Hasňa Odesláno 11. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2014 A ted na lodi. Jeste to bude boj. Kapitan se s nama podelil o zajimavou informaci, ze o pulnoci vyjedem z trimetrovych vln a vjedem do sestimetrovych. Proste sprymar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 Tak je treba trochu porobit, kdyz teda uz ty vanoce jsou pryc. Nastesti az po obede a dneska, i kdyz s pilotkama na ruce, tak se jen vezu a nefasilituju. Cesta byla mokra, misty sucha, viditelnost byla celkem dobra. <br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 Ten hluboky cifr se mi libi vic, nez ty nudne prezentace.<br /><br /> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 Ten hluboky cifr se mi libi vic, nez ty nudne prezentace.<br /><br /> už si vůbec nevzpomenu proč jsem je vlastně prodával ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 (upraveno) Protoze rad delas radost jinym. Upraveno 15. ledna 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 Protoze rad delas radost jinym. to bude ono ? na jiný důvod nepřijdu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 Vsak az budes mit dost toho hromadeni BP, tak treba udelame bartrovy obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 ...esli ty nesi impulsivní divočák! tak to bude druhý důvod ? respektive jejich součet ... Vsak az budes mit dost toho hromadeni BP, tak treba udelame bartrovy obchod. to mě taky napadlo ? ještě jsem ale nedozrál ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 Vsak ja nikam nespecham. Nechame to v klidu dozrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2014 Za tyden bude predstavena nova mirrorless Fujina s klasickym ovladanim casu, clony, citlivosti a expozice na horni plose. <br /><br /> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2014 Stavanger - Bergen - Krakow - Tesin - Val Gardena. To chce univerzaly.<br /><br /><br /><br /> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 27. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2014 Pohoda jazz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2014 Kampári jó? Jak chcete... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2014 to je Aperol Spritz, hitovka v Alpách posledních let teda doufám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2014 Aperol je o ničem, podle pomeranče a lásky mých kamarádů k alkoholu soudím na campari, ale... kdo ví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2014 Jasnej aperól Tome, maximálně veneciáno (+ prosecco) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2014 Neserte mi, já chci Campari!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 28. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2014 <br /><br />Vszystko gro i szpiewo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2014 podle těch bublinek na kraji sklenic na první fotce bych taky tipoval s Proseccem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se