Přejít na obsah

Storm navigator a expo blue

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 147
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Kua to se fakt nedá číst. Panáček je holt moc pohodlnej.

A k hodinkám. Nejsem si jist, jestli jsem někdy viděl hnusnější hodinky, než ty s kompasem. Asi ne.

Odesláno
  V 1. 1. 2012 v 13:23, 'sect' napsal:

Neboj, věřím že nějaký moderátor ti to tady brzo zamkne a vzhledem k tvému vyjadřování na úrovni, zamkne i tebe :ban: .

nebojsa neumrem steho

Odesláno
  V 1. 1. 2012 v 13:23, 'Horhe' napsal:

Kua to se fakt nedá číst. Panáček je holt moc pohodlnej.

A k hodinkám. Nejsem si jist, jestli jsem někdy viděl hnusnější hodinky, než ty s kompasem. Asi ne.

no skus sa pozriet na svoju ruku urcite tam su hnusnejsie pokial si si to nevsimol ani ne pohodlnej ale ty co to neviedia precitat su dost obmedzeny

Odesláno
  V 1. 1. 2012 v 13:25, 'skyner' napsal:

no skus sa pozriet na svoju ruku urcite tam su hnusnejsie pokial si si to nevsimol ani ne pohodlnej ale ty co to neviedia precitat su dost obmedzeny

radši nic, takový hlúpy šašo mi za banán nestojí.

Jinak z mého podpisu lze poznat, jaký mám hodinky, i ty Humvee, ač je beru jako jedny z nejošklivějších, se tvým ani zdaleka nevyrovnají, ale to bys tady musel chvíli číst, né jen prudit.

Odesláno

Imidz je na nic... To su hodinky (to s tym kompasom) alebo naramok vystreleny z kolotocov ??? :)

Ani nechcem radsej vediet kolko si za to cudo judo zaplatil ...

CASIA - dobre tie schvalujem... Posted Image

Odesláno
  V 1. 1. 2012 v 13:27, 'Horhe' napsal:

namojirucenejsouzadnyvtutochvilitykokotejedenzasranejcosoustasvyhocokladoprdeleanaramneseutohosmejehodnestejstivnovymroceblbounejedentrapnejnevzdelanej

no to si nemal tak pisat lebo tvoji dementny kamaradi to urcite nedokazu precitat je to nanich uz moc ale mne to neva mam tolko rozumu aby som to precital na rozdiel od niektorych tady ktory tomu nerozumia ked nedas carku alebo hacek :D

Odesláno
  V 1. 1. 2012 v 13:30, 'Giovany21' napsal:

Imidz je na nic... To su hodinky (to s tym kompasom) alebo naramok vystreleny z kolotocov ??? :)

Ani nechcem radsej vediet kolko si za to cudo judo zaplatil ...

CASIA - dobre tie schvalujem... Posted Image

no to cudo bolo hodne tazko zohnad vtej orandzovej ale vec nazoru a vkusu mne sa velmy pacia jo a dik za pochvalu casio konecne normalny clovek co napise komentar k hodinkam a nie pravopisu

Odesláno
  V 1. 1. 2012 v 13:30, 'Saturnax' napsal:

Chlapi kašlite na neho, je nervózny lebo mu asi prestal fungovať kompas...alebo teplomer...

citim steba zavist tvoje to asi nemaju co ? :D

Odesláno

ale no co sa to tu vyvija za debata. nechcel som reagovat na hodinky lebo ma nezaujali (slusne povedane) ale tieto utocne debaty by predsa na tomto fore vznikat nemali.

co sa tyka znacky storm, tiez som si kedysi velmi velmi davno myslel, ze su to hodnotne a kvalitne hodinky :angel:

jediny model co ako tak vyzera je conex post-16241-061932800 1325425114.jpg, alebo aj aquanaut post-16241-071483600 1325424938.jpg

na rukach ludi sa vyskytuju ovela hroznejsie kusky ako su stormky.

Odesláno

Ak si ti pacia tak je to OK...

Ak ich budes chciet predat tak za rok:

tak Stormy za 200 ? predas tak za max. 25 - 30 ?,

Casia za 200 predas za 50 - 60 ?,

Orienty za 200 ? predas za 120 ?,

a Seika za 200 ? predas za 140 ?.

Cim lepsia "hodinarina" tym si lepsie drzia cenu...

Odesláno

Je nový rok, tak na sebe budeme hodní, ne?

Skynere, prosímtě

1. Pokus se používat tu interpunkci. Když píšeš souvětí bez čárek mezi větami, je velmi obtížné to přečíst

2. Mezi gentlemany si nenadávámé, takže ještě jednou použiješ nějaké z těch honzou71 zvýrazněných slov ve tvém příspěvku a dostaneš distanc

3. Divím se, že ti ještě nikdo nesmazal fotky těch Casio Edifice v tvém druhém vlákně, jelikož na velikost fotek tu máme pravidla

4. Ty Stormy komentovat nebudu, řekli jsme si tu kdysi, že někdy je lepší nenapsat žádný komentář do chlubícího vlákna, než napsat jeden negativní

5. Šťastný nový rok

Odesláno
  V 1. 1. 2012 v 13:46, 'Giovany21' napsal:

Ak si ti pacia tak je to OK...

Ak ich budes chciet predat tak za rok:

tak Stormy za 200 ? predas tak za max. 25 - 30 ?,

Casia za 200 predas za 50 - 60 ?,

Orienty za 200 ? predas za 120 ?,

a Seika za 200 ? predas za 140 ?.

Cim lepsia "hodinarina" tym si lepsie drzia cenu...

no to je mozno pravda ale taka vec ma nezaujima mna zaujima to aby sa mi pacili a dobre fungovali na cene klesa vsetko stym nic nespravis

Odesláno
  V 1. 1. 2012 v 13:50, 'enGiN' napsal:

Skyner si nejspíš spletl sekci Posted Image

Tohle téma mi ale alespoň zvedlo náladu v jinak pochmurném dni :)

tak to sem rad ze sem aspon nekoho potesil ale vies mne nevadia zle komentare pokial ide o nazor na hodinky kazdy ma svoj vkus ale niektory pacienti pozeraju na pravopis hold mali by asi ist vyucovat na skolu :D

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...