shaggy Odesláno 17. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2019 niekedy na ebay To je naozaj origo? Ci nejaka novovyroba?
jovani Odesláno 17. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2019 netusim, ale tieto sety sa bezne na ebay predavaju ... ja mam aj povodny tah, ako som kupil s hodinkami
mkshort Odesláno 17. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2019 Je napis Poljot na spone nebo ne? Posli foto. Sent from my iPhone using Tapatalk
Návštěvník LONGINES Odesláno 18. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2019 No, jak sem psal - prostě nádhera! Jako ale fakt! P.S.Zdá se mi to, nebo máš jezdec těch světlých nastavenej "víc na fest" ?
VendoL Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2019 Tak já na ně hodil khaki Zulu škoda jen těch matných oček Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
xxmikexx Odesláno 24. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2019 Hmm,docela jim sedne.Furt tady na to koukam a budu muset taky nějake pořidit :-D
VendoL Odesláno 25. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2019 Jo jsou to pěkný hodinky. Určitě pořiď. Jen by mohli být trošku větší.
VendoL Odesláno 17. května 2019 Nahlásit Odesláno 17. května 2019 Dám to i sem kam to patří.Vykopanej MiG v Dolních Břežanech a moje Poljotky.Zakopán do země 1 října 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kudrnac Odesláno 27. května 2019 Nahlásit Odesláno 27. května 2019 Tuhle performanci jsem vubec nepochopil... proc toho Miga nejdrive "pohrbili" a proc ho tedy nasledne vykopali?
VendoL Odesláno 27. května 2019 Nahlásit Odesláno 27. května 2019 Těžko říct,dělal to nějakej umělec.Tak asi čekal že vykope úplně něco jiného než sám pohřbil...
mkshort Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Odesláno 29. května 2019 (upraveno) Byl to pokus o modernizaci letectva ceske armady. Zakopali stary Mig 21 a cekali, ze vykopou F-35... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 29. května 2019 uživatelem mkshort
jožko Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Odesláno 29. května 2019 Byl to pokus o modernizaci letectva ceske armady. Zakopali stary Mig 21 a cekali, ze vykopou F-35... IMG_6326.jpg Sent from my iPhone using TapatalkTo mi pripomína slová jednej folklórnej:Zasadil som liter vína, vyrástol mi demižón.Ožral som sa ,ako...Čo čakali, že ich matička zem namnoží ako zamiaky?
mmiso Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Odesláno 10. června 2019 Ahojte, viete mi poradit, kde by som vedel kupit nahradne diely na poljot 3133,konkretne tlacitka a cifernik? Odoslané z ANE-LX1 pomocou Tapatalku
Harwey Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Odesláno 10. června 2019 Ahojte, viete mi poradit, kde by som vedel kupit nahradne diely na poljot 3133,konkretne tlacitka a cifernik? https://ussrwatch.net/Pushers.htmlhttps://ussrwatch.net/Dial-and-Hands.html
mmiso Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Odesláno 10. června 2019 Ďakujem Odoslané z ANE-LX1 pomocou Tapatalku
mkshort Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Odesláno 10. června 2019 Jen bacha, ty cifry jsou pochybna druhovyroba, lehce poznatelna od origa. Za pravy se musi hooodne priplatit, viz napr. eBay. Sent from my iPhone using Tapatalk
Bilis Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Odesláno 27. června 2019 Zdar chlapy, mám dotaz zdědil jsem po dědovi POLJOT 23 jewels "Remkovky" dávám je pomalu dohromady. Origo kovový pásek a vteřinovku už jsem sehnal, teď sháním lunetu a sklíčko. Nemáte někdo náhodou na prodej? Je to srdcovka. Děda byl leteckej mechanik. Tak bych rád měl k těm úžasným vzpomínkám na něj, měl i pěknou památku. Jinak hodinky jsou funkční tak snad to budou jen tyto kosmetické úpravy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se