Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow
Odesláno

Nic. Nekoupíš si je, protože si jako já, také pořád jen spekuluješ.

Odesláno

Quarz rozhodně nemusím, ale tyhle mě taky berou. Té nádhere bohužel odpovídá i cena, faktem dále je, že chronograf bych při jízdě autem rozhodně nevyužil. Včera jsem na ně koukal v Koscomu. Balení, jejich velikost, lesk - Jo jsou efektní.

Odesláno (upraveno)

Nic. Nekoupíš si je, protože si jako já, také pořád jen spekuluješ.

:D

..jinak hodinky fajné..až teda na ten quartz Gili..:smile_anim: :D

Upraveno uživatelem bedja
Odesláno

Ale bobek....ruční nátah ještě snesu. Automat mne nebetyčně sejří....takže už nikdy. Prej kouzlo mechaniky....vole, totéž se hodí na Tebe ve vztahu k Festinám :lol: Nechápeš Festiny a furt tady demagogicky prudíš :lol2:

Odesláno

To ja jsem si jen tak rypnul..coz Gily doufam pochopil..uz jsme to spolem resily..je to vec nazoru a kazdeho vlastni presvedceni..za me jedine automatika a nejen v aute :))

Odesláno

Ale bobek....ruční nátah ještě snesu. Automat mne nebetyčně sejří....takže už nikdy. Prej kouzlo mechaniky....vole, totéž se hodí na Tebe ve vztahu k Festinám :lol: Nechápeš Festiny a furt tady demagogicky prudíš :lol2:

Hade Posted Image
Odesláno

Tak jsem se na ně dnes podíval v Koscomu, zdají se mi moc velký, ten zelený čudlík chrona je taky nějakej přerostlej, jinak dobrý, ale cena šílená, ta zelená limitka skoro 50, červená standardní verze 35, za kvarc na gumě ???

Odesláno

Dát 50.000 CZK za quartz je masakr. I když je Edox sympatická značka. Také ten průměr 45 mm....:suicide_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...