Jakubisko Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 Nivachoc uložení setrvačky, křemíkový vlásek, dva pérovníky... jak já ten kalibr miluju Úžasné fotky mimochodem!
lastam Odesláno 19. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 V 19. 4. 2012 v 13:09, 'Jakubisko' napsal: Nivachoc uložení setrvačky, křemíkový vlásek, dva pérovníky... jak já ten kalibr miluju Úžasné fotky mimochodem! mě to povídej, za ty prachy je v tom kalibru nacpáno hodně srandy
jsstanik Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Odesláno 3. října 2012 Super fotky, jakým foťákem jsi to fotil?
pacient Odesláno 6. října 2012 Nahlásit Odesláno 6. října 2012 Super fotky, super hodinky . Gratulace
lastam Odesláno 9. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2012 A protože moje hodinečky byly celý rok hodné, nedělaly žádné kraviny, chodily znatelně líp, než je psáno na certifikátu, tak dostaly malý dárek, nový kaučuk se sponou:-)
Daemonultimate Odesláno 9. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2012 Tak ten je parádní,elegance i potápková použitelnost,velká gratulace a zároven závist,na starý PO nejde
panedge Odesláno 9. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2012 lastame tak to je pěkněj dáreček!
lastam Odesláno 9. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2012 Si to zasloužily, vidim to tak, že to jsou definitivky, takže nemám potřebu vystřídat, pořád mě baví...
lastam Odesláno 9. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2012 V 9. 11. 2012 v 16:01, Daemonultimate napsal: Tak ten je parádní,elegance i potápková použitelnost,velká gratulace a zároven závist,na starý PO nejde někde jsem četl, že na starý PO jde taky naroubovat...
Daemonultimate Odesláno 9. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2012 (upraveno) V 9. 11. 2012 v 17:56, lastam napsal: někde jsem četl, že na starý PO jde taky naroubovat... Neměl jsem možnost to vyzkoušet,ale uložení a rozměr pouzdra je rozdílné,takže raději zůstávám u origo možností.Ale zas tak moc mě to netrápí,mám ten origo gumák,tah a krokodýla.Ale ten tvůj je parádní a ta spona je úžasná. Upraveno 9. listopadu 2012 uživatelem Daemonultimate
lastam Odesláno 9. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2012 V 9. 11. 2012 v 18:06, Daemonultimate napsal: Neměl jsem možnost to vyzkoušet,ale uložení a rozměr pouzdra je rozdílné,takže raději zůstávám u origo možností.Ale zas tak moc mě to netrápí,mám ten origo gumák,tah a krokodýla.Ale ten tvůj je parádní a ta spona je úžasná.45mm PO starý a 45mm nový mají stejnou rozteč 22mm:-) Díky, mám dobrej pocit, jako bych měl nový hodinky, je to změna:-) mám dvě verze origo PO - tah a kaučuk, musím říct, že neorigo řemen Hirsch není to pravý, je to hodně znát když si koupíš originální díly
Daemonultimate Odesláno 9. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2012 V 9. 11. 2012 v 18:13, lastam napsal: 45mm PO starý a 45mm nový mají stejnou rozteč 22mm:-) Díky, mám dobrej pocit, jako bych měl nový hodinky, je to změna:-) mám dvě verze origo PO - tah a kaučuk, musím říct, že neorigo řemen Hirsch není to pravý, je to hodně znát když si koupíš originální díly Origo je origo,já vím že rozteč je stejná,ale velikost pouzdra a úhel zakončení je jiný.
lastam Odesláno 9. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2012 (upraveno) V 9. 11. 2012 v 18:15, Daemonultimate napsal: Origo je origo,já vím že rozteč je stejná,ale velikost pouzdra a úhel zakončení je jiný.jo to jo, ale i na watchuseek jsem viděl, jak tam ládujou origo řemeny ze starých na nový a naopak:-) pokud se nemýlim, mají tyto dva kousci stejný kaučuk Upraveno 9. listopadu 2012 uživatelem lastam
Jsilver Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2013 Tyhle PO prostě nemají chybu, minulý týden jsem je objednal a ty čtyři týdny než přijdou jsou nekonečné.
varjag Odesláno 2. června 2013 Nahlásit Odesláno 2. června 2013 Super. Moc se mě líbí ta luneta, ten font i barevná kombinace je taková decentní, to je super. Mohl bys fotit modelky. Ale málokterá je tak pěkná jako tohle:-)
Wrch Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Odesláno 29. září 2013 Krásné fotky, které ve mně opět vyvolaly touhu po těchto PO! Dle mého názoru je toto provedení nejhezčí ze všech! Ať šlapou a dělají radost.
Begi Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Odesláno 29. září 2013 naozaj nazoaj krasne. ked nahromadim strelivo, idem do nich.
Eaglein Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Odesláno 30. září 2013 Toto su jedny z najkrajsich hodiniek. Neviem sa rozhodnut medzi PO 8500 alebo MoonWatch. Tazke rozhodovanie, ale viac sa priklanam k PO.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se