bleriot11 Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2022 To jsou teda kruty kalkulajdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2022 To jsou fakt šulini.... To nevymyslíš. Jednou ale určitě budou mít cenu. Záleží na tom, kolik toho takto vyprodukovali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2022 Tak aspoň, že fólii na sklíčko dali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2022 Moc na ty čudlíky nemačkej, čert ví co spustěj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 1. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2022 Taky vám ta klávesnice připomíná Casio C 801? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 2. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2022 před 7 hodinami, t2 napsal: Taky vám ta klávesnice připomíná Casio C 801? Celkem jasná inspirace. Taky mi přijdou celkem hustý ty pružinky pod tlačítkama. To muselo dát práce to vyrobit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2022 Ve vedlejsim se objevily MBO... Doplnim zde co jsem pak k nim jeste nasel... -Jak vidno tak jmen mely hodne... Takovy maly prehled kalkulacek na ruku... -primarne se preci jen venuji klasice. ...jsou rozdilne nebo ne? Jde tam celkem pekne hladat, ale nejak mi to v chromu nefungovalo tak pekne jako v opere. Taky mi konecne doslo proc jsem vidaval atrapy kalkulacek kdy tlacitka jsou "nakresleny". Pokud jsou to vsechno funkcni kalkulacky tak nektere modely jsem videl prave jen jako nakreslene... (viz. ty nad nimi tu nekde zpetne mame) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2022 (upraveno) před 8 hodinami, akai napsal: ... ...jsou rozdilne nebo ne? ... Funkčně jsou stejné. Mají jen trochu jiný tvar pouzdra. Ale modul vypadá malinko jinak. Mají jiné uchycení baterie, V jedněch je baterie přišroubovaná (model 3754), ve druhých je jen pod takovým plíškem (model 3404). A co myslíš tím, že Ti došlo, proč jsi vídal atrapy kalkulaček? Já jich mám taky několik (5). Upraveno 3. března 2022 uživatelem Hantronix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 3. března 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2022 Akai: zajímavý odkaz! Čumím do toho dlouho, ale zdá se mi, že je to trochu chaotické. Stačí se juknout na Casia nebo Citizen. Pod tolika značkama? To se mi nezdá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2022 před 5 hodinami, Hantronix napsal: Funkčně jsou stejné. Mají jen trochu jiný tvar pouzdra. Ale modul vypadá malinko jinak. Mají jiné uchycení baterie, V jedněch je baterie přišroubovaná (model 3754), ve druhých je jen pod takovým plíškem (model 3404). A co myslíš tím, že Ti došlo, proč jsi vídal atrapy kalkulaček? Aha, diky mne prave zarazil ten rozdilny vzhled... Mam na mysli, ze pokud maj na tech strankach vse funkcni kalkulacky tak, ze toho nekteri vyuzili a udelali totozne vzhledem jen s potiskem na skle... Nekde zpetne tu mame vic foto takovychto radoby calc. modelu... __________________________________________________________________________________________ @t2-ja na to narazil prave vcera a jeste to poradne neprozkoumal, nevim proc ale chrome nedela co ty str. umoznuji a operu mam jen nekde... -jestli to oni nemysli jako ze za vsechny modely dohromady a jejich klony pod nekym jinym? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 Kalkulajdy som uz davno nemal, tak opat.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 3. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2022 (upraveno) Pri hledani D031 a variaci jsem narazil na tydle solar calc. mozna to nekde zde probehlo jako rarita, -no ja vidim asi prvne... Nebo nekdo zdejsi dokonce ma? Upraveno 3. dubna 2022 uživatelem akai ed.: odk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 4. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2022 Já o těchto vím už delší dobu. Dělaly se i pod značkou Calcron. Bohužel i když mám fakt hodně digi s kalkulačkou, tak k těmto se mi ještě nepodařilo dostat. Ani Ebay ani Buyee. Ale jsou parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 4. dubna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2022 Mám je v archivu obrázků a kdyby byla možnost tak bych je chtěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 4. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2022 (upraveno) Dnes tento kus z Viedenskeho blsaku. Okrem kalkulacky preratavaju euro na staru menu krajin, ktore prve zacali s eurom… Upraveno 4. května 2022 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 5. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2022 Sakra tak takové ještě nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 17. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 19. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2023 Casio CA-500w - Musím je přidat i sem. Protože sem patří. Modul sice starý, ale nově "v kovovém vzhledu". A jak teď bývá u řady Vintage zvykem, tak jsou dostupné zlaté, stříbrné i černé. Tak krásně se lesknou, že je škoda je nosit, aby se nepoškrábaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 11. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2023 Tady by mohl vice rici @Hantronix .... . před 11 hodinami, elde999 napsal: Narazil jsem na tyto hodinky. Nikde k nim nemohu nic najít (kromě toho, že se prodávaly i pod značkou Gala). Ale věřím, že odborníci na náramkové kalkulátory by mohli vědět. Předem díky za info. RONKO Quartz számológépes karóra - Vatera.hu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se