Gombo Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2021 (upraveno) @Olin.uj tieto moduly maju iny problem. Hlavny cip je s doskou spojeny tenkymi plieskami, cez ktore sa vsetko prenasa z cipu na dosku. Tie tenke pliesky zvyknu prasknut a je to vidiet len pod lupou. To bude aj Hantronixov problem. Ja som to riesil vodivym lepidlom, ktore som nanasal spickou ihly. Upraveno 20. ledna 2021 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 21. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2021 Je vidět, že tyto hodinky jsou zvláštní úplně ve všem.. ve vzhledu i co se modulu týče. Gombo dík.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 21. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2021 zabloudil jsem sem z nostalgie a dohledal své hodinky, které jsem dostal od dědečka za vysvědčení v první třídě:-) byly skvělé. jen to tlačítko +/= se příliš brzo ošoupalo a zničilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 21. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2021 před 17 hodinami, Olin.uj napsal: Teda klucí .. pěkné kalkulačkovky. Hantronix: vím, že jsem onehdá radil s očistou modulu kontaktů, gumiček a displeje.. Asi to nepomohlo? Očista nepomohla. A do "větších akcí" jako Gombo, jsem se zatím nepouštěl. Tento modul jsem viděl pod značkami: Zeon, Tiqua, Armitron, Megasonic, Nentime a možná i další. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 Nevím, jestli už to sem někdo nedával. Pokud ne, tak tady je vlákno v angličtině s pěkným historickým výčtem Casio kalkulačkových modelů s databankou (DBX, DBC, DBM). Pro nadšence. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 Mravencia praca s meracom a vodivym lakom sa opat vyplatila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 Paráda. Tyto modely mám rád. Je to taková klasika. I když nastavování je celkem hrůza. Mám je jako Alba a Pulsar. Alba jsou NOSky, Pulsary ne, ale taky nejsou nejhorší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 Casio FlipTop FTP-10 Já vím, už tu několikrát byly. Mě nějak přebejvají, tak kdyby někomu chyběly do sbírky, vyměnil bych je za nějaký jiný digošky... Dávám to sem, pač v příslušném vlákně by to zapadlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 24. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 Dnes cerstvo opravene Casio. Niekto v nich menil baterku a povytiahol modul. Ked ho rval naspet, tak pokrivil pliesky na bocne tlacitka. Takze sa kumne dostali ako nefunkcne a po malom jednoduchom zakroku zase sluzia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 Ano. Datum upraveny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Tyto jsem dostal asi před 3 lety od manželky k narozeninám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 9. června 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Zkus na nich spočítat 2+3*4. A pak na smartfounu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 Já vím. Nemají prioritu násobení. Počítají sekvenčně. Bohužel. Ale já na nich nic nepočítám. Stejně jsou akorát ve vitríně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomic Odesláno 28. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2021 Nazdar chlapi, mám jeden primitivní dotaz. Zítra mi dorazí fajn triko od Fondu ohrožených dětí, na kterém je obrázek Casio CA-50 a auto DMC DeLorean z filmu Návrat do budoucnosti. A teď jsem zjistil, že mé jediné (bohužel) kalkulačky Casio CA-505 nejdou. Jaká tam patří baterie? Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 28. června 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2021 (upraveno) "Nazdar chlapi, mám jeden primitivní dotaz. Zítra mi dorazí fajn triko od Fondu ohrožených dětí, na kterém je obrázek Casio CA-50 a auto DMC DeLorean z filmu Návrat do budoucnosti. A teď jsem zjistil, že mé jediné (bohužel) kalkulačky Casio CA-505 nejdou. Jaká tam patří baterie? Děkuji" CR2016 Upraveno 28. června 2021 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomic Odesláno 29. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2021 Díky, výměna provedena a triko také dorazilo. Jen škoda, že je ta klávesnice už poničená Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 29. června 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2021 Super triko! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomic Odesláno 11. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2021 V 29. 6. 2021 v 19:47, t2 napsal: Super triko! Jj, pořád se dá ještě sehnat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 8. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2021 Má někdo z vás Casio CM-32 (MetCon)? Mě ve sbírce chybí, tak jsem si je chtěl pořídit, ale na ebay jsem narazil na dvoje a každé mají jiný display. Jedny 10 místný a druhé jen 8 místný. U obou je na dýnku vyznačený modul 458. Mě se to nějak nezdá. Jedny z nich jsou určitě nějaká skládačka. Chtělo by to katalogový list. Nemá někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se