Hasňa Odesláno 10. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 Jen pokud je tam nejaky tukanec, tak necekej zazraky Neni, jen bezne vlasecnice. Zas to ale neni tak astronomicka cena, ty 3 litry jsou fakt, tedy v IWC svete, spropitne. Navic jsem je usetril na tom tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 Jo, tak to nech udelat. Budou jako nove. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 (upraveno) Asi jo. Btw., prodavac mel na ruce Aquatimer Vintage, bile zlato, sedy cifr. Paradni. Uplne jsem se slzou v oku vzpomnel na Salama. Ty jeho (ocel) byly prvni, co jsem drzel v ruce, ta vnitrni luneta se mi desne libila. Bylo to na pamatnem, mexickem, ostravskem srazu. Upraveno 10. října 2013 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 Mexikánský sraz byl asi ten nejlepší sraz ze zakuřeného města. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 11. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 Dneska rano zima jak v psirne, ale zase prestalo chcat a je krasny podzimni den. Navic dneska uz nejsem slameny vdovec, takze pohodove rano a zena mi ze sluzebky dovezla dve vydani Gentlemen's Quarterly, takze v praci bude co delat. Pohoda, jazz (Metheny), vintage (Schaffky). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 12. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2013 (upraveno) Georges Kern rikal uz pred lety:"From a production point of view, IWC is aiming for 100% in-house movements. Currently, Manufacture movements account for 60% of sales versus 2% to 3% a decade ago. "We need to pace this transition carefully," says Georges Kern. "It's a question of maturity. We need to ask ourselves when we can afford to pull out of the entry-level segment, which is currently the base of the production pyramid. It's about timing things right and making sure the customer can digest and accept this upgrade." In reality, IWC has been taking this direction for several years already with an increase in its range of in-house calibres." A v Aquacich tika porad Eta a letos vylezou jeste s novyma Ingama s Etou, jsou to luliny. Upraveno 12. října 2013 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 12. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2013 (upraveno) Treba to za ne casem vyresi Swatch tim, ze uplne prestane dodavat. No, na vyber maji, tak zatim pohoda. Kdyby ale odstranili z nabidky Ingy ME, tak bych si asi mezi Ingama nevybral. Ostatni maji Etu, nebo pruhled. Upraveno 12. října 2013 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 12. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2013 Mozna uz jo, nekde jsem nejakou zminku zahlidnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 12. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2013 Nemůžu si pomoct, ale jak píše Hasňa, šoupnout Etu do Ingů už je skoro jako svatokrádež. U Aquatimerů a pilotek jsem to ještě dokázal pochopit, u Ingenieur řady už nikoliv...v mých očích tím ztrácí tak 80% své přitažlivosti a tudíž bych do nové řady nikdy nešel (ale není to jediný důvod, viz předešlá stránka)...a obávám se, že má Alda pravdu a ani vyschnutí zdroje Eta strojků na tom nic nezmění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 Pilotky maji litat a je pondeli rano, takze zase na letisti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 (upraveno) Setri se, dneska ani, jinak bezna, gumova bageta. Edit: Tak ta recese netrvala zase tak dlouho. Bagety dorazily. I s mikrodzusem. Upraveno 14. října 2013 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 Superb pozdrav z Ceska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 Curpauza a dve ranni naladovky bez hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 Kousek za Bergenem smerem na Mongstad. A ted uz se pomalu vracim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 To vyglundo nadějně. Mám na mysli počasí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 Si ty pilotky uzivas, co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 Pocasi ted bylo krasne tri dny, ale uz je zase zatazeno a poprcha, takze vse v normalu. Ty pilotky byla absolutni nutnost. Citl jsem se bez nich zcela neuplny. Navic mi vyhovuji ty vintage adventure vibrace, jako ma Hamilton Field Pioneer, nebo Hanhart. Tedy ve zkratce, ano, uzivam si to. Ten jejich vintage styl mi zprovoznil polovinu satniku, co lezela a cekala na vhodne hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 Pocasi ted bylo krasne tri dny, ale uz je zase zatazeno a poprcha, takze vse v normalu. Ty pilotky byla absolutni nutnost. Citl jsem se bez nich zcela neuplny. Navic mi vyhovuji ty vintage adventure vibrace, jako ma Hamilton Field Pioneer, nebo Hanhart. Tedy ve zkratce, ano, uzivam si to. Ten jejich vintage styl mi zprovoznil polovinu satniku, co lezela a cekala na vhodne hodinky. nejenom šatník, ale i to úžasné prostředí jim sedí ... tak nějak to vypadá, když hodinky najdou toho pravého majitele ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 Jen by se mi k nim a k rem hadram hodne hodil ten Cyriluv Defender, k Medaku mi prece jen jdou lepe Ingy. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
st1g Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 Jen by se mi k nim a k rem hadram hodne hodil ten Cyriluv Defender, k Medaku mi prece jen jdou lepe Ingy. :-) Nebo Gčko :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se