Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jaké jsou rozdíly mezi těmito kalibry?

...o ETA 7750 vím jen, že je spolehlivý léty ptrověřený a velmi užívaný, o tom druhém nevím prakticky nic;

prosím znalé o vyjádření

Odesláno

Podle me to z toho nevypliva . Cena "syroveho" strojku je asi vetsi, ale vzdy zalezi na tom, ve cem je nainstalovan a jak je treba poupraven, apod. Asi si budu vic cenit prekopane 7750 v IWC nez A07 v hodinkach Victorinox. Ale muze to byt subjektivni.

Odesláno

Podle me to z toho nevypliva . Cena "syroveho" strojku je asi vetsi, ale vzdy zalezi na tom, ve cem je nainstalovan a jak je treba poupraven, apod. Asi si budu vic cenit prekopane 7750 v IWC nez A07 v hodinkach Victorinox. Ale muze to byt subjektivni.

aha - tak uz chapu - nebude to tak jednoznacne...

vrtalo mi to hlavou, jelikoz jsem se nedavno zajimal o ty Certiny... u tech "lepsich" chronogtafu maji Valjoux 7750, ale nad tim maji jeste drazsi modely s Valgranges A07.211

Odesláno

valgranges najdes v Glycinoch za 1500USD aj v Chopardoch za 9000USD. to iste mas so 7750, co je vzhladom na vek este rozsirenejsi zivocich. Seria A.0x ma vacsi "podorys" co zjednodusuje zastavbu do puzdra s vacsim priemerom. Finish, adjustment atd su ako hovori Frantik vyssie: Dle libosti a rozpoctu :)

Odesláno

aha - tak uz chapu - nebude to tak jednoznacne...

vrtalo mi to hlavou, jelikoz jsem se nedavno zajimal o ty Certiny... u tech "lepsich" chronogtafu maji Valjoux 7750, ale nad tim maji jeste drazsi modely s Valgranges A07.211

.. no a pokud se srovnají rozměry pouzder u Certiny? Viktorinox dává do rozměru 44 Valjoux 7750 a do 46 pak Valgranges A07.211, ceny modelů jsou různé..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...