Groh Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2020 Já jsem je kupoval cca před 2 lety ve stříbrné a dal jsem za ně 590,- Kč. Ty zlaté jsou vzácnější a taky záleží v jakém jsou stavu. Ale 7 litrů za ně asi nikdo nedá. To jsem dal za LEDkový Pulsary z roku 1978 (viz foto). Děkuji za informaci, no počítal jsem že bych mohl dostat 2500Kč. Je to reálná částka za perfektní stav? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2020 Tady jsou výsledky aukcí za poslední dobu, když je částka černě, tak se to neprodalo. https://www.ebay.de/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&LH_Complete=1&_udlo=&_udhi=&_samilow=&_samihi=&_fpos=&LH_SALE_CURRENCY=0&_sop=10&_dmd=1&_ipg=200&_nkw=casio+dbc-300&rt=nc&LH_PrefLoc=2 Kdyby to byly DBC-310, tak ty jsou mnohem vzácnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2020 Zaujímavé cenové ponuky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Groh Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2020 Kdyby je někdo chtěl, nechám za 2000Kč. Super stav. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2020 Ještě doplním, že se DBC-300GA vyráběly od února 1995. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2020 Ani som nevedel,ze tu taketo vlakno mame.Mam par kuskov,ktore sem mozem postupne dat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Groh Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2020 Ještě doplním, že se DBC-300GA vyráběly od února 1995. díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 9. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2020 Tak som sa na par dni presunul sem.Zacnem zaujimavym kuskom.Bohuzial ho mam v neutesenom stave, preto aj touto cestou hladam,ci sa niekomu nevala niekde doma v krabici takato mrtvola s komplet puzdrom.Rad ho odkupim.Tento model sa vyrabal pod roznymi znackami. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 9. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2020 Já je mám pod značkou Zeon.Vzhledově to celkem jde, ale zase mě zlobí displej. Zobrazuje jen částečně.Ale neprodám. A Ty je neprodáš? Vypadá to, že Ty máš modul OK. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 9. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2020 Zkusil bych rozebrat, vyčistit tišťák, gumičky a dosedací plochu pro gumičky na displeji... Jen takový ten základ pro rozeběh... To jsi ale asi zkoušel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 9. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2020 Já je mám pod značkou Zeon.Vzhledově to celkem jde, ale zase mě zlobí displej. Zobrazuje jen částečně.Ale neprodám. A Ty je neprodáš? Vypadá to, že Ty máš modul OK.No ja tiez zatial nepredavam, ale len nakupujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 Dnes dalsi starsi kusok, ktory sa tiez predaval pod roznymi menami. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 Dnes dalsi starsi kusok, ktory sa tiez predaval pod roznymi menami.477CC7EC-D98F-4EE9-93D3-E4F238DADB9C.jpeg 71F5386E-3CDB-4FFB-8864-62C15C6FF837.jpeg C6A5A7E1-40B0-4869-B6D2-CF832E0A9771.jpegToto sa dosť podobá na prvé kalkulačkové typy od Casia, ale má na displej väčšie číslice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 Tak tyto mám troje. Dvoje pod značkou CompuChron (zlaté i stříbrné).A pak ještě jedny Warner Bros 1981 vydané k filmu The Dukes of Hazard. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 Udivuje mě stav tlačítek... Vypadá to, že nevykazují žádnou degradaci... Třeba Casio CA-602, CA-503, CA-505 mají tlačítka v daleko horším stavu co se degradace týče... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 10. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 To je prostě nemoc kalkulačkovej Casií. Žvejkačkuje se jim klávesnice. A u Fliptopů se zase klávesnice (fólie) rozpíjí. Ach jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 11. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2020 Dnes dalsie, ktore na svoj vek maju velmi zachovale tlacitka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 11. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2020 Ty jsou ovšem moc pěkné i když zlatou moc nemusím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 11. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2020 A já je mám ve stříbrné. I když teda v horším stavu než Gombo. Ale funkční jsou (i když momentálně bez baterie). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 Dnes dalsie ?invalidne?, ale nemenej zaujimave.Maju jednu melodiu,ale da sa na nich zahrat cokolvek ako na piane.Maju aj hru strielacku. Touto cestou vas chcem zas oslovit. Keby sa vam taketo mrtvoly s neposkodenym puzdrom doma valali, tak ich rad odkupim. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se