MMaarreekk Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 Prosím o pomoc, dostal jsem darem tyto hodinky. Jelikož hodinkam moc nerozumím a na internetu jsem o nich nic nenašel tak to zkouším touto cestou.O hodinkách vím jen to že je zakoupil můj praděda na vinohradech v roce 1936. Děkuji za pomoc. Jakekoliv informace mi pomohou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 Vypadají v dobrém /funkčním?/stavu,líbí se mi ty ručky,jsou modřené?Nechal bych je vyčistit,promazat,přeleštit sklo,nový pěkný kožený řemen a velmi pěkné vintážní hodinky.Ještě se zeptám,jaký je průměr pouzdra ? /zkoušel jsem je hledat,nicméně na Ebay je cca 32stránek,některé podobné,nicméně stejné jsem nenašel/.Ví někdo jaký je tam kalibr? /strýček mechano,Karlos či někdo jiný/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 Viděl bych to na kalibr 12.68Z Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 Viděl bych to na kalibr 12.68Z Ten jsem si také napsal,ale identické hodinky jsem nenašel,nemá někdo chytrou knihu o Longines /jako Brett o Omegách/kde by se to dalo dohledat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MMaarreekk Odesláno 27. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 Děkuji všem za pomoc. Ručičky hodinek jsou modré. Jsou plně funkční. V hodinářství bechyně (autorizovanej longines servis) mi řekli že by je bylo lepší poslat do švícar že si na servis moc netroufaj....... Prej cena cca 6-8 tis....za ten servis.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 (upraveno) Děkuji všem za pomoc. Ručičky hodinek jsou modré. Jsou plně funkční. V hodinářství bechyně (autorizovanej longines servis) mi řekli že by je bylo lepší poslat do švícar že si na servis moc netroufaj....... Prej cena cca 6-8 tis....za ten servis.... Dej je k mechanovi za zlomek té ceny,za 6-8tis.máš nové,nebo se zeptej u Frýdla na Florenci. Já věděl,že Karlos něco vyšťourá,mám se pořád co učit. Upraveno 27. prosince 2011 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 (upraveno) Na netu jsem narazil na soupis sériových čísel firmy Longines:http://www.watchestobuy.com/LonginesSerial.htmNevím jak dalece se tomu dá věřit, ale podle toho by šlo o rok 1945. Edit: a podle téhle stránky dokonce 1947.http://www.brittons-watches.co.uk/NEW_SITE/history_dating/Date_Longines.asp Upraveno 27. prosince 2011 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MMaarreekk Odesláno 27. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 A nevite nekdo prosim přibližnou hodnotu? Prodávat je nechci ale chci vedět jestli maj ležet v šupliku a nebo je dát do sejfu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 Pro mě by měly spíš citovou hodnotu,hodnota finanční nebude nikterak závratná,na Ebay jsou podobné za cca 150-200USD a žádná rvačka o ně není,řekl bych tak do 2-3tisíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MMaarreekk Odesláno 27. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 ok diky za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se