem zatím nesundal z ruky. Nosím je k obleku, džínám, na hory, všude se hodí, všude skvěle slouží, všude si je maximálně užívám. To se mi zatím u žádných hodinek nestalo. Za 6 dní nošení udělaly hodinky 6 sekund do plusu, takže přesnost více než dobrá. Jsou lehounké, perfektně ergonomické, vejdou se pod každý rukáv a neudělají ostudu v žádné situaci. Na velikost 36mm jsem si zvykl velice rychle a občasné poznámky k velikosti už dnes ignoruji, protože vím svoje. Včera jsem cvičně nasadil Omega PO 45.5 a musely jít hned dolů, vláčet se s takovým sudem se mi vůbec nechtělo.(možná půjdou brzo z domu :-)). Prvních pár fotek jsem uvedl zde v Chlubícím vláknu. A tady připojuji kolekci fotek nazvanou "Exploring Beskydy" :-). (Omluvte mobilní kvalitu). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bedja Odesláno 6. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2011 ..toho se u RLX trochu bojím...že pak nebudu chtít nosit nic jiného..
bohus76 Odesláno 6. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2011 ..toho se u RLX trochu bojím...že pak nebudu chtít nosit nic jiného.. Spíš bych se bál,že si rozbiju držku společně s hodinkama.
obchodnik-o3 Odesláno 6. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2011 Spíš bych se bál,že si rozbiju držku společně s hodinkama. držka sa zahoji ale čo rolády?
gougy Odesláno 6. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2011 Tak je to právě týden, všude se hodí, všude skvěle slouží, všude si je maximálně užívám. Užívej:) tahle volba nemá chybu, gratuluji!
tmoris Odesláno 6. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2011 jeste nedavno mi prisly prilis usedly, ale uz si to nemyslim. super volba a paradni fotky
skalis Odesláno 6. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2011 Super hodinky. Jo a presne stejny pohled se mi dnes naskytl, kdyz jsem stoupal na Hostyn .
jdx Odesláno 27. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 27. prosince 2011 Dopoledne vyšla volná chvilka a tak jsem ji využil pro foto dokumentaci Explorerů. Pořád je nosím každodenně, strašně rád a ani po dvou měsících mě vůbec neomrzely. Jako foto dekorace mi posloužila akustika, kterou jsem dostal od Ježíška, a kterou si taky dost užívám :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jartop Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2011 Slušné kousky - Exp i akustika.
Prorok Odesláno 28. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2011 Jsou skutečně super, asi na Rolex nedosáhnu, ale tyto se mě moc líbí.Užívej si je. Třeba tě na Valašsku někde podle nich poznám Tom
parre Odesláno 28. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2011 joo, ty fotky s kytarou jsou dobrý...
Prorok Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2011 Za kolik se vlastně takové Rolex dají koupit? Třeba již starší? Díky za info.Tom
jdx Odesláno 29. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 29. prosince 2011 Cca za 100 se dají koupit nový u obchodníků, kteří je dříve koupili nové a teď je prodávají, když už je u Rolex Dealera nekoupíš. Například watches.at, uhrenfreund.com atd. Na chrono24.cz se můžeš podívat na ceny starších.
Prorok Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2011 Díly za info, mrknu...ale obávám se, že takové nádhery si pořídím až budou děti z domova Teď ty "rolexky" v naturáliích cpu do nich Jedině, že by se někdo chtěl zbavit nějakých starších kousků (pěkných ) výměnou za krásné Maurice Lacroix Masterpiece Grand Guichet :) Tom
Lidoop Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2012 A tady připojuji kolekci fotek nazvanou "Exploring Beskydy" :-). (Omluvte mobilní kvalitu). Vidim tam fotku na kole. Nebojis se ze otresema porusis strojek, minimalne co do presnosti? Ja mam na sport digitalky a dusledne se vyhybam noseni mechanik kde hrozi silnejsi mechaniske vlivy. Mozna jsem prehnane peclivy, cert vi.
bedja Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2012 Vidim tam fotku na kole. Nebojis se ze otresema porusis strojek, minimalne co do presnosti? Ja mam na sport digitalky a dusledne se vyhybam noseni mechanik kde hrozi silnejsi mechaniske vlivy. Mozna jsem prehnane peclivy, cert vi. ..nejsi..mám to taky tak...na kolo zásadně Géčka..
bedja Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2012 ..stačí, že si rozbiju hubu..ještě tak nějaké lepší hodinky..
jdx Odesláno 13. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. ledna 2012 Byla to pohodova nedelni vyjizdka, zadne divoceni. Otresy byly urcite mensi nez cestou do prahy autem na D1 . Daval jsem si samozrejme pozor.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se