Ali Odesláno 10. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2006 Ahoj watch nadšenci, jsem pouze velký obdivovatel krásných a jednoduchých SWISS hodinek. Chtěl bych si udělat radost a zvažuji koupi nějakých SWISS MADE. Mám v merku model GODAT 1 Grande Date (manual hand) od ZENO WATCH BASEL se strojkem Unitas 6498. Jelikož jsem ale pouze obdivovatel rád bych znal váš názor na tento strojek popř. celé hodinky. Dík za info.
odklizec Odesláno 10. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2006 Myslis tenhle model, ze? Stojek nema chybu, Godat model taky ne Osobne se mi libi i kousek s ukazatelem rezervy chodu. Ty jsou taky moc pekne! Jediny prusvih tehle hodinek je to nestastne logo s letadlem na ciferniku. Za to by se melo strilet, ale ono to na tomhle modelu neni v realu az tak videt.
Onisan Odesláno 10. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2006 to odklízeč: Přesně tak, měl jsem v ruce ARISTO 262. Moc by se mi líbily, nebýt té stíhačky na číselníku... Jako by to nestačilo někam na dýnko. Pro většinu lidí to vypadá infantylně.. "aaaa, pán má na hodinkách letadýlko, já měl kdysi Mišáka Mickyho :-)" Na těch Zenech je to letadlo naštětí menší a některé modely ho mají úplně prťavé... ale i mně tam vadí ze všeho nejvíc...
Petr22 Odesláno 10. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2006 Podivej se na znacku Davosa, maji uplne stejne hodinky, ale za nizsi cenu a bez letadla
Gordok Odesláno 10. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2006 Kolik vůbec stojí ty Zena ? Jen tak informativně
odklizec Odesláno 10. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2006 Ty Godaty s rezervou chodu jsem videl na ebay za skoro 900EUR. Ty jsou kapku drazsi, nez jejich obvykla produkce
aCIDfire Odesláno 10. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2006 Mě tam teda to letadýlko nechává ledově klidným (asi pro to,že jsem byl vášnivý modelář:-)) a klidně bych do nich šel mít na ně,zvlášť ty první jsou nádherný.
Ali Odesláno 11. ledna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 11. ledna 2006 U nás ve Zlíne o tomto typu hodinek nic neví!? Tudíž neznají ani cenu! "Vlahova" údajně taky mlčí... Pan majitel obchodu, který tyhle hodinky prodává ve Zlíně se u mě informoval, kde jsem se o tomto typu hodinek dozvěděl! Odkázal jsem ho na domovskou stránku výrobce. Nejlepší asi bude si pro ty hodinky zajet osobně do "Švajcu". Kam jsme to v té Evropě dokráčeli - Hrůza!!!
Bobisek Odesláno 11. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2006 Podivej se na znacku Davosa, maji uplne stejne hodinky, ale za nizsi cenu a bez letadla Nevim nevim, jestli jsou ty Davosy levnejsi, ja je videl za 1100 euro. Strasne se mi libi ty rezervou chodu, ale 44mm je na me uz moc, chtel bych do 40mm, coz urcite vylucuje Unitas, poradi nekdo, zda jsou nejake podobne hodinky (rezerva chodu, mimostredna sekundovka), ale s pozadovanym rozmerem? Urcite to maji Trias ci Elysee, ja bych ale radeji neco evropskeho, byt za rozumnou cenu. Nejlepe natahovaci. Diky za radu.
odklizec Odesláno 11. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2006 Ja bych nerekl, ze 40mm vylucuje unitas strojek. Ten se do 40m pouzdra vejde uplne v pohode. Akorat nevim, jestli jsem videl hodinky s rezervou chodu, 40mm pouzdrem a swiss strojkem
Viktor Odesláno 11. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2006 Tady jsou, 40mm, swiss strojek, mimostředná vteřinovka, Gangreserve, ale levné to nebude, počítám ke 2,000 Euro
Petr22 Odesláno 11. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2006 Podivej se na znacku Davosa, maji uplne stejne hodinky, ale za nizsi cenu a bez letadla Nevim nevim, jestli jsou ty Davosy levnejsi, ja je videl za 1100 euro. Strasne se mi libi ty rezervou chodu, ale 44mm je na me uz moc, chtel bych do 40mm, coz urcite vylucuje Unitas, poradi nekdo, zda jsou nejake podobne hodinky (rezerva chodu, mimostredna sekundovka), ale s pozadovanym rozmerem? Urcite to maji Trias ci Elysee, ja bych ale radeji neco evropskeho, byt za rozumnou cenu. Nejlepe natahovaci. Diky za radu. Mate pravdu, ty ceny budou asi podobne.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se