skalis Odesláno 12. března 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2013 Par novych obrazku: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miracolo.cz Odesláno 20. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2013 tohle je fakt pekne skalisi, nechces je nahodou prodat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2013 Já bych řekl, že zrovna tenhle kousek je kouskem definitivním... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 20. srpna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2013 Trosku to tu zahniva. Je mi jasny, ze jednou fotkou to nevytrhnu, ale lepsi nez nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 20. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2013 Trosku to tu zahniva. Je mi jasny, ze jednou fotkou to nevytrhnu, ale lepsi nez nic... Moc pekne. Tak taky něco přidám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2013 taky přidám pár amatérských Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2013 No já jen doufám, že něco pěkného ještě stihnete strčit do chronokalendáře pro 2014. Bez Igenů nebo Orlíků to přece nemůže být... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2013 (upraveno) No já jen doufám, že něco pěkného ještě stihnete strčit do chronokalendáře pro 2014. Bez Igenů nebo Orlíků to přece nemůže být... Pár kandidátů už tam posláno bylo :-) Upraveno 1. září 2013 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 7. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2013 trochu to tu oživíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Nádhera, mě přinesl ježíšek prosklené dýnko a jelikož jsem také Z.mám další inspiraci a také přemýšlím nechat si udělat v Eltonu monogram na korunku a kde se dá sehnat to Z.na strojku ?Dík za za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se