Přejít na obsah

Moje Schaffky (picture heavy)

Doporučené příspěvky

Ta chata by davala smysl. Je to krasne misto, je to dost daleko od vsech problemu dnesni Evropy, jen skaly, more, ovce, nulove znecisteni, ale na druhou stranu to neni daleko od Stavangeru, kde se toci prachy, takze ceny domu na pobrezi jsou vysoke jak cyp a v te chate bys mel dobre ulozenych tak 4 MNOK a jeji cena by kazdym rokem rostla tak o 10 procent. Proste ideal.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 989
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Michale, ten tah máš nastavený takhle nafest nebo fotky klamou? Já musím mít vždy menší pruves aby hodinky mohly mírně cestovat, takhle by mě asi za chvilku upadla ruka ;-) ...ale stejně s tím tahem parádně prokoukly, guma dobrá ale ten tah je prostě neuvěřitelný

Edit- překlep

Upraveno uživatelem sashator
Odkaz ke komentáři

Je to sice humornou formou, ale vazne mysleno. HGF bych nedal. Fyzika mi nikdy moc nesla, sutrologii jsem mel na chemarne jeden semestr a pruser, zkousku jsem udelal jenom proto, ze zkousejici byl nejaky poloniofil a ja mu zarecitoval Jeszcze Polska nie zginęła, kiedy my żyjemy. Takze jses bedna, tecka.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Fyzika nebyla easy, napodruhé, ale za jedna. A to mě během semestru zkoušející(jméno si už nevzpomenu, ale byl fanda boxu) vyhodil z velké přednáškové auly...

Daleko horší byla deskriptiva, na potřetí... A programování(fortran) bylo teprve maso. Děkanát. Celý semestr jsem ladil jednu matici na děrných štítcích a od té doby dobře znám jedno anglické slovíčko - ERROR.

To jsem se, před tou dekou, vyloženě klepal strachy.

Jinak jako každá jiná škola, jen jsme navíc fárali( i s babami).

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...