Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj watch nadšenci,

jsem pouze velký obdivovatel krásných a jednoduchých SWISS hodinek. Chtěl bych si udělat radost a zvažuji koupi nějakých SWISS MADE. Mám v merku model GODAT 1 Grande Date (manual hand) od ZENO WATCH BASEL se strojkem Unitas 6498. Jelikož jsem ale pouze obdivovatel rád bych znal váš názor na tento strojek popř. celé hodinky. Dík za info.

Odesláno

Myslis tenhle model, ze?

a_6498D12-g3k.jpg

Stojek nema chybu, Godat model taky ne ;) Osobne se mi libi i kousek s ukazatelem rezervy chodu. Ty jsou taky moc pekne! Jediny prusvih tehle hodinek je to nestastne logo s letadlem na ciferniku. Za to by se melo strilet, ale ono to na tomhle modelu neni v realu az tak videt.

a_6274PRg3Schr2k.jpg

Odesláno

to odklízeč: Přesně tak, měl jsem v ruce ARISTO 262. Moc by se mi líbily, nebýt té stíhačky na číselníku... Jako by to nestačilo někam na dýnko. Pro většinu lidí to vypadá infantylně.. "aaaa, pán má na hodinkách letadýlko, já měl kdysi Mišáka Mickyho :-)"

Na těch Zenech je to letadlo naštětí menší a některé modely ho mají úplně prťavé... ale i mně tam vadí ze všeho nejvíc...

Odesláno

Mě tam teda to letadýlko nechává ledově klidným (asi pro to,že jsem byl vášnivý modelář:-)) a klidně bych do nich šel mít na ně,zvlášť ty první jsou nádherný.

Odesláno

U nás ve Zlíne o tomto typu hodinek nic neví!? Tudíž neznají ani cenu! "Vlahova" údajně taky mlčí... Pan majitel obchodu, který tyhle hodinky prodává ve Zlíně se u mě informoval, kde jsem se o tomto typu hodinek dozvěděl! Odkázal jsem ho na domovskou stránku výrobce. Nejlepší asi bude si pro ty hodinky zajet osobně do "Švajcu". Kam jsme to v té Evropě dokráčeli - Hrůza!!!

Odesláno
Podivej se na znacku Davosa, maji uplne stejne hodinky, ale za nizsi cenu a bez letadla :)

Nevim nevim, jestli jsou ty Davosy levnejsi, ja je videl za 1100 euro. Strasne se mi libi ty rezervou chodu, ale 44mm je na me uz moc, chtel bych do 40mm, coz urcite vylucuje Unitas, poradi nekdo, zda jsou nejake podobne hodinky (rezerva chodu, mimostredna sekundovka), ale s pozadovanym rozmerem? Urcite to maji Trias ci Elysee, ja bych ale radeji neco evropskeho, byt za rozumnou cenu. Nejlepe natahovaci. Diky za radu.

Odesláno
Podivej se na znacku Davosa, maji uplne stejne hodinky, ale za nizsi cenu a bez letadla :)

Nevim nevim, jestli jsou ty Davosy levnejsi, ja je videl za 1100 euro. Strasne se mi libi ty rezervou chodu, ale 44mm je na me uz moc, chtel bych do 40mm, coz urcite vylucuje Unitas, poradi nekdo, zda jsou nejake podobne hodinky (rezerva chodu, mimostredna sekundovka), ale s pozadovanym rozmerem? Urcite to maji Trias ci Elysee, ja bych ale radeji neco evropskeho, byt za rozumnou cenu. Nejlepe natahovaci. Diky za radu.

Mate pravdu, ty ceny budou asi podobne.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...