.Martin. Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Opisuješ tu dookola to isté. Veď daj nejakú štúdiu alebo odkaz, text kto o tom píše o čom to je ako to funguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Za sebe můžu říct, že bych měl hlad, po prvním tréninkovém týdnu, kdy najedu, naplavu a naběhám v součtu 11-12 hodin, bych umřel. Pokud bych to vůbec vydržel. A to nemluvím o tom, jaké by to jedno jídlo muselo být, abych pokryl výdej třeba na tréninkovém kempu, kdy za 10 dní najezdíme něco přes 30 hodin na kole. Tam už neplatí ani často a málo, musí se přejít na často a hodně Proto si myslím, že ten systém není pro každého Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Za sebe můžu říct, že bych měl hlad, po prvním tréninkovém týdnu, kdy najedu, naplavu a naběhám v součtu 11-12 hodin, bych umřel. Pokud bych to vůbec vydržel. A to nemluvím o tom, jaké by to jedno jídlo muselo být, abych pokryl výdej třeba na tréninkovém kempu, kdy za 10 dní najezdíme něco přes 30 hodin na kole. Tam už neplatí ani často a málo, musí se přejít na často a hodně Proto si myslím, že ten systém není pro každého no tak vždyť to píšu :"...Taky si ale myslím, že pokud nejsi v nějakém speciálním režimu, ať už časovém nebo třeba v objemovce..." no a ty jsi a tím je to dáno Já nemám tolik aerobní aktivity, mám řádově 400minut týdně celkově a z toho tak 90-180 je aerobní, zbytek anaerobní až masakr Přesto se to dá užrat. Jak jedeš na tucích, tak to znáš, to je energie až doprdele, jestli třeba běháš maratony apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Opisuješ tu dookola to isté. Veď daj nejakú štúdiu alebo odkaz, text kto o tom píše o čom to je ako to funguje. Tak si hoď pár termínů do googlu, to snad není takovej problém. Ale dobře, napsal jsem to za tebe a sice "nízkofrekvenční stravování" a 1. odkaz https://aktin.cz/3816-nizkofrekvencni-stravovani-kdy-je-vhodne ten článek z dřívějška neznám, ale je tam se snahou být objektivní v podstatě zhruba nastíněn rozdíl mezi stravovacími styly. Tak začni třeba tím.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Chlapci,viac pohybu,fyzickej práce a kilečka pôjdu dole. Vrámci hesla:MENŠÍ DVOR A VEČŠÍ BIČ!Hovadina,70% dela strava.Behal jsem kazdej mesic 150 km a nezhubl jsem ani kilo.Az kdyz udelas poradek ve strave to pada dolu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Když to tu tak čtu tak jsem šel okolo zdravých oříšků ve špajzu a asi si udělám štrůdl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Zdravej štrůdl! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Hovadina,70% dela strava.Behal jsem kazdej mesic 150 km a nezhubl jsem ani kilo.Az kdyz udelas poradek ve strave to pada dolu. souhlas, já přes prázdniny naběhal 50 km týdně a dolu ani deko. Zato kapacita plic a výdrž letěly vzhůru, tojo Teď uběhnu týdně sotva polovinu a ještě k tomu na páse, páč je kosa, a za leden mám další cca 3 kila dole a tak 4-5cm v pase. Významnej rozdíl: žrádlo předtím 6-7 jídel denně, müsli k snídani, večer jenom proteiňáky, minimum tuků, cukry cca 4g na kilo, bílkoviny 2g na kilo. obecně strava založená cukrech, celozrným pečivu, rýži, těstovinách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Vecer jen proteinaky? Taky pekna chyba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Když to tu tak čtu tak jsem šel okolo zdravých oříšků ve špajzu a asi si udělám štrůdl.Mnam zdrave orisky a mnam zdravej strudl ja jsem diky tobe na nej dostal ale takovou chut :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kryton Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Chlapci,viac pohybu,fyzickej práce a kilečka pôjdu dole. Vrámci hesla:MENŠÍ DVOR A VEČŠÍ BIČ!Jožko dovolím si pochybovat, že by se tu vyskytovalo větší než zanedbatelné množství členů, kteří by dokázali jakýmkoli pohybem spálit víc, než by dokázali sníst. Bez redukce na příjmové straně je to bez šance. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Samozrejme,no výdaj musí vždy prevýšiť príjem(energie);nech je ten akýkoľvek.Jednoduchá rovnica. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 (upraveno) Vecer jen proteinaky? Taky pekna chyba.jojo,takle jsem to dělal. Buď k večeři maso a zeleninu a na noc protein, nebo jen protein, kdyz jsem dorazil z tréninku pozdě. Zkoušel jsem jak sacharid po tréninku, třeba banán, tak i nejakou dobu nejíst a pak protein. E: jako v silovce to bylo dobry, kila sla nahoru a nebo zustavala stejná. podle toho, co jsem chtel. Ale dolu nikdy Upraveno 9. února 2017 uživatelem morepower Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Martin. Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 to že kilá nejdú dolu nieje až taký problém. Može byť že naberás svalovú hmotu a páliš tuk nie ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 jasně, to může. ja ale vetsinou nabiral svaly s tukem. jsem endomezomorf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2017 to že kilá nejdú dolu nieje až taký problém. Može byť že naberás svalovú hmotu a páliš tuk nie ?Kdyz mas svaly obaleny tukem,tak to neni moc hezky:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2017 Přésněéé jak říká panedge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rifik Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2017 Já dřív ctil zásady každé 2 až 3 hodiny se najíst, menší porce. Moc to na mě nefungovalo a ještě k tomu jsem furt byl nervózní, že už musím jíst zase a hledat si na to čas. Před půl rokem jsem přešel na režim 3 velká jídla denně - snídaně, oběd, večeře a víc nic (maximálně BCAA při tréninku) a jsem s tím strašně spokojený. Ve fitku šla síla hore, špeky ubývají a já nemám žádný stres s jídlem. Jídelníček mám postavený na vločkách, mléku, protein, vepřové, kuřecí, hovězí maso, ryby, vejce, rýže, brambory, žitné těstoviny, bulgur a přílohy tohoto typu + zelenina, zelí a tak vše možně točit pořád dokola v různých kombinacích. Myslím že tento režim je velice snadno dlouhodobě udržitelný :-) Až budu chtít nabírat, zvednu množství tuků a sacharidů a bude. Dřív jsem byl otrávenej, že už zase musím jíst a nějak jsem si to neužíval. Teď mám mezi jídly vždy pauzu tak těch 6 hodin a už se na to jídlo těším a s chutí ho sním. Jinak takové ty zažité mýty, jako jíst max v 5 a už žádnou přílohu je podle mě blbost. V práci jsem do 20:00, kolem déváté večeřím normálně velkou porci, tzn. třeba 100g rýže (za syrova), 200g masa, 15ml oleje .. a v pohodě na tom hubnu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2017 2Rifik - Nechci dělat hodnotile, ale dobrej přístup podle mě. Hlavně, že ses v tom našel a že ti vyhovuje. Vyhovujou ti větší porce sacharidů? Zkoušels je "nahradit" tukem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rifik Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2017 morepower: něco jsem si o tom načetl, ale moc mě to neláká... já mám přílohy rád a sacharidy mi problém nedělají :-D Někdo ale sachry tráví a snáší hůř a tam už podle mě má smysl téměř nahradit sacharidy tukem. Pro většinu lidí je to ale nepředstavitelné, protože mají zažité, že tuky jsou špatné a snědený tuk = přibraný tuk na těle. Samozřejmě se tu bavím o zdravých zdrojích tuků a né o oleji z friťáku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se