Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 226
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Např hodinky zn. UZI a Smith & Wesson .http://jewelry.search.ebay.com/tritium_Jewelry-Watches_W0QQ_trksidZm37QQfromZR40QQsacatZ281

Diky moc... wink.gif

A nevite co to je za znacku to UZI? Vim, ze Smith & Wesson vyrabi zbrane (pokud se nepletu, tak je to nejvetsi americky vyrobce rucnich zbrani...)

Odesláno

To vim, ze je to samopal biggrin.gif ... jinak ty hodinky se daji koupit i u nas...

UZI se dají koupit na ebay za cca. 1.800 Kč i s dopravou.

Taky jsem se dival... A ty vore nevis, co to je za znacka? smile.gif

Odesláno

Koukam ze vse jsou v podstate jen dohady, podle mne byly vojenske hodinky zalezitosti doby pouze mechanickych hodinek, kdy musely byt oproti ostatnim beznym hodinkam odolnejsi... V dnesni dobe valek prenasenych kolikrak pomalu v primem prenosu, jsou na rukach vojaku vzdy videt prakticky jen plastove cerne digitalky...

Je to podobne asi jako s hodinkama pro potapece....

Odesláno

Tady je něco:http://www.special-forces.co.uk/index.htm#1_2

Diky, zajimava stranka.

Pokud jsem to dobre pochopil, tak jsou to hodinky z USA:

UZI Protector Watches (GTLS)

Latest from the USA

UZI - the very latest range of Tritium based watches from the USA. These offer fantastic value for a GTLS watch. At only £89.99 including UK/BFPO postage, they are available with Rubber or Nylon strap. They offer this value by placing markers on the hands and at 12, 3, 6 and 9 o'clock only. Because of the position of the light sources it is very easy to see the time without the need for an individual light source at each point. Remember that both watches offer an incredible 200m water resistance with a screw down crown.

Odesláno

Koukam ze vse jsou v podstate jen dohady, podle mne byly vojenske hodinky zalezitosti doby pouze mechanickych hodinek, kdy musely byt oproti ostatnim beznym hodinkam odolnejsi... V dnesni dobe valek prenasenych kolikrak pomalu v primem prenosu, jsou na rukach vojaku vzdy videt prakticky jen plastove cerne digitalky...

Je to podobne asi jako s hodinkama pro potapece....

Ja v tom mam poradek. Tyhle Marathony jsou skutecne v armade pouzivane hodinky koupene americkou vladou pro americkou armadu.

Koupil jsem je od jednoho typka, co bezne prodava veci americke armady. Kdovi, jak k tem vecem nim prisel;) Vypadaji hodne pouzivane, ostatne rok vyroby je 1990. Korunka pro natahovani je uz prijmene osoupana, sklicko ma taky par skrabancu, jen plastove pouzdro vypada zachovale.

Je v nich udajne nejaka kvalitni ETA, ostatne udavana presnost -+ 90s za mesic je hodne hezka. A tikaji hlasiteji nez me aviatory s kalibrem 3105. Coz je co rict.

Vecer jsem hodim kvalitnejsi fotky, tohle je jen foceno mobilem.

Odesláno (upraveno)

Tady jsou videt lepe:

Dnes jsem zjistil, ze jejich puvodnim majitelem byl veteran valky v Perskem zalivu, clen 82nd division. Tedy parasutista.

post-520-1180861751.jpg

Upraveno uživatelem afrikab
Odesláno
Tady jsou videt lepe:

Dnes jsem zjistil, ze jejich puvodnim majitelem byl veteran valky v Perskem zalivu, clen 82nd division. Tedy parasutista.

Tak to je parada. Bych rekl, ze to je raritka. Jsou pekne

Odesláno
Vypadají pěkně. Je to quartz?

...Korunka pro natahovani je uz prijmene osoupana, sklicko ma taky par skrabancu, jen plastove pouzdro vypada zachovale.

Je v nich udajne nejaka kvalitni ETA, ostatne udavana presnost -+ 90s za mesic je hodne hezka. A tikaji hlasiteji nez me aviatory s kalibrem 3105...

viz par prispevku vyse od afrikab :gunsmilie:

Odesláno (upraveno)
zaujimave info:

year 1880: Girard-Perregaux is the first company to mass-produce wristwatches, primarily for military use.

Nevim, jestli jsou tyto prvni, ale Girard-Perregaux je vyrabel v roce 1880 pro nemecke cisarske namornictvo.

post-520-1181063133.jpg

post-520-1181063244.jpg

Upraveno uživatelem afrikab

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...