Jirka35 Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2011 Přidám svůj typ - Mido Belluna:http://www.mido.ch/fr/node/1563
Klotzman Odesláno 21. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2011 Než mi to došlo,tak jsem si chvíli myslel,že jsi holil měď a splnil jsi limit,za který se chceš odměnit. Buhehehééé - to jsem se dneska poprvé zasmál - holit měď, to je dobrý... Jinak já bych radil v téhle cenové kategorii ty Longiny a dokonce bych podle fotky těch modrých řekl, že na kůži vypadají líp než na tahu.
FrantisekH Odesláno 22. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2011 tak budu vzorně sledovat prodejní sekci, jestli mě nepadne něco do oka...
Horhe Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2011 Je víc než pravděpodobný, že budu mít brzo k dispozici . Koupil jsem je pro sebe, ale den po zaplacení se mi naskytla nabídka, kterou nemůžu odmítnout. Takže pokud bys měl zájem napiš. Předpokládám, že začátkem příštího týdne bych je mohl mít.
FrantisekH Odesláno 28. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2011 tak hodinky na cestě, všem díky moc za rady a Horhemu za obchod
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.