lastam Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2012 Moc hezký fotky, hodinky na výletě:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 23. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2012 Tak sem moje POčka vzal konečně do prostředí pro který byly stvořeny... A samosebou sem cvaknul pár fotek Za ty fotky jsem málem zaplatil vysokou cenu... když se tak slunily hodinky na kameni, příjemně omývané vlnami moře, na pár vteřin jsem z nich spustil oči a přenastavoval foťák, když sem znovu oči zvedl, byly fuč... Srdce se mi rozbušilo, chtělo se mi omdlít... v záchvatu sem podezříval zlodějskou rybu... kolem kamene bylo asi metr vody a hustá mořská tráva. Klečel sem, rukama panicky šmátral všude mezi kameny, trhal zběsile mořskou trávu a nikde nic... Ani nevim jak dlouho to trvalo, možná dvě tři minuty, ale přišlo mi to jako věčnost... Nakonec jsem je našel, ale po zbytek dovolený sem je připnul pevně na ruku a už radši nesundal. Takže ani další fotky sem nedělal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
calv Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2012 Úplně si dokážu představit tu paniku. Tohle je na infarkt... Nicméně fotky paráda. Ty PO jsou fakt fajnové hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 15. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2012 Já myslim, že i ke košili dobrý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 1. listopadu 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2012 Zase pár kousků... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman1208 Odesláno 3. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2012 Parádní fotky, fakt nemají chybu . Čím víc si tyhle hodinky prohlížím, tím víc po nich začínám bláznit a tyhle fotky mi to vůbec neusnadňujou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pacient Odesláno 3. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2012 Souhlas, jsou fakt super a PO se mi zacinaji cim dal tim vic libit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubon Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2012 Krásný, a musím říct, že fakt i k tý košili :-) Mimochodem mám pocit, že toto onemocnění je značně infekční. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 15. listopadu 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 Tak pár nových fotek, když tu teď řádí PO mánie:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georf Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2012 Pěkné, pěkné, máš mě na svědomí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2012 naaaaadhera, fotky aj hodinky !! :smile_anim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2012 Tak sem moje POčka vzal konečně do prostředí pro který byly stvořeny... A samosebou sem cvaknul pár fotek Za ty fotky jsem málem zaplatil vysokou cenu... když se tak slunily hodinky na kameni, příjemně omývané vlnami moře, na pár vteřin jsem z nich spustil oči a přenastavoval foťák, když sem znovu oči zvedl, byly fuč... Srdce se mi rozbušilo, chtělo se mi omdlít... v záchvatu sem podezříval zlodějskou rybu... kolem kamene bylo asi metr vody a hustá mořská tráva. Klečel sem, rukama panicky šmátral všude mezi kameny, trhal zběsile mořskou trávu a nikde nic... Ani nevim jak dlouho to trvalo, možná dvě tři minuty, ale přišlo mi to jako věčnost... Nakonec jsem je našel, ale po zbytek dovolený sem je připnul pevně na ruku a už radši nesundal. Takže ani další fotky sem nedělal... tie kompozicie su perfektne, asi zvazim kupu POciek.... ale az trochu neskor - teraz si este uzivam ich mensich bratov... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmickey Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2013 Tak pár nových fotek, když tu teď řádí PO mánie:-) uzasny hodinky, paradni fotky a pekna historka se zachranou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lerosta Odesláno 26. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2013 Hodinkový orgasmus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georf Odesláno 8. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2013 Navíc ty fotky se fakt hodně povedly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxidriver Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2017 A rucky teda humpolacky nejsou,ty sou prave perfektni,to byl jeden z duvodu proc sem si starsi model koupil!Souhlasím, ty ručky jsou absolutně bez chyby... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2017 Kristian.nov: paradicka!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2017 A vlakno vstalo z mrtvych Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se