Přejít na obsah

Kila dolů


Doporučené příspěvky

Za sebe můžu říct, že bych měl hlad, po prvním tréninkovém týdnu, kdy najedu, naplavu a naběhám v součtu 11-12 hodin, bych umřel. Pokud bych to vůbec vydržel. A to nemluvím o tom, jaké by to jedno jídlo muselo být, abych pokryl výdej třeba na tréninkovém kempu, kdy za 10 dní najezdíme něco přes 30 hodin na kole. Tam už neplatí ani často a málo, musí se přejít na často a hodně :)

 

Proto si myslím, že ten systém není pro každého

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za sebe můžu říct, že bych měl hlad, po prvním tréninkovém týdnu, kdy najedu, naplavu a naběhám v součtu 11-12 hodin, bych umřel. Pokud bych to vůbec vydržel. A to nemluvím o tom, jaké by to jedno jídlo muselo být, abych pokryl výdej třeba na tréninkovém kempu, kdy za 10 dní najezdíme něco přes 30 hodin na kole. Tam už neplatí ani často a málo, musí se přejít na často a hodně :)

 

Proto si myslím, že ten systém není pro každého

 

no tak vždyť to píšu :"...Taky si ale myslím, že pokud nejsi v nějakém speciálním režimu, ať už časovém nebo třeba v objemovce..."

 

no a ty jsi a tím je to dáno  :cool02:

 

Já nemám tolik aerobní aktivity, mám řádově 400minut týdně celkově a z toho tak 90-180 je aerobní, zbytek anaerobní až masakr  :gun_bandana:

Přesto se to dá užrat. Jak jedeš na tucích, tak to znáš, to je energie až doprdele, jestli třeba běháš maratony apod.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Opisuješ tu dookola to isté. Veď daj nejakú štúdiu alebo odkaz, text kto o tom píše o čom to je ako to funguje.

 

Tak si hoď pár termínů do googlu, to snad není takovej problém. Ale dobře, napsal jsem to za tebe a sice "nízkofrekvenční stravování" a 1. odkaz 

 

https://aktin.cz/3816-nizkofrekvencni-stravovani-kdy-je-vhodne

 

ten článek z dřívějška neznám, ale je tam se snahou být objektivní v podstatě zhruba nastíněn rozdíl mezi stravovacími styly. Tak začni třeba tím..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hovadina,70% dela strava.Behal jsem kazdej mesic 150 km a nezhubl jsem ani kilo.Az kdyz udelas poradek ve strave to pada dolu.

 

souhlas, já přes prázdniny naběhal 50 km týdně a dolu ani deko. Zato kapacita plic a výdrž letěly vzhůru, tojo

 

Teď uběhnu týdně sotva polovinu a ještě k tomu na páse, páč je kosa, a za leden mám další cca 3 kila dole a tak 4-5cm v pase. Významnej rozdíl: žrádlo

 

předtím 6-7 jídel denně, müsli k snídani, večer jenom proteiňáky, minimum tuků, cukry cca 4g na kilo, bílkoviny 2g na kilo. obecně strava založená cukrech, celozrným pečivu, rýži, těstovinách...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapci,viac pohybu,fyzickej práce a kilečka pôjdu dole. Vrámci hesla:

MENŠÍ DVOR A VEČŠÍ BIČ!

Jožko dovolím si pochybovat, že by se tu vyskytovalo větší než zanedbatelné množství členů, kteří by dokázali jakýmkoli pohybem spálit víc, než by dokázali sníst. Bez redukce na příjmové straně je to bez šance.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vecer jen proteinaky? Taky pekna chyba.

jojo,takle jsem to dělal. Buď k večeři maso a zeleninu a na noc protein, nebo jen protein, kdyz jsem dorazil z tréninku pozdě. Zkoušel jsem jak sacharid po tréninku, třeba banán, tak i nejakou dobu nejíst a pak protein.

 

E: jako v silovce to bylo dobry, kila sla nahoru a nebo zustavala stejná. podle toho, co jsem chtel. Ale dolu nikdy

Upraveno uživatelem morepower
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já dřív ctil zásady každé 2 až 3 hodiny se najíst, menší porce. Moc to na mě nefungovalo a ještě k tomu jsem furt byl nervózní, že už musím jíst zase a hledat si na to čas. Před půl rokem jsem přešel na režim 3 velká jídla denně - snídaně, oběd, večeře a víc nic (maximálně BCAA při tréninku) a jsem s tím strašně spokojený. Ve fitku šla síla hore, špeky ubývají a já nemám žádný stres s jídlem. Jídelníček mám postavený na vločkách, mléku, protein, vepřové, kuřecí, hovězí maso, ryby, vejce, rýže, brambory, žitné těstoviny, bulgur a přílohy tohoto typu + zelenina, zelí a tak vše možně točit pořád dokola v různých kombinacích. Myslím že tento režim je velice snadno dlouhodobě udržitelný :-) Až budu chtít nabírat, zvednu množství tuků a sacharidů a bude. Dřív jsem byl otrávenej, že už zase musím jíst a nějak jsem si to neužíval. Teď mám mezi jídly vždy pauzu tak těch 6 hodin a už se na to jídlo těším a s chutí ho sním. Jinak takové ty zažité mýty, jako jíst max v 5 a už žádnou přílohu je podle mě blbost. V práci jsem do 20:00, kolem déváté večeřím normálně velkou porci, tzn. třeba 100g rýže (za syrova), 200g masa, 15ml oleje .. a v pohodě na tom hubnu :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

morepower: něco jsem si o tom načetl, ale moc mě to neláká... já mám přílohy rád a sacharidy mi problém nedělají :-D Někdo ale sachry tráví a snáší hůř a tam už podle mě má smysl téměř nahradit sacharidy tukem. Pro většinu lidí je to ale nepředstavitelné, protože mají zažité, že tuky jsou špatné a snědený tuk = přibraný tuk na těle. Samozřejmě se tu bavím o zdravých zdrojích tuků a né o oleji z friťáku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...