Kairos Odesláno 10. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2011 Konecne jsem se diky pocasi dostal k vytvoreni nekolika fotek hodinek,ktere mam vice nez rok.Jako vsechny moje hodinky maji urcity pribeh,u techto je pro mne zajimave to, ze jsem je koupilod skutecneho letce, majitele letecke spolecnosti. Kdyby se nekdo na ctvrtem obrazku z fotografie poznal,nebo poznal sveho znameho,prosim o kontakt. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kairos Odesláno 10. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 10. prosince 2011 jeste 2 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kairos Odesláno 10. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 10. prosince 2011 ta druha nejde nahrat,asi jsem prekrocil svuj limit
StanoBare Odesláno 11. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2011 Hodinky sú asi fajn, ale načítava sa to dlho a nakoniec som sa nedočkal. Tak veľké fotky, prosím, dávaj len do Fotogalérie. Dík.
Návštěvník maxipesfik Odesláno 11. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2011 Pěkné hodinky! Stránka se mi načetla asi za 0,5 sec. takže žádný problém.
Prorok Odesláno 11. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2011 Tak toto je mazec. Opravdu. Miluji hodinky s historií a příběhem. Tyto jsou skutečně zvláštní a zajímavé. Gratuluji. Zajímalo by mě, kolik takové hodinky stojí.
jankoxxx Odesláno 11. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2011 toto je parada tieto hodinky sa mi u dlho pacia, skoda len ze na moju ruku budu asi privelke...
PhoeniX Odesláno 11. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2011 (upraveno) Na živých fotkách vypadají moc pěkně, ty studiové na mě působí dojmem vizualizace. Upraveno 11. prosince 2011 uživatelem PhoeniX
svijanskymaz Odesláno 11. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2011 (upraveno) toto je parada tieto hodinky sa mi u dlho pacia, skoda len ze na moju ruku budu asi privelke... Privelke je slaby vyraz.... Upraveno 11. prosince 2011 uživatelem svijanskymaz
Kairos Odesláno 12. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. prosince 2011 Na poslední fotce, která se mi nenačetla, mám hodinky na ruce,zkusím večer ještě jednou nahrát,BR 03 nejsou tak velké jako BR 01,ty už jsou opravdu BIGFotky jsou asi trochu větší,ale postupoval jsem podle pravidel fora,do 2 mega má každá hodně daleko,na mém compu doma,v práci, mobilu se to načetlo rychleJeště k BR, tyto se dají pořídit do 2,2t USDTo PhoeniX - neumím moc fotit, mohl bys mi napsat konkrétněji co bych měl dělat jinak,děkuji
FilipG Odesláno 13. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2011 Ty hodinky jsou perfektní. Líbí se mi. Jen přemýšlím, kam se dají nosit ;-)
Kairos Odesláno 13. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 13. prosince 2011 Tak jeste na ruce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kairos Odesláno 13. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 13. prosince 2011 aky mas obvod zapastia? 20,5 cm
Moty Odesláno 13. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2011 To jsou dobre masivni kousky, jsem spis na klasicky kulaty tvar, ale tyhle jsou fakt pekny a zajimavy
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se