Přejít na obsah

Moje Schaffky (picture heavy)

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 989
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Asi jo.

Btw., prodavac mel na ruce Aquatimer Vintage, bile zlato, sedy cifr. Paradni. Uplne jsem se slzou v oku vzpomnel na Salama. Ty jeho (ocel) byly prvni, co jsem drzel v ruce, ta vnitrni luneta se mi desne libila. Bylo to na pamatnem, mexickem, ostravskem srazu.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Georges Kern rikal uz pred lety:"From a production point of view, IWC is aiming for 100% in-house movements. Currently, Manufacture movements account for 60% of sales versus 2% to 3% a decade ago. "We need to pace this transition carefully," says Georges Kern. "It's a question of maturity. We need to ask ourselves when we can afford to pull out of the entry-level segment, which is currently the base of the production pyramid. It's about timing things right and making sure the customer can digest and accept this upgrade." In reality, IWC has been taking this direction for several years already with an increase in its range of in-house calibres." A v Aquacich tika porad Eta a letos vylezou jeste s novyma Ingama s Etou, jsou to luliny.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Nemůžu si pomoct, ale jak píše Hasňa, šoupnout Etu do Ingů už je skoro jako svatokrádež. U Aquatimerů a pilotek jsem to ještě dokázal pochopit, u Ingenieur řady už nikoliv...v mých očích tím ztrácí tak 80% své přitažlivosti a tudíž bych do nové řady nikdy nešel (ale není to jediný důvod, viz předešlá stránka)...a obávám se, že má Alda pravdu a ani vyschnutí zdroje Eta strojků na tom nic nezmění

Odkaz ke komentáři

Pocasi ted bylo krasne tri dny, ale uz je zase zatazeno a poprcha, takze vse v normalu.

Ty pilotky byla absolutni nutnost. Citl jsem se bez nich zcela neuplny. Navic mi vyhovuji ty vintage adventure vibrace, jako ma Hamilton Field Pioneer, nebo Hanhart. Tedy ve zkratce, ano, uzivam si to. Ten jejich vintage styl mi zprovoznil polovinu satniku, co lezela a cekala na vhodne hodinky.

Odkaz ke komentáři

Pocasi ted bylo krasne tri dny, ale uz je zase zatazeno a poprcha, takze vse v normalu.

Ty pilotky byla absolutni nutnost. Citl jsem se bez nich zcela neuplny. Navic mi vyhovuji ty vintage adventure vibrace, jako ma Hamilton Field Pioneer, nebo Hanhart. Tedy ve zkratce, ano, uzivam si to. Ten jejich vintage styl mi zprovoznil polovinu satniku, co lezela a cekala na vhodne hodinky.

nejenom šatník, ale i to úžasné prostředí jim sedí ... tak nějak to vypadá, když hodinky najdou toho pravého majitele ...  ;) 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...