Hasňa Odesláno 18. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2013 (upraveno) Ta chata by davala smysl. Je to krasne misto, je to dost daleko od vsech problemu dnesni Evropy, jen skaly, more, ovce, nulove znecisteni, ale na druhou stranu to neni daleko od Stavangeru, kde se toci prachy, takze ceny domu na pobrezi jsou vysoke jak cyp a v te chate bys mel dobre ulozenych tak 4 MNOK a jeji cena by kazdym rokem rostla tak o 10 procent. Proste ideal. Upraveno 18. listopadu 2013 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 18. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2013 Jdu zkontrolovat stav účtu a probrat s drahou vysídlení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2013 U doktora v cekarne. Nemuzu polknout, kaslu jak tuberak a celkove jsem nejaky dojebany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 19. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2013 (upraveno) Michale, ten tah máš nastavený takhle nafest nebo fotky klamou? Já musím mít vždy menší pruves aby hodinky mohly mírně cestovat, takhle by mě asi za chvilku upadla ruka ;-) ...ale stejně s tím tahem parádně prokoukly, guma dobrá ale ten tah je prostě neuvěřitelný Edit- překlep Upraveno 19. listopadu 2013 uživatelem sashator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2013 Mam to na docela volno. Pruves mam. Rano jsou mi vylozene volne. Vecer uz jsou skoro akorat, ale porad ne na fest. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 19. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2013 Já jsem si to myslel, že fotky klamou...v tomhle tah docela vychytali kluci od Rolexu, easylink sice prodlouží tah jen o pul centimetru ale jak se to především v teplých dnech hodí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2013 Dneska na pekno, vecer project dinner. I pocasi je dneska hezci, takze je podzimni depka zase o trochu mensi. Ale i tak se uz tesim az se potkam s lepsimi lidmi nekde nad pivnim syrem u Pinkasu po prijemnem posezeni U Tygra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2013 Pracoviste na obzoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2013 Vyjimecne. Vcera tu snezilo s destem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2013 Sveter Gant? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2013 Yo. Vzpominka na zatim posledni mejdan se Salamem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2013 A makam. Jak sroub. Pet mist spojenych pres video, sef jen jako jeden z tech pohyblivych obrazku na stene, pekne barevne slajdy o nicem, sef se vykecava, nikdo po me nic nechce, nohy nahore, horke kafe, Chronomag, proste kazdodenni boj o preziti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2013 takové strádání... kdyby ses líp učil, mohl si fárat na Lazech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2013 (upraveno) To vis, ja byl vzdycky pomalejsi. HaGeeFku bych nedal, na to musel byt clovek bedna. A ja, jak o me v me nepritomnosti poznamenal jeden mistni clen, jsem moc inteligence nepobral. Upraveno 21. listopadu 2013 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2013 Ááá, jsem bedna.Prázdná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2013 (upraveno) Je to sice humornou formou, ale vazne mysleno. HGF bych nedal. Fyzika mi nikdy moc nesla, sutrologii jsem mel na chemarne jeden semestr a pruser, zkousku jsem udelal jenom proto, ze zkousejici byl nejaky poloniofil a ja mu zarecitoval Jeszcze Polska nie zginęła, kiedy my żyjemy. Takze jses bedna, tecka. Upraveno 21. listopadu 2013 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2013 Fyzika nebyla easy, napodruhé, ale za jedna. A to mě během semestru zkoušející(jméno si už nevzpomenu, ale byl fanda boxu) vyhodil z velké přednáškové auly...Daleko horší byla deskriptiva, na potřetí... A programování(fortran) bylo teprve maso. Děkanát. Celý semestr jsem ladil jednu matici na děrných štítcích a od té doby dobře znám jedno anglické slovíčko - ERROR.To jsem se, před tou dekou, vyloženě klepal strachy.Jinak jako každá jiná škola, jen jsme navíc fárali( i s babami). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2013 Ty Michale, nechceš brigádu? S Májou to asi nestihneme... http://www.novinky.cz/koktejl/319712-norsko-vypsalo-odmenu-za-dopadeni-nezvyklych-uprchliku.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2013 (upraveno) To je dobra story. Behem chronoexpedice jsem nechytil ani pidlu, vsechno zachranoval lukin_ova, takze to asi neklapne. Prubezny report z vecere. Predkrm hrebenatka, hlavni chod stejk s losa, btw. super. Dezert zatim nedorazil. Upraveno 21. listopadu 2013 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2013 Prubezny report z vecere. Predkrm hrebenatka, hlavni chod stejk s losa, btw. super. Dezert zatim nedorazil. dojedl jsem k tomu celozrný chleba online ? čekám s napětím na dezert ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se