Přejít na obsah

Janko, potulny fotograf - amater

jankoxxx

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
  • Odpovědi 309
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

tak to je vysledok asi polrocneho snazenia.. :)

Trosku se rozepis, chlape. Jakou mas barvu a byl bys pripadne ochotny se kousku vzdat (ne beru jako legitimni odpoved)?

Ja si predevcirem objednal toto (lestenou verzi, at se oboucha sama casem). Asi jsem se zblaznil, protoze budu pasovat tuhle masivni 24 mm sponu na 20 mm kozenej remen, na kterej momentalne shanim material, a cely to chci pro Igeny :).

Upraveno uživatelem skalis
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Trosku se rozepis, chlape. Jakou mas barvu a byl bys pripadne ochotny se kousku vzdat (ne beru jako legitimni odpoved)?

Ja si predevcirem objednal toto (lestenou verzi, at se oboucha sama casem). Asi jsem se zblaznil, protoze budu pasovat tuhle masivni 24 mm sponu na 20 mm kozenej remen, na kterej momentalne shanim material, a cely to chci pro Igeny :).

farba je konak, cize klasicka tmavohneda. uprimne povedane neviem ci ti budem moct kusok prenechat bo nemam toho vela a uz ma niekto o kus poziadal pred tebou. keby daco, dam ti vediet.

no a s tou sponou to myslis vazne? planujes nejaky specialny dizajn?

Odkaz ke komentáři

Se svýma 115200 jsem naprosto vyrovnaný a spokojený chronomagor. Ale tyhle DA37 mě fakt znervózňujou...hlavně díky tvojich fotek!

Tieto DA37 su poriadne namakane. Mal som uz viacero hodiniek s bielym cifrom, ale tieto su bezkonkurencne najzaujimavejsie. Na prvy pohlad jednoduche, ale zaroven dost "clenite" :) Okrem toho dost pohodlne.. Mal by si si kupit aj nejake tool hodinky :)

jankoxxx No tak na to že "testuješ", tak je to parádní ;) Jaký přístroj je objektem testu?

Je to Fuji X100. Velmi sikovny fotak, ale stale sa len zoznamujeme.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...