Gilius Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2011 Tak jsem se asi potento....tohle musím mít !!!! Je to ve quartzu, což mi vyhovuje ( automaty už nikdy ) . Co vy na ně ??? KLIK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2011 Nic. Nekoupíš si je, protože si jako já, také pořád jen spekuluješ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2011 Za mě jo. Taky mě berou, ale bez peněz do hospody nelez.....takže smůla! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2011 Quarz rozhodně nemusím, ale tyhle mě taky berou. Té nádhere bohužel odpovídá i cena, faktem dále je, že chronograf bych při jízdě autem rozhodně nevyužil. Včera jsem na ně koukal v Koscomu. Balení, jejich velikost, lesk - Jo jsou efektní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2011 (upraveno) Nic. Nekoupíš si je, protože si jako já, také pořád jen spekuluješ. ..jinak hodinky fajné..až teda na ten quartz Gili.. Upraveno 16. listopadu 2011 uživatelem bedja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 16. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2011 quartz je pohoda....automaty už nikdy a ruční nátah nedělaj. A Snow kecá...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2011 preco take odmietave nikdy automatom? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2011 preco take odmietave nikdy automatom? Protoze je to demagog, kterej nechape kouzlo mechaniky a porad dokola to tu omílá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 16. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2011 Ale bobek....ruční nátah ještě snesu. Automat mne nebetyčně sejří....takže už nikdy. Prej kouzlo mechaniky....vole, totéž se hodí na Tebe ve vztahu k Festinám Nechápeš Festiny a furt tady demagogicky prudíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2011 a ja som si myslel,ze pre takeho chronomazaka nic ine ani neexistuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2011 To ja jsem si jen tak rypnul..coz Gily doufam pochopil..uz jsme to spolem resily..je to vec nazoru a kazdeho vlastni presvedceni..za me jedine automatika a nejen v aute ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2011 Ale bobek....ruční nátah ještě snesu. Automat mne nebetyčně sejří....takže už nikdy. Prej kouzlo mechaniky....vole, totéž se hodí na Tebe ve vztahu k Festinám Nechápeš Festiny a furt tady demagogicky prudíš Hade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 16. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2011 4 bedja - v pohodě, chlape 4 Fanouš - hehe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2011 Tak jsem se na ně dnes podíval v Koscomu, zdají se mi moc velký, ten zelený čudlík chrona je taky nějakej přerostlej, jinak dobrý, ale cena šílená, ta zelená limitka skoro 50, červená standardní verze 35, za kvarc na gumě ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2011 Cena je přehnaná, platíš značku a vyjímečnost. A ta velikost je právě dělá. Za patnáct litrů ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2011 nic pro chronomagorickýho fajnšmekra, ale proti gustu ...;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 21. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2011 Jak jsem psal, za patnáct bych i do tohohle quartzu šel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emba Odesláno 21. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2011 Dát 50.000 CZK za quartz je masakr. I když je Edox sympatická značka. Také ten průměr 45 mm.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník admira Odesláno 21. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2011 Vypadaji jedovate nebezpecne krasne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se