911 Odesláno 10. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2011 (upraveno) no treba mi tu nekdo dovede pomoc. potrebuju na 15.12 kostym Bladea. byl jsem v pujcovnach a snad budu mit plast a mozna kalhoty. ale s vestou maji problem. podobnou pochybuju, ze tu nekde ma, ale tak si rikam, ze bych ji klidne nahradil tzv. taktickou vestou co nosi zasahovka, policie atd viz obrazek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. nezapujcil by ji nekdo za uplatu? nebo da se podobna, rychle, levne koupit? a dale bych potreboval pujcit mec a idealne s nejakym pouzdrem na zada. neni potreba aby byl kovovy. spis obyc detsky, guma, plast. a nejaka moderni pistole. ne revolver. spis neco co vypada futuristicky. v pondeli jeste zajdu do hrackarstv, ale za zeptani tady nic nedam. pridam jinak fotky, pokud by nekdo netusil co je Blade zac diky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. prosince 2011 uživatelem 911 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2011 Můžu ti půjčit krém na boty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 10. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2011 vole ale diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 10. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2011 Zkus projít armyshopy, starých kevlarů z pozůstalostí tam mají dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 10. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2011 vole ale diky Zkus obchod Nosferatu v praze. www.666.cz, náš mladej si tam koupil kaboš a boty, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2011 Můžu ti půjčit krém na boty. Vo.é - tos mě předběh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henatko Odesláno 10. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2011 (upraveno) Ta první fotka je neprůstrelka( nosím stejnou ) , taktika je plná kapes + pouzdro na zbraň a zásobníky. Ve sklepě mám vestu ale dobrovolně o volnu bych se v tom netahal :-D nebo rychle kup tady to Můj odkaz Upraveno 10. prosince 2011 uživatelem Henatko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 10. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2011 Ta první fotka je neprůstrelka( nosím stejnou ) , taktika je plná kapes + pouzdro na zbraň a zásobníky. Ve sklepě mám vestu ale dobrovolně o volnu bych se v tom netahal :-D nebo rychle kup tady to Můj odkaz ok, diky. zkusim teda v armyshopech, ze chci ala neprustrelnou. mozna to budou mit i v te pujcovne. musime byt na maskarnim za upira a ja nechci toho klasickyho drakulu a na toho buzika ze stmivani nepujdu. to by mi jiste pujcil satnik Spiderer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henatko Odesláno 10. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2011 Jeste me napadl " Modularni nosic platu " kuk na google to by slo hezky nastrojit ,na zada pridelas na suchac mec a pod kabatem to bude OK , a za noc zhubnes 3kg v potu a drine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 10. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2011 S tím modulárem bych mohl pomoct, můžu ti půjčit CIRASe. Má to "molle" poutka všude, takže za pár minut natrojíš co potřebuješ. Blbý je, že je to zelený. Já o Blade vím jen to, že nějak řešil upíry. A nevím, jestli na upíry můžeš vyrazit v zeleným:-) Můžu ti k tomu půjčit i airsoftovou útočnou pušku HK G36 s tlumičem vl. výroby. Futurističtěji vypadá snad jen Berreta C4. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 10. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2011 Co nosil blade na ruce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 10. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2011 Nemas tam nejakych DH alebo FR bikerov? Mozno by ti pozicali nejaku korytnacku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 11. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2011 ok, diky. zkusim teda v armyshopech, ze chci ala neprustrelnou. mozna to budou mit i v te pujcovne. musime byt na maskarnim za upira a ja nechci toho klasickyho drakulu a na toho buzika ze stmivani nepujdu. to by mi jiste pujcil satnik Spiderer Jestli chces upiri krvavy kozeny spodary, tak se zastav, mam tu spoustu druhu, od hodne jetych az po temer nove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2011 Můžu ti půjčit krém na boty. tak teď jsem si poprskal monitor..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se