Jakubisko Odesláno 10. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2011 V neděli budu celý den v Basileji. Dejte mi prosím nějaké tipy, co je tam k vidění - vítané jsou nehodinkové historické atrakce :-) Díky
Potkan Odesláno 10. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2011 V neděli budu celý den v Basileji. Dejte mi prosím nějaké tipy, co je tam k vidění - vítané jsou nehodinkové historické atrakce :-) Díky Ahoj Kubo, ja ti nevim, byl jsem v Basileji jenom jednou a prislo mi, ze tam toho k videni moc neni. Na namesti je cervenej barak, nacancanej, mozna radnice, pak je tam nejakej kostel a u neho vyhlidka na reku a mosty. Ale fakt jsem neobjevil nic zasadniho. Takze krome kseftu s hodinkama nevim, co tam chces celou nedeli delat :-D Ale taky se muzu plest a nekdo ti poradi co tam. Nebo nechces se radsi stavit do Zurichu? Muzem se potkat a neco omrknout, tady je toho vic.
Návštěvník Kamil Odesláno 10. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2011 Když to vezmeš zprava doleva: - úplně v rohu Messeplatz, jsou tam přímo proti hlavnímu vchodu na Baselworld patrové garáže, kde bych nechal auto, vedle hotel Ramada, v lobby v přízemí dobré kafe, v posledním patře bar s normálními cenami s výhledem na celé město, je to nejvyšší budova v Baselu - pak bych šel pěšky po Clarastrasse k vodě, je tam spousta shoppingů, hospůdky, pár obchodů se spíše levnějšími značkami hodinek - před mostem vpravo i vlevo hezká procházka podle vody po nábřeží s výhledem na nejstarší část města přes řeku - za mostem v největším oválu historické staré město, spousta obchodů, kaváren, drahé hodinky - doporučuju jet tramvají od mostu do kopce přes Markplatz po Freiestrasse a vracet se pěšky z kopce - a nalevo je Petersplatz, kde v neděli bývají bleší trhy
Jakubisko Odesláno 11. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2011 (upraveno) Kamile DÍKY! Kam se hrabe průvodce :-) Topkane Curych nekdy priste. Jsem Strasburku a Basel je nejblizsi švajc ;-) Upraveno 11. listopadu 2011 uživatelem Jakubisko
Potkan Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2011 Kamile DÍKY! Kam se hrabe průvodce :-) Topkane Curych nekdy priste. Jsem Strasburku a Basel je nejblizsi švajc ;-) Jasny, to by pak byla zbytecne velka zajizdka ;-) Jenom doplnim, ze v nedeli budou pravdepodobne vsechny obchody zavreny, takze zbyva navstivit asi jedine ty kavarny a blesak. Uzij si vylet! :-)
Andrew Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2011 Já myslím, že Basel je velice příjemný na jednodenní výlet
Jakubisko Odesláno 16. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2011 Trocha čtení k večerní sklence o návštěvě Basileje: http://expedicni.myslenka.net/2011/11/basilej/ A pár fotek pro hezké snění
instant Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2011 v tom Panerai displeji: Vladimir Radiomirovič Uljanov na jachticke osobne udava kurz na Odesu?
Jakubisko Odesláno 16. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2011 Už se blížíme ke konci...
Jakubisko Odesláno 16. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2011 Toť vše. Bylo na co koukat!Nejvíc mě asi zaujaly Chanel J12 Grey...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se