NIGHTinGALE Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2012 Moc pěkný hodinky, moc.Naštěstí mám na ně malou ruku, jinak bych asi blbě spal a přemýšlel o koupi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2012 Existuje nějaký současnější model? Myslím že ne. jasne, ze existuje, soucasnej model ma bilej cifr a modrej kaucuk Moc pěkný hodinky, moc. Naštěstí mám na ně malou ruku, jinak bych asi blbě spal a přemýšlel o koupi presne tak, bohuzel, na ty nase paratka tyhle velky budiky nejdou, ostatne proto jsem prodal svoje modrooranzovy plastiki.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2012 jasne, ze existuje, soucasnej model ma bilej cifr a modrej kaucuk Myslel jsem, že je to jen varianta modelu Ref.3236. Stejné pouzdro i strojek. Edition "plastiki" nenahrazuje mission earth s černým ciferníkem, oba modely jsou v nabídce současně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2012 Myslel jsem, že je to jen varianta modelu Ref.3236. Stejné pouzdro i strojek. Edition "plastiki" nenahrazuje mission earth s černým ciferníkem, oba modely jsou v nabídce současně. mas pravdu, omlouvam se, ted se divam do katalogu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2012 Plastiky s modrým i bílým cifrem jsou jen jako limitky, klasika je ta s tím šedým. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2012 Sedym? Myslel jsem, ze je to cerna. Dneska 8 hodin za volantem. Natazene budou asi dostatecne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2012 Jak myslel jsem, že je to černá? Když je máš na ruce 8 hodin, tak by's to měl vědět! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jimmy Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2012 Krása Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2012 Jsem jimi stale tak okouzlen, ze jsem uplne klidne mohl prehlidnout, jakou barvu vlastne cifr ma. :-) Navic furt chcije a slunko ty hodky videly zatim jenom behem letu sem a sede je tu ted vse. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2012 Tak jo, je to černá. Já jen, že na Mark XV je ta černá tak nějak černější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2012 Sednou Ti parádně!To má oboustranný AR? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2012 Jo. :-) To je k neuvereni, co? Ale kazda laska zada toleranci k drobnym odchylkam od idealu. O to je to pak barevnejsi a skutecnejsi. Musel jsem prekrocit rubikon. Nastesti to ma pomerne jednoduche reseni. Pri prvnim skrabanci ho okamzite odlestim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2012 Jo. :-) To je k neuvereni, co? Ale kazda laska zada toleranci k drobnym odchylkam od idealu. O to je to pak barevnejsi a skutecnejsi. Musel jsem prekrocit rubikon. Nastesti to ma pomerne jednoduche reseni. Pri prvnim skrabanci ho okamzite odlestim. To teda musel být duševní boj! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2012 Ani moc ne. Byl jsem na to dusevne pripraven. Nekolikrat jsem tu uz zminoval, ze bohuzel vsichni moji kandidati na koupi maji vnejsi AR. To je dan dobe. Trh si to zada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 Super koupě. Pánuv nick uládám. mám takové tušení že by se mohl hodit:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 Existuje nějaký současnější model? Myslím že ne. jasne, ze existuje, soucasnej model ma bilej cifr a modrej kaucuk Myslel jsem tento typ. Nevěděl jsem, že jedná jen o limitovanou edici, která se navíc vyrábí s tím Hasňovým najednou. Omlouvám se za svou neznalost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jimmy Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 Very nice watch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Boss_ Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 Poucte me - co je špatného na vnějším AR? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 (upraveno) Šefiku, ten vnější AR si můžeš pěkně dojebat. A máš pak dojebané hodinky. A je tady pěkná diskuze o vnějším AR, řekl bych že stala legendární a patří mezi státotvorné kameny fóra.Však si ji zkus pošukat. Upraveno 3. ledna 2012 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 4. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2012 Šefiku, ten vnější AR si můžeš pěkně dojebat. A máš pak dojebané hodinky. A je tady pěkná diskuze o vnějším AR, řekl bych že stala legendární a patří mezi státotvorné kameny fóra. Však si ji zkus pošukat. ..řekl bych že je to jen o přístupu k hodinkám..!..měl jsem a mám hodinky starší i víc jak šest let a vnější AR bez poskvrny..!..jinak tu diskuzi jsem někde zahlédl.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se