PhoeniX Odesláno 31. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2011 V ODKAZU přináším novinky firmy OMEGA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny111 Odesláno 31. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2011 Je to skôr Silvestrovská novinka typu What - if ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 31. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2011 Jasně, dobrý je přečíst si článek. Podal jsem to nevhodně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 31. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2011 Fuj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2012 (upraveno) Jasně, dobrý je přečíst si článek. Podal jsem to nevhodně. Na toto môžem povedať iba jedno - na ikony sa nesiaha. Ani zo srandy Upraveno 1. ledna 2012 uživatelem octaviakk007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo_S Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2012 A to bude nosit jako který kosmonaut? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enGiN Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2012 Mně se docela líbí, sice to má do orig. Speedmasterů daleko, ale jsou docela pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2012 No, jenže to je právě ten problém. Nejmenovat se Speedmaster, člověk by nečekal nějakou návaznost a přijal by to jako docela zajímavý hodinky.Nevím jestli je jde dělat více méně stejné do nekonečna, ale já na razantní změnu asi nejsem připravenej :-)Momentálně se stále kochám jedním exemplářem ze 70.let cca co jsem pořídil a ty jsou prostě správně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2012 Je to sice úlet, ale klidně bych bral u "moonů" i ty s měsíčním cifrem. Ale už bych je dál nedivočil červenými tlačítky a i lunetu bych nechal v původní verzi s tachymetrem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2012 Tomuhle už rozumím. Červený tlačítka bych snesl, ale ta luneta je, jak když tam není, takže tu bych nechal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo_S Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2012 Jo, ty jsou zvláštní ale bez lunety jim něco chybí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se