Axel Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2011 GGrand: Ony ty fotky docela zkreslujou (ta tva ruka se Sumama bude podle me v pohode)...... Ale no tak, prostě ta zápěstí jsou na ty hodinky malá.. Tohle, myslím, nebude zkreslení..
Dantechno Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2011 Ale no tak, vzhledem ke svym parametrum o tom neco vim... Sprcka je taky velka az tehdy , kdyz ti pada...
ggrand Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2011 ensi: co bys po mě chtěl ve 2 ráno
T1000 Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2011 A co TOHLE s černým nebo stříbrným cifrem? Mně se líbí, oblekovky mají být jednotuché a harmonické a tyhle eposky podle mě jsou
m.novotny Odesláno 22. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 22. prosince 2011 ggrand: už jsem z tvého příspěvku měl pocit, že mi chceš zkazit radost z dárku, který nemám pro sebe, ale už to naštěstí bylo vysvětleno ;-) Jak už bylo řečeno, mám to pro otce, který má ruku jako chlap a né jako topmodelka viz já :-D Nicméně, jsem z nich unešen, takže doufám, že udělají radost a kdyžtak to můžu pozítří vyfotit pořádným foťákem na pořádné ruce, kdyby byl zájem...
m.novotny Odesláno 22. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 22. prosince 2011 Jinak, nakupoval jsem zde: http://www.olfert-co.de/
ggrand Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2011 m.novotny: proč bych měl kazit radost, dyť sme všichni na jedné lodi
m.novotny Odesláno 22. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 22. prosince 2011 gg: to nebylo myšleno ofenzivně ;-) Jinak máš pravdu s tou lodí, tímhle darem u mne započla nemoc, takže hledám a hledám, co koupím sobě... :-D
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se