Návštěvník dlubix Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 (upraveno) Je lepší, protože je moc dobrý,... co do kvality, nelze srovnávat s jinejma kapsláčema. Pořiď Nespresso a budeš se sám sebe ptát, jak jsi to DG mohl tak dlouho pít Upraveno 3. března 2015 uživatelem dlubix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 Všimnul jsem si, že mají v Globusu prodejnu, tak tam zaskočím a vyzkouším. Už mě to někdo říkal, že se to chuťově nedá srovnat. Koukám, že mají i dost slušný výběr kapslí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 Prodejnu v Globusu? Možná tam mají kávovary, kapsle ne. Ty jdou jen online nebo v butiku v Pařížskej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 Teď jsem na to koukal, ty kapsle jsou menší, ale asi to mají lépe vymakané. Můžete mě jen v kosce napsat, proč je lepší?máme doma oboje a používáme taky pořád jak DG tak Nespresso....no to samo vícvelká výhoda mnohem větší výběr kávy u Nesspresa,tak si člověk se svýma chutěma pořádně vyhraje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 Nebo v obchodaku na Cernym Moste. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 Teď jsem se díval a mají dost velkou. EDIT myslel jsem v CČM, ale říkám tomu Globus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 Hola!! Já žil v domění, že jen v Pařížskej... Dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 Já právě, že jsem tam nedavno šel a to mě ještě nenapadlo, že nám dnes odejde DG do věčných kapslí . Najednou člověk zjišťuje, jaký je závislák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 Král zemřel, ať žije král!!! Jdu na ristretto.... dostal jsem chuť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 Nespresso je tak dobrý, že jsem koupil i cestovní, takže ho mám s sebou furt:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 To jsem rád, že v tom nejsem sám Já mám taky dva, starší verzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 To fakt existuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 To fakt existuje Jo a navíc zjistíš, že to potřebuješ Mam ho taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 TAk teď trochu váhám, jestli koupit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 jj na čerňáku jsem byl a je to tam moc pěkný. dneska tam plánuju jít pro ty nádobky nějaky + kapsle. Uvidíme co doporučí na klasický latte a cappuccino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 TAk teď trochu váhám, jestli koupit A když jsi se sem hlásil, tak sis říkal, to bude pohoda a co všechno už kvůli foru máš:-))))))))))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 jj na čerňáku jsem byl a je to tam moc pěkný. dneska tam plánuju jít pro ty nádobky nějaky + kapsle. Uvidíme co doporučí na klasický latte a cappuccino to by me zajimalo jake kapsle ti doporuci na Latte.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hypi Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 já mám nejraději vanilkové :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 efreeti: i kdyz citim z tveho prispevku silnou ironii tak jsem na to zvedavej taky.))) Zatim tam sypu takovy ty slaboucky sajrajty z testovaciho baliku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 A když jsi se sem hlásil, tak sis říkal, to bude pohoda a co všechno už kvůli foru máš:-)))))))))))))Tak když ráno odešlo DG a nebyl bych tady na foru, asi bych koupil zase DG, ale jelikož vy si nic dobrého neodepřete, tak jsem se raději zeptal. Navíc mám jednoduchý vkus. Mám rád to nejlepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se