DonT Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2011 Zdravim a mam prosbu na jednoho chrono maniaka bohuzel nevim ktereho Pred casem jsem zde videl fotky zrenovovanych Prim Sport Igenu do kterych jsem se zamiloval.. (tusim ze to bylo v prodejni sekci) Vedlo to k tomu, ze sjem koupil srot a prave dnes ho odeslal do Eltonu na renovaci s tim, ze upresnim jak by mala barva indexu vypadat. Teprve pote jsem zacal hledat puvodni fotky, ktere jsem zde videl, ale at koukam kde koukam.. googluju a ja nevim co jeste. Tak nemohu tu puvodni fotku (fotky) nalezt. Proto prosim pokud se zde najde ten kdo nedavno Igeny prodaval at zkusi hodit fotku treba naleznu i ty sve vysnene Jen upresneni... jde o standartni cerne provedeni s barvou indexu takovou tmave zluto oranzovou. Zkratka nic co jsem zde aktualne i v historii prodanych nasel neodpovida tomu co jsem videl na zminovanych zrenovovanych hodinkach. Byli to moc pekne fotky tak snad jde o nejakeho zapalence, ktery mou prosbu vyslisi. Predem diky moc
JR_2010 Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2011 Zdravim a mam prosbu na jednoho chrono maniaka bohuzel nevim ktereho Pred casem jsem zde videl fotky zrenovovanych Prim Sport Igenu do kterych jsem se zamiloval.. (tusim ze to bylo v prodejni sekci) Vedlo to k tomu, ze sjem koupil srot a prave dnes ho odeslal do Eltonu na renovaci s tim, ze upresnim jak by mala barva indexu vypadat. Teprve pote jsem zacal hledat puvodni fotky, ktere jsem zde videl, ale at koukam kde koukam.. googluju a ja nevim co jeste. Tak nemohu tu puvodni fotku (fotky) nalezt. Proto prosim pokud se zde najde ten kdo nedavno Igeny prodaval at zkusi hodit fotku treba naleznu i ty sve vysnene Jen upresneni... jde o standartni cerne provedeni s barvou indexu takovou tmave zluto oranzovou. Zkratka nic co jsem zde aktualne i v historii prodanych nasel neodpovida tomu co jsem videl na zminovanych zrenovovanych hodinkach. Byli to moc pekne fotky tak snad jde o nejakeho zapalence, ktery mou prosbu vyslisi. Predem diky moc A díval ses do chlubícího vlákna? To jak popisuješ barvu indexů by sedělo spíš na PS 2.1, ale mohlo jít o jiné nasvětlení...
pavel23 Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2011 Dnes bych dal jedině tuhle barvu a bombírovaný ručky.Omlouvám se za půjčení fotek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Honza.manta Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2011 Nemyslel jsi tohle?http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/30471-prim-sport-i-gen-po-renovaci-v-eltonu/page__p__450021__hl__%2Bprim+%2Bsport__fromsearch__1#entry450021
DonT Odesláno 9. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. prosince 2011 Nemyslel jsi tohle? http://forum.chronom...__1#entry450021 Diiiiky moooc to jsou presne ony a to jsem fuckt hledal vsude.. ocividne spatne. Podle mne je to opravdu jina barva nez obrazek vyse...nebo je to jen jinak vyfocene? Tusi nekdo zda ji dokazou takto v Eltonu "na zakazku" vyrobit oproti obrazku? Jeste jednou dekuji moc!!!
Honza.manta Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2011 Diiiiky moooc to jsou presne ony a to jsem fuckt hledal vsude.. ocividne spatne. Podle mne je to opravdu jina barva nez obrazek vyse...nebo je to jen jinak vyfocene? Tusi nekdo zda ji dokazou takto v Eltonu "na zakazku" vyrobit oproti obrazku? Jeste jednou dekuji moc!!! Kontaktuj prodávajícího a zeptej se ho - tu renovaci si nechával dělat osobně. Případně i vím, kdo je vlastní dnes - stále jsou zde na fóru.
diver60 Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2011 Pokud budeš dávat na renovaci zadej že požaduješ barvu v původním odstínu. Taky to mám tak namyšlené.
DonT Odesláno 11. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 11. prosince 2011 Pokud budeš dávat na renovaci zadej že požaduješ barvu v původním odstínu. Taky to mám tak namyšlené. A to je ten tmavsi? Mam doma dvoje. Ty co pujdou na renovaci jsou ve svetlejsim odstinu jako na obrazku vyse a druhe jsou zase v tmavsim (jako hodinky v odkazu). Nejsme si tedy jisty, ze kdyz zadam puvodni odstin tak prijdou v tom spravnem
diver60 Odesláno 11. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2011 A to je ten tmavsi? Mam doma dvoje. Ty co pujdou na renovaci jsou ve svetlejsim odstinu jako na obrazku vyse a druhe jsou zase v tmavsim (jako hodinky v odkazu). Nejsme si tedy jisty, ze kdyz zadam puvodni odstin tak prijdou v tom spravnem Ja si tak matně vzominam že je to něco mezi zelenkavou a nádechem do žluta (dalo by se říct krémová) Když si prohlidneš nové orlíky tak tam je to asi tak nejbliž.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se