Ondrej71 Odesláno 24. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2011 Jaká je úroveň kvality u této, do této chvíle pro mě neznámé, značky? http://www.hodinky-brilianty.cz/hodinky/astroavia/ Vypadají moc pěkně, navíc větší průměr pouzdra než obvyklých 42mm, ale třeba název strojkz slyším poprvé.. díky za názory?
Mari Odesláno 24. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2011 Někde už tu proběhlo, že je to čína. Pokud jsem správně hledal, tak cena strojku je 31 dolarů.
Ondrej71 Odesláno 25. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2011 tak do toho nejdu, diky za radu.
Roman-ZA Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2011 Moc by som to nezavrhoval. Lebo pilotky LACO v hodnote 350 EUR maju stroj v cene 10 USD Takze tolko k teme cena stroja a cena hodiniek. ja sa taktiez snazim vyhybat Cine pokial sa da. Ale da sa to vobec?
kuncák7 Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2011 Cena dle mého odpovídá kvalitě. Pokud chceš švýcary, budeš muset investovat o trochu víc peněz, nebo se spokojit s obnošeným zbožím.
synek Odesláno 26. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2011 Co se teď nevyrábí v Číně. Když se podíváte na jakékoliv zboží, tak na každém je napsáno vyrobeno v Číně. Ale stejně by mě zajímalo,jestli má někdo zkušenosti s výše uvedenou značkou hodinek.
navi Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2011 Mám TC alarm chronograf - special Helicopter edition - druhý rok - chodí super, zpracování přesně jako na obrázku. Když je chceš a líbí se Ti, tak si je kup, zase taková darda to není.Na kovovém tahu vypadají celkem mohutně.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se