Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mám stříbrné hodinky Omega, podle sériového čísla 7 964538 z roku 1929. Hodinky mají porcelánový ciferník, 15 jewels a jsou funkční. Jaká je asi jejich hodnota? Domnívám se, že by mohla být ke 3 tisíc Kč.Přikládám fotky.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Mám stříbrné hodinky Omega, podle sériového čísla 7 964538 z roku 1929. Hodinky mají porcelánový ciferník, 15 jewels a jsou funkční. Jaká je asi jejich hodnota? Domnívám se, že by mohla být ke 3 tisíc Kč.Přikládám fotky.

Nás více zajímá citová hodnota,hodnota finanční je druhořadá a proto nemáme rádi dotazy tohoto typu.Ano daly by se za tvou cenu prodat plus mínus.
Odesláno

Já klidně odpovím. Pouzdro hodinek má puncovní značku tetřeva (užívaný od roku 1881 do 1995), tedy jde o stříbro 800/1000. Zbytek jsi popsal výborně sám. Takže za mě ta cena odpovídá, když budeš mít štěstí, prodáš je za 4000,- a když smůlu, tak třeba za 2000,-.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...