mnovace Odesláno 5. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2006 2midloch ty mi chceš říkat v čem a jak jet :lol:- možná by neškodilo projít si link kde se bavíme o autech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 5. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2006 2midloch ty mi chceš říkat v čem a jak jet :lol:- možná by neškodilo projít si link kde se bavíme o autech O ničm takovém řeč nebyla, jen oponuji tvůj názor že pocit z juízdy je u mercedesů asi nej, což není můj názor a podal jsem ti k nahlédnutí argumenty, jaké jsou tvoje hovořící pro nejlepšího pocitu z jízdy u značky mercedes? BTW mercedes se mi velmi líbí, hlavně starší modely ze 70 let, ale mercedes není firma která dělá auta kvůli sportovnímu pocitu z jízdy... jejich filozofie je jiná stejně jako jiní jsou zákazníci než ti co si koupí nějaký supersport. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnovace Odesláno 5. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2006 Byl jsi rychlejší. máme podobný názor na věc. Hoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 5. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2006 Byl jsi rychlejší. máme podobný názor na věc. Hoj :cool: Rallye cars rulezz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 5. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2006 Buggatti Royale Lamborghini Murciélago Aero Lochness Pagani Zonda Ulysse Nardin Hublot IWC Franck Muller Aero Lochness - muzete mi o tom rict neco vic? veterany delam uz docela dlouho, ac ne ceskou produkci, ale s timto modelem jsem se jeste nesetkal, neslysel o nem ani na internetu jsem nenasel ani zminku... dekuji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_S Odesláno 5. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2006 2 hicq pocit z jízdy u medvěda? zkus sledovat třeba dtm nebo f1 skoro celá produkce ´dává nejvyšší typ k prodeji v provedení AMG Pokus se zařídit si testovací jízdu u některé řady např. s 55 amg nebo cls amg nebo cl 55 amg nebo cl 65 amg - co se stane při sešlápnutí plynu je podobné zemětřesení navíc jejich totální harcore je clk dtm. Pocit z jízdy máš právě u mercedesů asi nej. Konečně někdo, kdo rozumí hvězdě Jinak největší hardcore jsem zažil letos 4.11. ve Stuttgartu, když se konaly Stars & Cars. Ty nejlepší kousky v pohybu - SSK, 300 SL Gullwing, W 196 (předválečný GP vůz), DTM a též F1 McLaren (2 metry od vás je jeho zvuk opravdu brutální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lapis Odesláno 5. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2006 Aero Lochness - muzete mi o tom rict neco vic? veterany delam uz docela dlouho, ac ne ceskou produkci, ale s timto modelem jsem se jeste nesetkal, neslysel o nem ani na internetu jsem nenasel ani zminku... dekuji... Rád bych, ale nevím víc než: vzácný typ, pár kusů, jako u Aera Dynamic?Vypadalo podobně jako Talbot Lago( na obr. je inspirovaný pseudoveterán), rychlost kolem 150km/h. No, doufám, že to nebyl jen nějaký Uhlíkův nerealizovaný nápad, má paměť taky není 100%. Viděl jsem jeho fotku před mnoha lety, a teď pozor ... v ABC. Kdybych se tedy spletl a auto nikdy neexistovalo, dávám tam místo něho Talbot Lago.( další obr.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 5. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2006 Krasavec. Dlouho jsem nic podobného neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 5. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2006 jezis, co to je ta zluta vec? to je snad sbarro ne? doufam teda, ze nikdo neni takovej magor, aby daval na veterana hliniky a nizkoprofily... sbarro yello talbo tusim se to menovalo... sorry rinspeed... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lapis Odesláno 5. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2006 jezis, co to je ta zluta vec? to je snad sbarro ne? doufam teda, ze nikdo neni takovej magor, aby daval na veterana hliniky a nizkoprofily... sbarro yello talbo tusim se to menovalo... sorry rinspeed... Jo, máš pravdu, je to Rinspeed Yello Talbo( Švýcarsko 1996). Dával jsem tam i druhý obr., jak jsem uváděl, ale zřejmě se nenačetl. Jinak... autům nerozumím, některá se mi však líbí. Přidávám chybějící obrázky. Talbot Lago T150C SS Figoni & Falaschi Teardrop Coupe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 5. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2006 2 hicq pocit z jízdy u medvěda? zkus sledovat třeba dtm nebo f1 skoro celá produkce ´dává nejvyšší typ k prodeji v provedení AMG Pokus se zařídit si testovací jízdu u některé řady např. s 55 amg nebo cls amg nebo cl 55 amg nebo cl 65 amg - co se stane při sešlápnutí plynu je podobné zemětřesení navíc jejich totální harcore je clk dtm. Pocit z jízdy máš právě u mercedesů asi nej. hmm... a co je na tom tak super.... to víš, že jsem si ho vyzkoušel a ani mi neťuk jen jsem se zasmál těm nápisům na prazích "F1 Limited Edition" ,...ale před pár lety jsem z Belgie přivezl mustanga 68 krasavce, a než šel do světa, tak jsem měl možnost ho trochu podráždit v Brně. Pokud máš aspoň trochu citu pro rozeznání vyjímečných věcí tak musíš odvolat co jsi napsal.Ještě přikládám ilustr. foto motoru Ram Air 428 Cobra Jet žádná elektonika jen hrubá síla oktanů. Ono řídit takovouhle raketu s výkonem jako tvůj oblíbený méďa béďa prostou vší elektroniky je fakt úplně jiný zážitek. Tak pac a pusu. PS je to trochu asi jako rozdíl mezi F1 a Nascar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 5. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2006 Čo by ste povedali o kombinácii kačička 2 CV + Cartier, chrobáčik od VW + Lange und Sohne, Trabant + Glasshute, Mini + Graham, Volga + Poljot, Fiat 500 + Panerai, Aero + Prim. A čím staršie tým lepšie. A nakoniec Apollo + Omega. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 5. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2006 Ten mustang je nádherný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 6. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2006 Tak já přidám taky jednoho veterána.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_S Odesláno 6. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2006 2 hicq pocit z jízdy u medvěda? zkus sledovat třeba dtm nebo f1 skoro celá produkce ´dává nejvyšší typ k prodeji v provedení AMG Pokus se zařídit si testovací jízdu u některé řady např. s 55 amg nebo cls amg nebo cl 55 amg nebo cl 65 amg - co se stane při sešlápnutí plynu je podobné zemětřesení navíc jejich totální harcore je clk dtm. Pocit z jízdy máš právě u mercedesů asi nej. hmm... a co je na tom tak super.... to víš, že jsem si ho vyzkoušel a ani mi neťuk jen jsem se zasmál těm nápisům na prazích "F1 Limited Edition" ,...ale před pár lety jsem z Belgie přivezl mustanga 68 krasavce, a než šel do světa, tak jsem měl možnost ho trochu podráždit v Brně. Pokud máš aspoň trochu citu pro rozeznání vyjímečných věcí tak musíš odvolat co jsi napsal.Ještě přikládám ilustr. foto motoru Ram Air 428 Cobra Jet žádná elektonika jen hrubá síla oktanů. Ono řídit takovouhle raketu s výkonem jako tvůj oblíbený méďa béďa prostou vší elektroniky je fakt úplně jiný zážitek. Tak pac a pusu. PS je to trochu asi jako rozdíl mezi F1 a Nascar Mustang je krásný o tom žádná , ale musíš srovnávat srovnatelné. Proti tomu lze spíš postavit tohle 6,8 litrové ´kladivo´. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dogee Odesláno 6. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2006 ...fakt jako maly kluci "Tak tobe se nelibi mustang, tak to ses teda peknej ko*kot" "ja? to ty ses..." Jsem mel dojem ze se pohybuji mezi rozumnymi lidmi. Kurnik, nekomu se libi to, nekomu ono. Nekdo chce auto s nejmensi spotrebou, nekdo chce auto cerveny a nekdo chce auto s velkym motorem... A vy se budete hadat ktery auto je lepsi. Vzdyt kazdy ma jiny preference a na ruzny podminky se hodi ruzny auto. Kdyz nekdo miluje American style 1/4 mile tak asi nebude jezdit ve Ferrari a do lesa na drevo si nevezme Betnley ale Ford pickup. ...tomu slovu se rika tolerance Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnovace Odesláno 6. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2006 2dogee proboha kde jsi to vyčetl a co to používáš za slovník? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnovace Odesláno 6. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2006 2hicq myslím, že jsi oponoval na věc kterou jsem nëuváděl, btw ten mustang by dostal napráskáno od sti v základu vlastně v jakémkoli provozu mustang umí zrychlovat to jo ale jen v přímém směru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dogee Odesláno 6. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2006 to mnovace: ctu mezi radky... a do tehle diskuze se zapojovat nebudu, chlapci a jejic auticka PS: nepouzil sem ani jedno sprosty slovo, je tam ***** takze bacha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnovace Odesláno 6. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2006 2hicq mluvíš tady o hrubé síle oktanů a jedná se vlastně o přemotorované auto se kterým ani běžně nevyjedeš a když tak ti na jen trošku točité silnici plave v každé zatáčce a je faktický problém se sním přepravovat viz jeho katastrofální zastaralý typ nápravy. Víš ono jen výkon motoru není vše a oblíbená povídačka amíků že objem ničím nenahradíš je už trošku out. Možná si myslíš, že jsem bůhvíjaký zastánce a obdivovatl MB věř že tak to není - jen prostě vím co některé MB dokážou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se