Přejít na obsah

PUJCIT TAKTICKOU VESTU, MEC, PISTOL, NOZE

911

Doporučené příspěvky

no treba mi tu nekdo dovede pomoc. potrebuju na 15.12 kostym Bladea. byl jsem v pujcovnach a snad budu mit plast a mozna kalhoty. ale s vestou maji problem. podobnou pochybuju, ze tu nekde ma, ale tak si rikam, ze bych ji klidne nahradil tzv. taktickou vestou co nosi zasahovka, policie atd viz obrazek

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

nezapujcil by ji nekdo za uplatu? nebo da se podobna, rychle, levne koupit?

a dale bych potreboval pujcit mec a idealne s nejakym pouzdrem na zada. neni potreba aby byl kovovy. spis obyc detsky, guma, plast. a nejaka moderni pistole. ne revolver. spis neco co vypada futuristicky.

v pondeli jeste zajdu do hrackarstv, ale za zeptani tady nic nedam.

pridam jinak fotky, pokud by nekdo netusil co je Blade zac :)

diky

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem 911
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ta první fotka je neprůstrelka( nosím stejnou ) , taktika je plná kapes + pouzdro na zbraň a zásobníky. Ve sklepě mám vestu ale dobrovolně o volnu bych se v tom netahal :-D

nebo rychle kup tady to Můj odkaz

ok, diky. zkusim teda v armyshopech, ze chci ala neprustrelnou. mozna to budou mit i v te pujcovne. musime byt na maskarnim za upira a ja nechci toho klasickyho drakulu a na toho buzika ze stmivani nepujdu. to by mi jiste pujcil satnik Spiderer :)
Odkaz ke komentáři

S tím modulárem bych mohl pomoct, můžu ti půjčit CIRASe. Má to "molle" poutka všude, takže za pár minut natrojíš co potřebuješ. Blbý je, že je to zelený. Já o Blade vím jen to, že nějak řešil upíry. A nevím, jestli na upíry můžeš vyrazit v zeleným:-) Můžu ti k tomu půjčit i airsoftovou útočnou pušku HK G36 s tlumičem vl. výroby. Futurističtěji vypadá snad jen Berreta C4.

Odkaz ke komentáři

ok, diky. zkusim teda v armyshopech, ze chci ala neprustrelnou. mozna to budou mit i v te pujcovne. musime byt na maskarnim za upira a ja nechci toho klasickyho drakulu a na toho buzika ze stmivani nepujdu. to by mi jiste pujcil satnik Spiderer :)

Jestli chces upiri krvavy kozeny spodary, tak se zastav, mam tu spoustu druhu, od hodne jetych az po temer nove :D
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...