Návštěvník cecil Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2011 Ahoj tak dneska mi dorazily domů nové Casia g-001 o kterých vím jen že se jim říká Jason a podle vizáže my silně připomínají hororovou figuru masového vraha z Pátek 13.Teprve se s němi seznamuji, jsou jednoduché a velmi "temné", nebo jak to mám napsat.Fantasticky se nosí i na mé velké ruce,jsou velmi mohutné ale zároven lehké.Předtím jsem mněl 3xfroggy a ležely my jen v šuplíku ale tyhle vypadají velmi odolně a troufám si říci že budou na tu nejhrubší práci. Fotky dodám co nejdříve.Kdyby jste něco někdo o nich věděly více budu rád za každý názor.Display je stejného typu jako byl na mých předešlých Froggmanech 200MS takový bronzový, akorát podsvícení je temně zelené... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník cecil Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2011 p.s. mysleĺ jsem pochopitelně tu hokejovou masku co nosil ten sympaták s mačetou ..
Dr.Watson Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2011 Vypadají hezky, jak jsou čitelné? Pod různým osvětlením? Já si na ty svoje černoty už zvykl ale podruhé bych inverzák nebral. I když u ana/digi mi to až tak neva.
Návštěvník cecil Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2011 na svetle jsou citelne myslim velmi dobre, v s..u a pritmi uz je to horsi. Ale iluminator je zase osvetli, takze to nijak nevadi.
Gilius Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2011 Jasony jsou moje oblíbená G-čka a jejich reedice mne velmi potěšila. Chci do nich jít také..... Mimochodem, Jason se jim říká právě proto, že jejich vzhled připomíná právě masku Jasona z toho hororu.
t2 Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2011 Když vylezla původní verze tak se mi vzhledově docela líbily. Dodnes nechápu k čemu na hodinkách je teploměr. Ale když tady není, tak mi to připadá tak nějak ochuzený.
Gilius Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2011 něco ke G 001 - TADY je videorecenze. A tady jsou specifikace .
Woodie Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2011 Jak se mi Jasony nelibi v ostatnich ujetych barevnych kombinacich, tak v cerne nevypadaji vubec spatne...
Bull is Bull Odesláno 4. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2011 Jak se mi Jasony nelibi v ostatnich ujetych barevnych kombinacich, tak v cerne nevypadaji vubec spatne... Presne si to opisal )))) tieto su
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se