Emhyr var Emreis Odesláno 18. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2013 Při obchodu (koupi) jsem byl maximálně spokojený. Seriózní a rychlé jednání, výborná domluva. Mohu jediné doporučit. Děkuji, Honzo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 22. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2013 Mohu jen chvalit a dekovat. Takze diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
st1g Odesláno 15. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2013 Perfektní jednání,domluva a super setkání. Moc děkuji za obchod a samozřejmě doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2013 Absolutně bez problémů, ultrarychlá platba, vše jak má být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
belkov Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 Pekny pokec, pekne setkani, rychly obchod a domluva. Vrele doporucuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 2. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2013 Rychlej obchod k oboustranné spokojenosti a jako bonus příjemnej pokec, díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2013 Děkuji Vám panové a bylo mi ctí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 Je to borec. Za mě 1* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2013 rychlá akce +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bebe Odesláno 29. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2013 Vse prebehlo ako sme sa dohodli. Spokojnosť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2013 Výborná domluva a obchod bez problémů - 1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asel Odesláno 2. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2013 Děkuju za maximální ochotu a rychlost. Za mne mohu jen doporučit . Budu si pomatovat od koho mám své první:c) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
belkov Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2013 No jo, zase muzu jen chvalit, perfektni domluva i setkani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 7. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2013 paradne stretnutie a dohoda bez spekulacii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 13. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2013 Vsechno ok, prijemny pokec, doporucuji :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin22 Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2013 Rychla domluva, pohodovy pokec, již nekolikrat jsme udělali prodej, nákup vymenu, vse jak má byt. Za mne jednoznačné vse v cajku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2013 Taktéž doporučuji. Hodinky snad poslal ještě dřív, než jsem mu stihnul poslat adresu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Van Odesláno 31. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2013 Chci se přidat k ostatním s pochvalou za perfektní jednání, s hodinkama jsem maximálně spokojen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 14. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2014 Bezva borec z Brna, drží slovo, nesměje se pražákům (alespoň ne do očí ), pravý chronomagor jak z učebnice.. No a samozřejmě férovej chlap! Takže jednoznačně doporučuji a díky za obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 Děkuji za pohodový obchod. Rád zopakuji i v budoucnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se