spinach Odesláno 31. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 jedno takové maori howädo.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spinach Odesláno 6. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2015 něco pro zdejšího člena fóra.. 8) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spinach Odesláno 6. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2015 a něco "praktického" pro mne.. 8)) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spinach Odesláno 26. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2015 tak přidám nějakou další fotku, třeba toto bylo trošku něco jiného..řemínek na Monster Tuna - 24-24 mm, 120-80 mm.. 8)) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2015 Krasna prace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jencekgs Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2015 Super kousek, opět klobouk dolů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 Teda ty fakt jedeš, přijde mi, že s každým přibývajícím řemenem si hraješ víc a víc a to je moc dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spinach Odesláno 27. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 díky,no.. jsem trochu hračička.. 8)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2017 Moooc pěkné, na mě by to bylo krapátek prázdné a málo šílené, však víš ale i tak je to paráda a další z tvých opravdu vydařených kousků.Omlouvám se, že reaguji na starý příspěvek, ale teď jsem vlákno našel a k tomu tohle na wus, supr kombinace a pro Tebe možná inspirace ? http://forums.watchuseek.com/f2/wonderful-artwork-andrew-biggs-spi-straps-can-watch-engraved-1849322.html Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2017 Hmm takle to vypadá, když to někdo dotáhl do úplné dokonalosti, hodně, ale fakt hodně dobrý! Já se spokojím pouze s řemeny, gravírovat nechci, respektive bylo by to asi taky zajímavé, ale přece jen pak už se ty hodinky stávají dost nenositelné, protože už je to až moc velká výstřednost. Když jsem kupoval ty své, tak jsem i o jedněch gravírovaných přemýšlel a hodně mě to lákalo, ale pak jsem to právě vzdal. Ono je to strašně pěkné na pohled, ale na běžné nošení už mi to moc vhodné nepřijde.No tak jako tak je to ale nádhera, mít třeba sbírku více kusů, určitě bych něco takového chtěl, prostě jedny úplně dokonalé, dotažené do posledního detailu, na které bych se vždy koukal, jako na nějaký klenot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se