Přejít na obsah

www.seiyajapan.com nebo www.higuchi-inc.com

Ala

Doporučené příspěvky

Čau Páni,

chystám si koupit SEIKO SARB033 a rád bych se zeptal na vaše zkušenosti s nákupem na výše zmíněných "šopech". Koukal jsem na oba dva e-schopy seiyajapan.com i na higuchi-inc.com a cena higuchi je o docela dost nižší než na seiya, kde je zakopanej pes? Higuchi web se mi zdá takovej "neseriozní", nekompletní popis hodinek atd....Co si o tom myslíte? A víte někdo, kolik mě to teda ve finále bude stát? Cena hodinek + DPH 20%+ clo (kolik to je?)?

Díkaz za info

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

clo je zanedbatelna castka. Dulezite je DPH a pak jeste poplatek za celni projednani postakum.

Higuichi by mel byt krapet levnejsi nez Seiya. Jinak treti do party japonsky obchodniku je Chino...

http://c-watch.co.jp/ww/sarb033035.html

Reklamaci sem bohuzel/bohudik neresil, ale nakoupil sem u vsech tri a vsichni sluzby a komunikace na jednicku. Chino myslim do cech posila Fedexem, ostatni dva Japan Post EMS. Takze Fedex ti to u nas teoreticky vycli rychleji a draz. Japonska posta spolupracuje s tou Ceskou, takze se daji ocekavat klasicke obstrukce.

Odkaz ke komentáři

Higuchi je podstatně ochotnější vyjít v čemkoliv vstříc. Veškerý objednávky jsem řešil formou mailu a měl sem i čest s reklamací, kdy sem na to půl roku kašlal a poslal a reklamaci mi uznal i když jsem to poslal pár dní po jejím konci a ještě pošta udělala botu a putovalo mu to tam přes měsíc ...

Odkaz ke komentáři

Vyclení přes FedEx není rychlejší,ale zato 2x drahší(300Kč+daň). Navíc mi i přes protest k ceně hodinek připočítali další poštovné a teprve z této nové částky počítali daň,ikdyž bylo jasně napsané, že je to free shippnig, čili cena včetně poštovného. Jsou to stejní šmejdi,jako ČP a vyclení se všema náležitostima trvalo stejně dlouho jako u ČP :(

Odkaz ke komentáři

chtel jsem to napsat, ale efreeti to uz rekl. z tehle svate japonske trojice jsem nakupoval u seiyi a toku china. jako vitez mi z toho vysel toku chino, ale jenom kvuli cenam. ma nejblbejsi stranky, to ho srazi. ale sluzby maji vsichni na 1*. takze za me toku chino. jo, a zrovna sarb033 jsem tam bral ;)

Odkaz ke komentáři

Seiya je ma (SARB033) za 360 Euro coz je 480 $.

Asi tak...neplest eur a usd.

Pokud jde ciste o ceny, tak Seiya byva z tria Chino-Higuchi-Seiya vzdy nejdrazsi.

Jinak bych jeste podotkl, ze smlouvat o ceny s nimi nema prilis smysl...alespon na WUS sem driv narazil na zminku, ze kdo to zkusil, neuspel.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...