Žabža_X Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2011 Nemůžu najít kde koupit nějaký winder za slušnou cenu. Našel jsem jen docela drahé kousky, nebo winder od Conrada za 999. Dnes jsem narazil na tenhle - Winder Tchibo. Má smysl ho pořizovat? Dík za rady
kubson Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2011 levný krám, když budeš mít štěstí nedožije konce záruky a dostaneš peníze zpátky. Na trhu existují 4 slušní výrobci kvalitních winderů, žádný z nich není levný. Jo a winder s nakloněným rotorem je většinou špatně už z principu?
PhoeniX Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2011 levný krám, když budeš mít štěstí nedožije konce záruky a dostaneš peníze zpátky. Na trhu existují 4 slušní výrobci kvalitních winderů, žádný z nich není levný. Jo a winder s nakloněným rotorem je většinou špatně už z principu? Můžeš je tady prosím jmenovat? Nevyznám se v tom ani za mák. Díky.
fendelik Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2011 Nechci nijak oponovat Kubsonovi, ale pořídil jsem cca před rokem winder Vicstar na 4 kousky a právě s nakloněným rotorem. Až na jedny Seika, kterým jde rotor trochu ztuha nemám u žádných hodinek sebemenší problém s dotahovaním. Hlučnost žádná a kvalita zpracování je na výborné úrovni.
H-B Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2011 Za to se taky primlouvam.. libi se mi treba windery od Eilux, ale ty maji nakloneny rotor..
kubson Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2011 ne všechny hodinky si s nakloněným rotorem rozumí, hlučnost a spolehlivost nelze posuzovat po roce používání, stejně jako kazovost podle individuální zkušenosti. Několik let jsme prodávali Eilux, který procházel QC v Německu a stejně to nebylo úplně ono?Za kvalitní windery považuju Buben & Zorveg, Scatola del Tempo, Orbita a SwissKubik
Jay Doll Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2011 Souhlas, ani ten často chválený Eilux není úplně v pořádku, mám s ním problémy a jen čekám, až budou nějaké penízky nazbyt a půjdu do Elma Motion Corona a nebo Buben&Zörweg
fendelik Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2011 ne všechny hodinky si s nakloněným rotorem rozumí, hlučnost a spolehlivost nelze posuzovat po roce používání, stejně jako kazovost podle individuální zkušenosti. Několik let jsme prodávali Eilux, který procházel QC v Německu a stejně to nebylo úplně ono? Za kvalitní windery považuju Buben & Zorveg, Scatola del Tempo, Orbita a SwissKubik Tohle samozřejmě chápu a rozhodně se nechci zastávat levných winderů. Bohužel moje finanční situace není a ani před rokem nebyla taková, že bych si mohl pořídit winder za x tisíc. Pouze jsem chtěl naznačit, že za cca 3000 mi doma zatím vcelku spolehlivě funguje winder na 4 kusy.
sect Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2011 Nejsem si jistý, kolik lidí tady má winder za 30 tis. nebo více. Co vím tak většinou zde jsou ty Vicstary nebo Modalo. Modalo mám a předtím jsem měl Vicstar a žádný problém nebyl (není) ani s jedním, ani s hodinkama v nich točenýma (většinou Fortis a Breitling). Ale chápu, že když má někod hodinky třeba za půl milionu, tak by je do takového winderu nedal......... . Navíc pokud se mi pokazí winder za 3 tis. i třeba hned po záruce, tak nemám problém si za ty peníze koupit druhý.....
kubson Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2011 Navíc pokud se mi pokazí winder za 3 tis. i třeba hned po záruce, tak nemám problém si za ty peníze koupit druhý..... Víš jak, takhle jdou zdůvodnit i nákupy hodinek ze stánku za kilo. Ale mám pocit, že hodinky si tady z velké většiny kupujeme, aby sloužily déle, než je záruka výrobce a winder - ten by imho měl hodinky přežít, alespoň u chronomagora určitě Jinak tuhle ostrou rétoriku volím samozřejmě jenom proto, že začínáme prodávat SwissKubik ať si každý točí hoďky v čem chce, mě by třeba nebavilo vyhazovat, byť levný winder po 2 letech, je to strašně enviromentálně nekorektní hehe takže až do dnešního dne přežívám bez winderu a jde to?
sect Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2011 Víš jak, takhle jdou zdůvodnit i nákupy hodinek ze stánku za kilo. Přesně tento argument jsem čekal . Je mi to taky jedno, ať si točí kdo jak chce. Já dám peníze radši do hodinek, než do jejich držáku........
kubson Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2011 Já dám peníze radši do hodinek, než do jejich držáku........ tak to ne, příště ti to v hospodě vysvětlím, po pár pivech proběhne indoktrinace a červík začne hlodat, no a následně winder v ceně slušné automatické pračky bude ok, věř mi
sect Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2011 příště ti to v hospodě vysvětlím, po pár pivech proběhne indoktrinace.... Už se těším, ale po pár pivech u mně spíš probíhá intoxikace..... A už to tady nebudu plevelit, dotaz byl na winder z tchiba
PhoeniX Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2011 Jak jsou na tom kvalitativně windery UNDERWOOD?
H-B Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2011 Víš jak, takhle jdou zdůvodnit i nákupy hodinek ze stánku za kilo. Ale mám pocit, že hodinky si tady z velké většiny kupujeme, aby sloužily déle, než je záruka výrobce a winder - ten by imho měl hodinky přežít, alespoň u chronomagora určitě Jinak tuhle ostrou rétoriku volím samozřejmě jenom proto, že začínáme prodávat SwissKubik ať si každý točí hoďky v čem chce, mě by třeba nebavilo vyhazovat, byť levný winder po 2 letech, je to strašně enviromentálně nekorektní hehe takže až do dnešního dne přežívám bez winderu a jde to? Diky tvemu doporuceni v tvem vlakne jsem se na stranky SwissKubik dival, jsou NADHERNY. Jake jsou ceny? Klidne SZ, pokud se to nehodi sem..
PhoeniX Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2011 (upraveno) Diky tvemu doporuceni v tvem vlakne jsem se na stranky SwissKubik dival, jsou NADHERNY. Jake jsou ceny? Klidne SZ, pokud se to nehodi sem.. 500 až 700 USD za cihli, podle provedení. Na jiných stránkách jsem našel stejná čísla v EUR. Upraveno 30. listopadu 2011 uživatelem PhoeniX
PhoeniX Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2011 Já bych ty kostky tedy potřeboval čtyři a od jiných výrobců se mi bohužel nic nelíbí. Samozřejmě dřevo by bylo nejlepší.
kubson Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2011 Diky tvemu doporuceni v tvem vlakne jsem se na stranky SwissKubik dival, jsou NADHERNY. Jake jsou ceny? Klidne SZ, pokud se to nehodi sem.. jsou super. dělají windery pro rolex, omegu atd. přes usb se dá nastavit směr, otáčky? solidní konstrukce.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se