Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 309
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 24. 7. 2014 v 19:54, Ondrej71 napsal:

Janko , na tom remenu je to naprostá pecka, super :)

+1  ten remen jim fakt sekne

• po měsících...
Odesláno

Ano, ten posledni remen je nej.

Návštěvník Alda
Odesláno
  V 6. 2. 2015 v 7:35, jankoxxx napsal:

nejake to tu mam zanedbane :)

Krasny remen Janko.

Odesláno
  V 10. 2. 2015 v 18:43, jankoxxx napsal:

Vdaka chlapci moji, skusim porobit aj viac fotiek, ale chcelo by to aby uz naskocil ten letny cas :)

Janko, zkus foto lumi D, jsem zvedavy. Diky :)

• po 2 týdnech...
Návštěvník Alda
Odesláno

Tyhle vintazni jsou moc pekne. Nejsou nahodou v prodejnim vlaknu ?

Odesláno

Ales, ono tieto niesu vintazne. Vyrobene boli v 90tych rokoch... To len nazov je Airman Vintage V. Inac ked opomeniem prilis velku volu lunety tak to boli asi najlepsie ake som mal... No a aby mi nebolo smutno tak ich vyrobili len 150 kusov :(

• po měsíci...
Odesláno

Až teď jsem tohle vlákno objevil a musim smeknout jak před tvými fotografickými schopnostmi, tak před prací soudruhů z Damaska. Když se tyhle dve věci skloubí, je z toho velká krása a super vytržení z kancelářský šedi a rutiny. ;)

• po měsících...
Odesláno

Tak pre vintage nadsenca su toto snove hodinky :) Dostali sa ku mne trochu necakane a uprimne povedane sa ich bojim aj nosit. Stav je taky pekny, ze by bolo skoda kazdeho tukanca navyse..

Odesláno

Tak ja si myslim, ze pre cloveka, ktory sa pohybuje v bezpeci kvadra a kancelarskej rutiny su tieto hodinky v pohode nositelne. Ale od toho ja mam teda fakt daleko :clap:

Vyhodou oproti beznemu zlateniu je odolnost voci oteru. Vrstva zlata je neporovnatelne silnejsia ako pri beznom zlateni. Rizikom su tukance..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...