Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Konecne jsem se diky pocasi dostal k vytvoreni nekolika fotek hodinek,ktere mam vice nez rok.

Jako vsechny moje hodinky maji urcity pribeh,u techto je pro mne zajimave to, ze jsem je koupil

od skutecneho letce, majitele letecke spolecnosti.

Kdyby se nekdo na ctvrtem obrazku z fotografie poznal,nebo poznal sveho znameho,

prosim o kontakt.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Návštěvník maxipesfik
Odesláno

Pěkné hodinky! Stránka se mi načetla asi za 0,5 sec. takže žádný problém.

Odesláno

Tak toto je mazec. Opravdu. Miluji hodinky s historií a příběhem. Tyto jsou skutečně zvláštní a zajímavé. Gratuluji. Zajímalo by mě, kolik takové hodinky stojí.

Odesláno (upraveno)

toto je parada :) tieto hodinky sa mi u dlho pacia, skoda len ze na moju ruku budu asi privelke...

Privelke je slaby vyraz....:whistle:

Upraveno uživatelem svijanskymaz
Odesláno

Na poslední fotce, která se mi nenačetla, mám hodinky na ruce,zkusím večer ještě jednou nahrát,

BR 03 nejsou tak velké jako BR 01,ty už jsou opravdu BIG

Fotky jsou asi trochu větší,ale postupoval jsem podle pravidel fora,do 2 mega má každá hodně daleko,

na mém compu doma,v práci, mobilu se to načetlo rychle

Ještě k BR, tyto se dají pořídit do 2,2t USD

To PhoeniX - neumím moc fotit, mohl bys mi napsat konkrétněji co bych měl dělat jinak,děkuji

Odesláno

To jsou dobre masivni kousky, jsem spis na klasicky kulaty tvar, ale tyhle jsou fakt pekny a zajimavy

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...