Ala Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2011 Čau Páni, chystám si koupit SEIKO SARB033 a rád bych se zeptal na vaše zkušenosti s nákupem na výše zmíněných "šopech". Koukal jsem na oba dva e-schopy seiyajapan.com i na higuchi-inc.com a cena higuchi je o docela dost nižší než na seiya, kde je zakopanej pes? Higuchi web se mi zdá takovej "neseriozní", nekompletní popis hodinek atd....Co si o tom myslíte? A víte někdo, kolik mě to teda ve finále bude stát? Cena hodinek + DPH 20%+ clo (kolik to je?)? Díkaz za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2011 clo je zanedbatelna castka. Dulezite je DPH a pak jeste poplatek za celni projednani postakum. Higuichi by mel byt krapet levnejsi nez Seiya. Jinak treti do party japonsky obchodniku je Chino... http://c-watch.co.jp/ww/sarb033035.html Reklamaci sem bohuzel/bohudik neresil, ale nakoupil sem u vsech tri a vsichni sluzby a komunikace na jednicku. Chino myslim do cech posila Fedexem, ostatni dva Japan Post EMS. Takze Fedex ti to u nas teoreticky vycli rychleji a draz. Japonska posta spolupracuje s tou Ceskou, takze se daji ocekavat klasicke obstrukce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2011 Oba jsou v pohodě, nemusíš se ničeho bát. Ani toho higuchiho pomatenýho webu. Pokud ti Higuchi nabízí nižší cenu, tak běž do něj. DPHčku se pravděpodobně nevyhneš, tak s tím pro jistotu počítej. Clo neřeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2011 Higuchi je podstatně ochotnější vyjít v čemkoliv vstříc. Veškerý objednávky jsem řešil formou mailu a měl sem i čest s reklamací, kdy sem na to půl roku kašlal a poslal a reklamaci mi uznal i když jsem to poslal pár dní po jejím konci a ještě pošta udělala botu a putovalo mu to tam přes měsíc ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2011 Vyclení přes FedEx není rychlejší,ale zato 2x drahší(300Kč+daň). Navíc mi i přes protest k ceně hodinek připočítali další poštovné a teprve z této nové částky počítali daň,ikdyž bylo jasně napsané, že je to free shippnig, čili cena včetně poštovného. Jsou to stejní šmejdi,jako ČP a vyclení se všema náležitostima trvalo stejně dlouho jako u ČP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2011 chtel jsem to napsat, ale efreeti to uz rekl. z tehle svate japonske trojice jsem nakupoval u seiyi a toku china. jako vitez mi z toho vysel toku chino, ale jenom kvuli cenam. ma nejblbejsi stranky, to ho srazi. ale sluzby maji vsichni na 1*. takze za me toku chino. jo, a zrovna sarb033 jsem tam bral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ala Odesláno 8. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 Mě je akorát divný, že když se kouknu hodinky SARB na higuchi-inc.com tak ty ceny jsou o dost nižší než v případě seiyajapan.com nebo c-watch.co.jp (na higuchi cena 340,-EUR na seiya 498,-EUR) a to trošku sm.dí Co vy na to? ......že by ti ostatní v tom měly všechny poplatky a higuchi ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 Seiya je ma (SARB033) za 360 Euro coz je 480 $. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 Seiya je ma (SARB033) za 360 Euro coz je 480 $. Asi tak...neplest eur a usd. Pokud jde ciste o ceny, tak Seiya byva z tria Chino-Higuchi-Seiya vzdy nejdrazsi. Jinak bych jeste podotkl, ze smlouvat o ceny s nimi nema prilis smysl...alespon na WUS sem driv narazil na zminku, ze kdo to zkusil, neuspel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ala Odesláno 8. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 ...aaaaa SAKRA .........jsem slepej jako patrona! .........v tom případě je to jedno kde to objednámDíkas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skyline Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 Nakupoval jsem 2x u Higuchiho, jednani perfektni, platba pres paypal, doruceni rychle (a bez cla). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2011 jen pro uplnost by asi bylo dobre podotknout, ze s velikou pravdepodobnosti se clu a dani nevyhnes. tedy, stat se to muze, ale sance asi jako vyhrat v loterii takze nezapomen pripocitat + 17,5% nebo kolik to ted je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaplanj Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2012 kupoval jsem u Higuchiho a reakce , platba , odeslani, vse bez problemu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se