Chosef76 Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2011 Zdravím všechny chronomaniaky. Nadešel čas, kdy je nutnost pořídit si kvalitní hodinky , které mě budou těšit a na které budu hrdý. Je mi 35 let, jsem amerikanofil, mám rád tradice a v žádném případě, ale nejsem konzerva, která chodí jen v oblecích a škrtí se v kravatách. Po několika extravagantních designových modelech včetně úletů typu japonských Tokyoflash Kisai Denshoku jsem velmi zatoužil po Hamiltonech, které mě prostě baví a připadají mi krásné se skvělým zpracováním. Už několik měsíců pokukuji po modelu Hamilton Pan Europ chrono,což je retro model originálů z r. 1971, mno zdejším nadšencům nemusím představovat ....Oslovil jsem už nějakého prodejce tady v ČR, který by mi je obstaral. Upřednostňuji osobní odběr a koupi v ČR. Malinko mám problém z velikostí hodinek - průměr 45mm, což je poměrně ( k šířce mého zápěstí) dost. Nicméně se jich proto nehodlám vzdát . Rád bych poprosil zdejší znalce a schválení (nebo neschválení) těchto hodinek. Pokud je tu někdo, kdo je vlastní, nebo vlastnil, pak o nějakou osobní zkušenost. Předem díky !!! http://www.luxist.com/2011/02/03/hamilton-pan-europ-automatic-chronograph-watch/
Hajek Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2011 Za mě - naprosto dokonalé retro hodinky. Líbí se mi od první chvíle a pokud nemáš nějak zvlášť tenké zápěstí - jdi do nich ! :-)
Boudy Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2011 Tak ty vazne supr, osobne bych je taky snesl Az je budes mit, nafot a pokud budes z okoli Brna, rad bych se na ne kouknul nazivo ... Bohuzel situace s AD Hamilton neni stale v CR idealni
Návštěvník admira Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2011 (upraveno) Malinko mám problém z velikostí hodinek - průměr 45mm, což je poměrně ( k šířce mého zápěstí) dost. Tohle si promysli. 45 je hodne velky prumer. Hodinky mohou byt sebelepsi, ale pokud nejdou k ruce... Upraveno 9. listopadu 2011 uživatelem admira
panedge Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2011 Tak záleží jak máš velkou ruku-pokud je obvod zápěstí třeba 18 cm,tak bych se toho vůbec nebál.Tyhle Hamiltony se mi taky moc líběj,za jakou cenu ti je nabízej naši obchodníci?
Roman-ZA Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2011 Za mna ano. Nutne vyskusat. Neide iba o velkost, ale celkovy dojem.
Chosef76 Odesláno 9. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2011 Tohle si promysli. 45 je hodne velky prumer. Hodinky mohou byt sebelepsi, ale pokud nejdou k ruce... Je to jediná překážka před jejich koupí, nicméně manželka má ráda velké hodinky na mé ruce . Mám obvod zápěstí 17,5cm, šířka 55mm .....žádný svalovec, ale mé pacientky to oceňují ;-)
Chosef76 Odesláno 9. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2011 Tak záleží jak máš velkou ruku-pokud je obvod zápěstí třeba 18 cm,tak bych se toho vůbec nebál.Tyhle Hamiltony se mi taky moc líběj,za jakou cenu ti je nabízej naši obchodníci? o půl cm méně, než píšeš...snad to bude stačit. 33 200 Kč for me ;-)
juraj85 Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2011 Aj ja som po nich poškuloval ale 45 mm je znacne preexponovany rozmer a tobôž u retro hodin.Mal som Seiko Stargate na bezne nosenie a hoci sedeli velmi prijemne 44 mm mi bolo vela-v dôsledku čoho išli z nakoniec aj z domu.
Juraj11 Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2011 Jsou super-osobně bych do nich šel hned.Té velikosti se neboj,tento typ pouzdra většinou sedí i na štíhlejším zápěstí.
Chosef76 Odesláno 9. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2011 Jsou super-osobně bych do nich šel hned.Té velikosti se neboj,tento typ pouzdra většinou sedí i na štíhlejším zápěstí. Moc děkuji za podporu. Souhlasím. Každopádně si myslím , že obvod zápěstí není objektivní parametr pro určení jestli hodinky mohu nebo nemohu nosit. Fylogeneticky vzato se nosí větší hodinky než v minulosti, kdy nejúspěšnější modely měly 38mm a méně . Dneska muži nosí orloje ...a chtějí být vidět! ;-)
panedge Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2011 Tak jsou Orloje a Orloje,pozor na to-dnešní módní tácky co se nosej, to je krásná ukázka nevkusu.A obvod zápěstí je dost objektivní-nevím o nikom tady,kdo by měl 17 cm zápěstí a nosil třeba pilotky 47mm-nožičky pak nejsou na ruce,ale přečuhujou a to je těžkej úlet.ALe 45mm a 17,5 cm plus tenhle tvar pouzdra si myslím,že bude v poho.Jinak nevím kolik stojej v cizině,ale takhle z fleku mi ta cena za tyhle hodinky přijde jako dobrá.Hlavně pak nezapomeň pořádne nafotit!
Chosef76 Odesláno 9. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2011 Tak jsou Orloje a Orloje,pozor na to-dnešní módní tácky co se nosej, to je krásná ukázka nevkusu.A obvod zápěstí je dost objektivní-nevím o nikom tady,kdo by měl 17 cm zápěstí a nosil třeba pilotky 47mm-nožičky pak nejsou na ruce,ale přečuhujou a to je těžkej úlet.ALe 45mm a 17,5 cm plus tenhle tvar pouzdra si myslím,že bude v poho.Jinak nevím kolik stojej v cizině,ale takhle z fleku mi ta cena za tyhle hodinky přijde jako dobrá.Hlavně pak nezapomeň pořádne nafotit! Díky, pane! Fotky určitě budou.
kuncák7 Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2011 Za mě do nich taky jdi, připomínají mě Zodiaky, které také chci, příjemné retro chrono. A rozměru se rozhodně neboj.
Chosef76 Odesláno 9. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2011 Za mě do nich taky jdi, připomínají mě Zodiaky, které také chci, příjemné retro chrono. A rozměru se rozhodně neboj. Zodiaky ? Můžeš hodit odkaz pro představu? Děkuji.
jendr Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2011 Mě připomínají Sturmaskie Ocean...jeden čas jsem po nich dost pokukoval. https://www.google.com/search?client=opera&rls=cs&q=sturmaskie+ocean&oe=utf-8&channel=suggest&um=1&ie=UTF-8&hl=cs&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1024&bih=615&sei=%20t_a6TpuoNsXEsgay3-nkBg
Petr Svenda Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2011 Je to jediná překážka před jejich koupí, nicméně manželka má ráda velké hodinky na mé ruce . Mám obvod zápěstí 17,5cm, šířka 55mm .....žádný svalovec, ale mé pacientky to oceňují ;-) Hadam, ze kolega je gynekolog :-) Krasne hodiny, menší bys mohl v práci ztratit. U mě jako otolaryngologa tohle nebezpečí naštěstí nehrozí. :-)
Návštěvník admira Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2011 (upraveno) Mám obvod zápěstí 17,5cm, šířka 55mm .....žádný svalovec, ale mé pacientky to oceňují ;-) 17,5x5,5 ? Upraveno 9. listopadu 2011 uživatelem admira
Chosef76 Odesláno 9. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2011 17,5x5,5 ? Ano 17,5cm obvod zápěstí, 5,5cm šířka ....nezdá se ?
Quido Morava Odesláno 10. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2011 rozhiodně doporučuji - ale také doporučuji si je před finálním rozhodnutím vyzkoušet na ruce, jak padnou, nejde vždy jen o velikost, ale o provedení tahu atp.Věř, že pocit, jak sechovají na ruce je nakonec ten nejdůležitější pro to, abys později nebyl zklamán.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se