Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Napadlo mě, že bychom mohli udělat ve Violinu něco na způsob vánoční besídky. Pozvání by dostali nejen staré známé tváře, ale i všichni "nováčci" našich diskuzí.

Co o tom soudíte?

Podobnou akci můžeme udělat i v Brně a Ostravě pokud bude dostatečný zájem místních. Jak vidíte, snažíme se nediskriminovat ani naší početnou moravskou klientelu.:)

• Odpovědi 84
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Termín zkuste navrhnout sami!

Za mě mohu říci, že mě by pro Ostravskou část vánoční besídky nejvíce vyhovoval čtvrtek 14.12., ale chápu, že pátek má své kouzlo především pro odklizece.:)

Odesláno

Tož do Brna to mám blíž než do Ostravy, ale v Ostravě jsme nebyl delší dobu než v Brně. Předběžně říkám ano Ostravě, ale možná bude problém doprava, tak kdyby náhodou někdo do OV jel přes OL rád přispěji na benzín:)

Odesláno

Nemám nic proti! Snad jen to, že ten týden musím plnit roli spořádaného otce!:) Jinak se určitě přijdu podívat. Violino by mělo to kouzlo, že by tam byl klid a relativní bezpečí před chmatáky:)

Violino je ale pro termín 20.12. plné. Volné by mělo být 11.12., 15.12., 16.12. nebo pak ještě 21.12.

Jinak je pro mě samozřejmě zajímavé se připojit k Petřinské akci neb to mám 10 min. pěšky od domova.:)

Odesláno
Violino by mělo to kouzlo, že by tam byl klid a relativní bezpečí před chmatáky:)

Violino je ale pro termín 20.12. plné. Volné by mělo být 11.12., 15.12., 16.12. nebo pak ještě 21.12.

Jinak je pro mě samozřejmě zajímavé se připojit k Petřinské akci neb to mám 10 min. pěšky od domova.:)

Jasně, jdeme tam, už je to naplánované v http://www.nadaleji.cz/index.php a bylo by by nezdvořilé to měnit a urazit pořadatele. Kouzlo má přeci každé dobré občerstvení :) No a ochrana před chmatáky? Jak asi? Leda že se vzájemně spoutáme :/ No jo, já vím... Tak už se v to nebudu rejpat. Každopádně doufám, že se objeví Ondraj, chci věřit, že kvůli poslední akci na nás nezanevřel. Bohužel, zatím to tak vypadá :(

Odesláno
Taky jsme to tak fikaně vybrali, abyste to měl jen těch 10min pěšky... ;)

Ó díky!:) Toho si velice vážím. Slibuji, že příjdu i se synem. To se máte na co těšit.:)

OV 14.12. [5] - Luk, odklizec, MarvinX, Hifi, Kubson

BN ? [0]

PH 20.12. [5] - Restaurace Nad Alejí

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...