FrantisekH Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2011 tak je to tady, dneska ráno naváženo 99,9 kg takže cíl splněn. Pečlivě jsem zvážil všechny možnosti a jak jsems i slíbil chci si za odměnu pořídit hodinky. Podmínky: hodinky pro každodenní nošení, možnost tahu i kůžesafírprůhledné dýnkodate nebo day datenepreferuji chronocena kolem 20ti tis Díky moc za rady
Jakubisko Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2011 A musí mít do 100g? Protože, pokud budou mít víc, tak jsi zase přes 100kg
honza71 Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2011 V první řadě gratuluji. Zaregistroval jsem tvou snahu a máš můj obdiv. To zadání je hodně obecné a nevím ani nic o tvém hodinkovém vkusu. Proto sem dávám v poslední době často doporučované Longines HydroConquest. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
FrantisekH Odesláno 18. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2011 A musí mít do 100g? Protože, pokud budou mít víc, tak jsi zase přes 100kg noo do 100g být nemusí ale musí se pohodlně nosit :-))
FrantisekH Odesláno 18. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2011 V první řadě gratuluji. Zaregistroval jsem tvou snahu a máš můj obdiv. To zadání je hodně obecné a nevím ani nic o tvém hodinkovém vkusu. Proto sem dávám v poslední době často doporučované Longines HydroConquest. nedokážu si je představit na kůži :-((
honza71 Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2011 nedokážu si je představit na kůži :-(( Tak to jsme dva. Jsem to zle pochopil, promiň.
shag Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2011 Tak to jsme dva. Jsem to zle pochopil, promiň. modre Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
honza71 Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2011 TO shag: Mám evidentně slabou představivost. Modrá je dobrá.
FrantisekH Odesláno 18. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2011 značka nerozhoduje, nepotrpím si na big brandy ale o kvalitu za rozumnou cenu
MarcelG Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2011 Sumo, jde i na kůži Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
FrantisekH Odesláno 18. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2011 chlapy, oboje se mi líbí, ale spíš bych bral něco víc v business kategorii než divers
lastam Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2011 modré longines hydroconquest proč né:-) nebo certiny DS podium, hamilton jazmaster viewmatic...
Jezevcik2 Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2011 Než mi to došlo,tak jsem si chvíli myslel,že jsi holil měď a splnil jsi limit,za který se chceš odměnit.
H-B Odesláno 19. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2011 Hledame relativne podobne. Doporucil bych Mido, nebyt reminku. Takhle zkusim Raymond Weil Freelancer. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
FrantisekH Odesláno 19. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2011 Zatím vzorně sleduju prodejn sekci jestli mi tam něco "nepraští do nosu" Ty weily jsou dobrý jen mi přijdou podle vzhledu malý, jenom doplním diametr 40-42 bez korunky
Horhe Odesláno 19. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2011 Ty Weily maj 42, velký mi příjdou dost. Já mám 17,5.A jsou krásný. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Petr Svenda Odesláno 19. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2011 Potvrzuji, stejná ruka, stejne hodinKy.
FrantisekH Odesláno 19. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2011 tyhle druhý weyly super líbí se mi day date
emba Odesláno 19. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2011 Jedny méně "profláknuté" MUHLE GLASHUTTE TERRANAUT III TRAIL Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
FrantisekH Odesláno 20. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2011 sic je to cenově mimo, ale možná bych si to zasloužil :-)) zkoušel jste někdo suby na kůži?
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.