Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak som výber zúžil už len na dvoje hodinky jedny sú svetlé jedny sú tmavé. Hľadám niečo čo si môžem dať ku košeli ale aj k tričku a ísť trebars na pivo. Poradte.

Tu sú kandidáti:

TISSOT T035.617.16.031.00 Couturier Chrono

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Alebo Certina C001.617.16.057.00

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

těžko radit - obě značky jsou na přibližně stejné úrovni, taky každý má jiný vkus - záleží jakému ciferníku dáváš přednost...

čistě za sebe: tady mezi těma dvěma bych volil certiny - tmavý ciferník, i obecně mám raději certiny

pokud jsi už zvážil i ostatní značky a modely a toto je už závěrečné rozhodování, radím jen dvě věci:

- nejprve oboje vyzkoušet "naživo" - pocit na ruce mnohdy rozhodne

- pokud i tak je to 1:1, vol srdcem, ke ketrým tě to více táhne bez argumentů

zásadní chybu neuděláš ani s jedněma

Odesláno

těžko radit - obě značky jsou na přibližně stejné úrovni, taky každý má jiný vkus - záleží jakému ciferníku dáváš přednost...

čistě za sebe: tady mezi těma dvěma bych volil certiny - tmavý ciferník, i obecně mám raději certiny

pokud jsi už zvážil i ostatní značky a modely a toto je už závěrečné rozhodování, radím jen dvě věci:

- nejprve oboje vyzkoušet "naživo" - pocit na ruce mnohdy rozhodne

- pokud i tak je to 1:1, vol srdcem, ke ketrým tě to více táhne bez argumentů

zásadní chybu neuděláš ani s jedněma

Asi teda pôjdem cestou Certiny tie Tissoty mi prijdu konzervativnejsie , ja som este mlady konzervativnejsie hodinky si budem kupovat ked budem mat 30.

:-)

Odesláno

Ahoj, oba modely jsou pěkné, Certiny mi přijdou trochu sportovnější než Tissot. Já Certiny mám a mohu ti je jen doporučit.

Jen tam máš dle mého chybu u obrázku těch Certin, referenční číslo ti nesedí k obrázku, na fotce máš model Certina DS PODIUM VALGRANGES Ref.: C001.614.16.057.00 za zhruba 4násobnou cenu co model Tissot.

Odesláno

Ahoj, oba modely jsou pěkné, Certiny mi přijdou trochu sportovnější než Tissot. Já Certiny mám a mohu ti je jen doporučit.

Jen tam máš dle mého chybu u obrázku těch Certin, referenční číslo ti nesedí k obrázku, na fotce máš model Certina DS PODIUM VALGRANGES Ref.: C001.614.16.057.00 za zhruba 4násobnou cenu co model Tissot.

Presne tak moja chyba , ale sú dosť podobné opravujem teda :

Odesláno

Cierna je elegantna,neutralna a preto za mna Certina,ale ako bolo spomenute oboje su fajne tak ide len o tvoj pocit.

Odesláno (upraveno)

certina je hezci, ale kdybych mohl prisetrim si a prihodim si par tisic pak na mechaniku

Nezlob se, ale spamovat do každého vlákna "přišetři pár tisíc" není to pravé. Kdyby to bylo tak jednoduché, pak by jsme tady běhali všichni s Patek Philippe.

Promiňte za OT.

Upraveno uživatelem mmcmxcix
Odesláno

Nezlob se, ale spamovat do každého vlákna "přišetři pár tisíc" není to pravé. Kdyby to bylo tak jednoduché, pak by jsme tady běhali všichni s Patek Philippe.

Promiňte za OT.

:smile_anim:

toť

Odesláno (upraveno)

PARDON UZ TO BOLO OPRAVENE

Neda sa porovnavat Quarzt Tissot za cca. 370 ?(v priemere) s Certinami za 1800 ?(to je uplne ina liga - provovnavat by sa to dalo s Tissot PRS 516 Automatic chrono) ...

Presne tak moja chyba , ale sú dosť podobné opravujem teda :

/KED ICH UVIDIS NA ZIVO VEDLA SEBA POTOM POVIES, (TIE AUTOMATY SU ULNE INDE)/

Upraveno uživatelem Giovany21
Odesláno

Treba zvazit ci budes pouzivat stopky a chces hodinky s chronom... Ak by si to prezil s 3tromi rucickami tak by som ti odporucil napr. automaty TISSOT PRS 516

http://www.zegarki.zgora.pl/zegarek/5901_Tissot_PRS_516_Automatic_T0444302605100

Cena je cca 330 ?

avsak v takejto cene najdes aj zaujimave kusky v miestnej predajnej sekcii...

Odesláno (upraveno)

Promiňte za OT.

tak sorry za nazor, me je jen proste lito utracet velky prachy za baterkovy hodinky, nebavime se o patek phillipe, to zas prehanis...

co tyhle certiny? nejsou o moc drazsi nez ty baterkovy, neco v prepoctu pres 450EUR

http://www.hodinky-koscom.cz/cz/certina-c017-407-16-057-00

nebo

http://www.hodinky-koscom.cz/cz/certina-c001-407-16-087-00

Upraveno uživatelem lastam
Návštěvník Ondrej Čechovič
Odesláno

Ak by malo ísť iba o výzor, tak u mňa určite Certiny.

Odesláno (upraveno)

tak sorry za nazor, me je jen proste lito utracet velky prachy za baterkovy hodinky, nebavime se o patek phillipe, to zas prehanis...

co tyhle certiny? nejsou o moc drazsi nez ty baterkovy, neco v prepoctu pres 450EUR

http://www.hodinky-k...7-407-16-057-00

nebo

http://www.hodinky-k...1-407-16-087-00

Píše, že je mladý a na usedlé hodinky má ještě čas a ty mu sem postneš tohle??? Trochu mimo, to se nezlob... Jinak za mě určitě Certiny (pokud tě nelimituje cena), pěkné, propracované a zajímavé hodinky, tyhle Tissoty jsou bez nápadu, nudné, nijaké. Oboje hodinky jsem měl v ruce, i když je to už nějaký pátek :) Co se pak týče vnitřku, strojek u certin je výrazně lepší, Tissoty mají základní plastovou Etu za 500 kč.. Nicméně nutno dodat, že Certiny jsou dražší. Shodou okolností právě vybírám hodinky bratrovi a skončili jsme u Tissotu PRS 516 v modré, doporučuji na ně mrknout! (měli jsme v hledáčku i ty Certiny, ale pod deset se nedá dostat a to je v našem případě strop ) Posted Image Tuhle verzi je potřeba skutečně vidět naživo, na fotkách to nevynikne. Ciferník je tmavě modrý až skoro černý a v různých úhlech mění barvu, subciferníky jsou ve světlemodré (ne jako tady ) s podobnými optickými vlastnostmi, bílý okraj cifru a ty červené ručičky..... Mně se libily moc a rozhodně zaujmou a nenudí... Navíc by jim slušel případně kožený pásek :)

Upraveno uživatelem Axel
Odesláno (upraveno)

Píše, že je mladý a na usedlé hodinky má ještě čas a ty mu sem postneš tohle??? Trochu mimo, to se nezlob...

lastam to myslel dobře,doporučil hodinky co mají "srdíčko".Kupovat baterkáče kolem 10litrů to ani vlak u mě přes to nejede.Jak můžeš vědět co se dotyčnému líbí? To se zase nezlob ty. Upraveno uživatelem vraby
Odesláno

lastam to myslel dobře,doporučil hodinky co mají "srdíčko".Kupovat baterkáče kolem 10litrů to ani vlak u mě přes to nejede.Jak můžeš vědět co se dotyčnému líbí? To se zase nezlob ty.

No do hlavy mu sice nevidím, ale ty od Lastama jsou diametrálně odlišné.. A někomu quartz prostě sedí a kvalitní quartz (u něhož cena strojku může překonat i cenu mechanické Ety) se safírem, dobrým zpracováním a vodotěstností hold něco stojí :)

Odesláno

Z těchto dvou značek i modelů za mě určitě Certiny. I když ty Tissotky postnutý výš (PRS 516) taky nevypadají špatně. Kvalitou na tom budou stejně. vyber co Tě víc chytne :)

Odesláno

Pokud chceš Certiny, tak v sekci prodej v tomto vlákně http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/43865-certina-ds-podium-big-size-chrono/page__p__675295__hl__certina__fromsearch__1&do=findComment&comment=675295 se jedny prodávaj za rozumnou cenu i s ocelovým tahem. Hodinky jsou staré 3 měsíce a se zárukou. Mrkni na to a uvidíš, ale v současný době jsou rezervovány. Taky jsem po nich pokukoval, ale nakonec jsem si vybral hodinky Zodiac.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...