funf5 Odesláno 6. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2012 cvak.. ta čb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 17. dubna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2012 ta čb dik, tu davam este jednu na novom jankoremeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2012 nový vintage jankoremen, pěkně starý špalek, parádní bratranci jen tu sekeru tam zatnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spinach Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2012 ..kua, Janko, ty FO, ty Ti fakt závidím... ..ty se mi hoodně líbí !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 18. dubna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2012 nový vintage jankoremen, pěkně starý špalek, parádní bratranci jen tu sekeru tam zatnout clovece, sekera sa uz ulozila na jarny spanok ..kua, Janko, ty FO, ty Ti fakt závidím... ..ty se mi hoodně líbí !! su to naozaj svojske hodinky. mam ich rad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 24. dubna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 Janko, kde jsi sehnal toho kone? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 25. dubna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 Janko, kde jsi sehnal toho kone? tak to je vysledok asi polrocneho snazenia.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 (upraveno) tak to je vysledok asi polrocneho snazenia.. Trosku se rozepis, chlape. Jakou mas barvu a byl bys pripadne ochotny se kousku vzdat (ne beru jako legitimni odpoved)? Ja si predevcirem objednal toto (lestenou verzi, at se oboucha sama casem). Asi jsem se zblaznil, protoze budu pasovat tuhle masivni 24 mm sponu na 20 mm kozenej remen, na kterej momentalne shanim material, a cely to chci pro Igeny . Upraveno 25. dubna 2012 uživatelem skalis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 25. dubna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 Trosku se rozepis, chlape. Jakou mas barvu a byl bys pripadne ochotny se kousku vzdat (ne beru jako legitimni odpoved)? Ja si predevcirem objednal toto (lestenou verzi, at se oboucha sama casem). Asi jsem se zblaznil, protoze budu pasovat tuhle masivni 24 mm sponu na 20 mm kozenej remen, na kterej momentalne shanim material, a cely to chci pro Igeny . farba je konak, cize klasicka tmavohneda. uprimne povedane neviem ci ti budem moct kusok prenechat bo nemam toho vela a uz ma niekto o kus poziadal pred tebou. keby daco, dam ti vediet. no a s tou sponou to myslis vazne? planujes nejaky specialny dizajn? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 25. dubna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 27. dubna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2012 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 29. dubna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 a opat testovanie noveho fotaku. tentoraz nizka uz za dost velkej tmy: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 29. dubna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 a nejake piatocne: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 Se svýma 115200 jsem naprosto vyrovnaný a spokojený chronomagor. Ale tyhle DA37 mě fakt znervózňujou...hlavně díky tvojich fotek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 jankoxxx No tak na to že "testuješ", tak je to parádní Jaký přístroj je objektem testu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 30. dubna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2012 Se svýma 115200 jsem naprosto vyrovnaný a spokojený chronomagor. Ale tyhle DA37 mě fakt znervózňujou...hlavně díky tvojich fotek! Tieto DA37 su poriadne namakane. Mal som uz viacero hodiniek s bielym cifrom, ale tieto su bezkonkurencne najzaujimavejsie. Na prvy pohlad jednoduche, ale zaroven dost "clenite" Okrem toho dost pohodlne.. Mal by si si kupit aj nejake tool hodinky jankoxxx No tak na to že "testuješ", tak je to parádní Jaký přístroj je objektem testu? Je to Fuji X100. Velmi sikovny fotak, ale stale sa len zoznamujeme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 1. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2012 Tak som preluskal vlakno, dotky a klobuk dolu, mas to paradne! Ci fotky, alebo hodinky, tie Damasko su uplne perfektne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 1. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2012 Tak som preluskal vlakno, dotky a klobuk dolu, mas to paradne! Ci fotky, alebo hodinky, tie Damasko su uplne perfektne... vdaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 1. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2012 Skoda len tej velkost no... Aspon 42, idealne 44-45 by mohli byt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se