Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

zdravim,

mel bych tady na Vas dotaz...chtel bych si koupit k Vanocum nejake "stylove" hodinky, samozrejme, kde jsem hledal prvne bylo aukro a ceny jsou tam opravdu pekne.. :-)

ale pak jsem hledal nejake informace o nabizenych hodinkach a moc chvaly jsem teda nenasel, takze bych se radsi chtel s Vami pred koupi poradit...nechci koupit

nejaky uplny smejd pokud mozno :) moje predstava je nejlepsi pomer cena/vykon :) a cena by mela byt asi do 2 000 kc, nechci jako student do toho ted davat vic penez...

je vubec mozne koupit za takovy penize kvalitni hodinky? co rika treba na hodinky z aukra? znacka Simpar? Detomaso? nebo radsi nejake koupit v kamenym obchode?

omlouvam se mozna za blbe otazky, ale vubec se v tom nevyznam a kazda rada dobra :-) predem dekuji za vsechny odpovedi :-)

Odesláno

Nechci Tě zklamat, ale Tebou jmenované hodinky z Aukra jsou většinou čínské "šunty". Rozmysli si to dobře, abys nebyl zklamaný. Tady můžeš v prodejním vláknu občas objevit hodiny z druhé ruky, které se nebudou příliš vzdalovat od Tvého finančního rozpočtu a poskytnou Ti dobrou službu ...a mohou být i stylové ;-)

Odesláno

Aukro NEEEEEEEEEE. To jsou opravdu šunty. To že se podívej sem. Např. tyhle nevypadají zle. Sice je to taky vše made in China, ale aspoň u toho máš 2 roky záruku. Ty Casia mají napsáno i Japan Mvmt což by teoreticky mělo znamenat že v sobě mají japonský strojek, ale gatě bych na to nevsadil.

Odesláno

Za ty prachy seženeš hodinky, které ti budou sloužit. Mrkni na ten obchod, který uvádí quaero. Vyber si tam nějaký Casia a budeš spokojený. Není to šunt a za ty peníze budeš těžko hledat konkurenta.

Odesláno (upraveno)

Nebo je druhá možnost. Přišetři pár korun a pořiď seiko. S kvarcovým (bateriový pohon) strojkem seženeš kolem 3500Kč moc hezké modely. Prostě takové univerzální hodinky. Ale pokud chceš plus mínus dodržet rozpočet, hledej pod značkou Casio, která ti byla doporučena. Nebude to krok vedle.

např toto:

http://www.hodinky.cz/casio-collection-bem-111d-1avef.html

(za ty prachy moooc hezké)

Upraveno uživatelem onney
Odesláno

dekuji moc za vsechny rychle reakce...vidim to teda asi na ty hodinky znacky Casio...ale kdybych jeste pridal penize, muzete mi doporucit nejake konkretni modely od znacky Seiko? nejake odkazy co by jste doporucovali? :)

Odesláno (upraveno)

klikni na napis SEIKO / SEIKA / v mojom prispevku ...

dekuji moc za vsechny rychle reakce...vidim to teda asi na ty hodinky znacky Casio...ale kdybych jeste pridal penize, muzete mi doporucit nejake konkretni modely od znacky Seiko? nejake odkazy co by jste doporucovali? :)

Upraveno uživatelem Giovany21
Odesláno (upraveno)

Jednoznacne chod do tych SEIKO. Kolega ti dobre radi :D

SEIKO su radovo uplne inde ako CASIO.

Budes mat perfektne hodinky, ktore vydrzia za velmi dobru cenu.

Upraveno uživatelem Roman-ZA
Odesláno

jeste bych se chtel zeptat na hodinky Ivicta? na ebay byvaji docela casto v daily deals a kdyby se nejaky i s postovnym sehnali kolem 2500...jsou lepsi jak Seiko?

pokud ano, mate doporuceni na nejake konkretni hodinky? :)

Odesláno

Invicty som pozeral. Ja ti neviem. Par favoritov by som mal. Lenze u tych je aj cena uplne niekde inde. Tie SEIKO, ktore ti doporucujeme ta nesklamu. Su mohutne, robustne. Na sport urcite vhodne, ale pozor na velke otrasy.

Odesláno

Bohus88: A jaké máš vlastně požadavky na strojek? Chceš automat, nebo bateriový? Automat je kus hodinařiny, neměníš baterie, máš požitek z toho, že to funguje krásně mechanicky. Nevýhoda je ta, že hodinky v této cenové kategorii se ti každý den zpozdí/předběhnou cca o 15 vteřin a když je na dva dny sundáš z ruky, zastaví se. Hodinky poháněné baterií - jednou za pár let vyměníš baterii, jednou za rok seřídíš. Ale žádný požitek z chodu strojku. Pokud chceš hezké hodinky, chceš, aby ti sloužily a nechceš dávat moc peněz, pak si pořiď hodinky na baterku. Ale jestli tě zajímá strojek a hodinky nebereš jen jako spotřební zboží, kup automaty.

Odesláno

jeste bych se chtel zeptat na hodinky Ivicta? na ebay byvaji docela casto v daily deals a kdyby se nejaky i s postovnym sehnali kolem 2500...jsou lepsi jak Seiko?

pokud ano, mate doporuceni na nejake konkretni hodinky? :)

Ahoj, Invicty nevím, pokud nemáš ruku jako kulturista, tak ti asi vyhovovat nebudou. Pokud budeš mít trochu trpělivosti, vlez na prodejní vlákno a podle mě si vybereš. Nebo ještě chvilku počkej, před vánocema se tu lidi budou ještě hodinek zbavovat a dočkáš se zajímavé nabídky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...