Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 95
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 19. 4. 2012 v 13:09, 'Jakubisko' napsal:

Nivachoc uložení setrvačky, křemíkový vlásek, dva pérovníky... jak já ten kalibr miluju :wub:

Úžasné fotky mimochodem!

mě to povídej, za ty prachy je v tom kalibru nacpáno hodně srandy
  • po měsících...
  • po měsíci...
Odesláno

A protože moje hodinečky byly celý rok hodné, nedělaly žádné kraviny, chodily znatelně líp, než je psáno na certifikátu, tak dostaly malý dárek, nový kaučuk se sponou:-)

post-3900-034144300 1352476624.jpg

post-3900-008452800 1352476636.jpg

Odesláno
  V 9. 11. 2012 v 16:01, Daemonultimate napsal:

Tak ten je parádní,elegance i potápková použitelnost,velká gratulace a zároven závist,na starý PO nejde :sad01_anim:

někde jsem četl, že na starý PO jde taky naroubovat...

Odesláno (upraveno)
  V 9. 11. 2012 v 17:56, lastam napsal:

někde jsem četl, že na starý PO jde taky naroubovat...

Neměl jsem možnost to vyzkoušet,ale uložení a rozměr pouzdra je rozdílné,takže raději zůstávám u origo možností.Ale zas tak moc mě to netrápí,mám ten origo gumák,tah a krokodýla.Ale ten tvůj je parádní a ta spona je úžasná.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno
  V 9. 11. 2012 v 18:06, Daemonultimate napsal:

Neměl jsem možnost to vyzkoušet,ale uložení a rozměr pouzdra je rozdílné,takže raději zůstávám u origo možností.Ale zas tak moc mě to netrápí,mám ten origo gumák,tah a krokodýla.Ale ten tvůj je parádní a ta spona je úžasná.

45mm PO starý a 45mm nový mají stejnou rozteč 22mm:-) Díky, mám dobrej pocit, jako bych měl nový hodinky, je to změna:-) mám dvě verze origo PO - tah a kaučuk, musím říct, že neorigo řemen Hirsch není to pravý, je to hodně znát když si koupíš originální díly :smile_anim:

Odesláno
  V 9. 11. 2012 v 18:13, lastam napsal:

45mm PO starý a 45mm nový mají stejnou rozteč 22mm:-) Díky, mám dobrej pocit, jako bych měl nový hodinky, je to změna:-) mám dvě verze origo PO - tah a kaučuk, musím říct, že neorigo řemen Hirsch není to pravý, je to hodně znát když si koupíš originální díly :smile_anim:

Origo je origo,já vím že rozteč je stejná,ale velikost pouzdra a úhel zakončení je jiný.

Odesláno (upraveno)
  V 9. 11. 2012 v 18:15, Daemonultimate napsal:

Origo je origo,já vím že rozteč je stejná,ale velikost pouzdra a úhel zakončení je jiný.

jo to jo, ale i na watchuseek jsem viděl, jak tam ládujou origo řemeny ze starých na nový a naopak:-)

pokud se nemýlim, mají tyto dva kousci stejný kaučuk

post-3900-062197800 1352485644.jpg

post-3900-030814600 1352485655.jpg

Upraveno uživatelem lastam
  • po měsících...
Odesláno

Tyhle PO prostě nemají chybu, minulý týden jsem je objednal a ty čtyři týdny než přijdou jsou nekonečné.

• po měsíci...
Odesláno

Super. Moc se mě líbí ta luneta, ten font i barevná kombinace je taková decentní, to je super.

Mohl bys fotit modelky. Ale málokterá je tak pěkná jako tohle:-)

• po měsících...
Odesláno

Krásné fotky, které ve mně opět vyvolaly touhu po těchto PO! Dle mého názoru je toto provedení nejhezčí ze všech! Ať šlapou a dělají radost. :speak_cool:

Odesláno

Toto su jedny z najkrajsich hodiniek. Neviem sa rozhodnut medzi PO 8500 alebo MoonWatch. Tazke rozhodovanie, ale viac sa priklanam k PO.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...