Přejít na obsah

Storm navigator a expo blue

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 147
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno
  V 1. 1. 2012 v 18:48, 'skyner' napsal:

no tak to si teraz ser.. do huby pretoze ceny pokial ide o elektroniku jedlo a oblecenie su lepsie ako unas alebo aj uvas v cechach chalani z ciech co robia prepravu balikou tu vo velkom nakupuju oblecenie a elektroniku a potom v cechach a na svk pradavaju a je to docela dobry kseft neviem teda kde si ty osobne nakupoval

jo je to len moja veco tak ako ked ti na ulici poviem ze si k..... tak co ma zabanujes? je to moj nazor a vyjadrit si ho mozem

no s tvojich komentov mi to tak vyslo tak asi sem potom blby ja

a co je v stromoch ma vobec nezaujima proste sa mi pacia uz som to pisal a tak isto sa mi pacia casio tak si ich proste kupim kazdemu sa paci insie tak sory zato ze sa mi nepaci to co tebe a ze niesom taky vzdelany aby som vedel co je vtych hodinkach zato sa ti omluvam ok?

1. Asi áno

2. Väčšinou miazga, ak by Ťa to niekedy zaujímalo

Odesláno
  V 1. 1. 2012 v 18:35, 'skyner' napsal:

no to iste ti mozem napisat na tie tvoje to je iba uhel pohledu tak sa nadtym zamysli

Zamýšlím :smile_anim: Cílovku mých hodinek si představit dovedu a celkem znám. Tak se nenech dlouho prosit a prozraď alespoň jestli je ti nad dvacet, nebo pod...

Odesláno
  V 1. 1. 2012 v 18:56, 'Saturnax' napsal:

1. Asi áno

2. Väčšinou miazga, ak by Ťa to niekedy zaujímalo

no nic hosi rad sem svama pokecal ale idem sa najest teraz tak mozeme pokracovat neskor :D

Odesláno
  V 1. 1. 2012 v 18:58, 'flagolo' napsal:

Zamýšlím :smile_anim: Cílovku mých hodinek si představit dovedu a celkem znám. Tak se nenech dlouho prosit a prozraď alespoň jestli je ti nad dvacet, nebo pod...

neviem ako ty ale ja na nete cudzim ludom nezverejnujem osobne udaje co ak ti napisem kolko mi je potom sa opitas na adresu atd a za par dni ma znasilnis tak to nie fakt dik ale nie :D

Odesláno
  V 1. 1. 2012 v 18:54, 'skyner' napsal:

ale nezapomnel sem ale nebudem to tak pisat pretoze to par dem... chce chapes nie? a to ze ta hanba fackuje hold kazdy ma ine priority nekoho je pravopis a ineho zase nieco ine ale je mi ta luto ked si to az tak smrtelne beres ten pravopis :D

Je to důležité, protože se snažím debatovat o něčem, co mě baví a mělo by to prostě splňovat určité meze gentlemanství a vzájemné úcty. Fackuje mě to proto, že ač tu znám minimum lidí a oni mě, ta chyba by se neměla stát ve čtvrté třídě, natož ve věku, ve kterém jsem. Je to i tom, že mám úctu k ostatním. Přijdeš na to sám, časem.

Odesláno
  V 1. 1. 2012 v 18:48, 'skyner' napsal:

no tak to si teraz ser.. do huby pretoze ceny pokial ide o elektroniku jedlo a oblecenie su lepsie ako unas alebo aj uvas v cechach chalani z ciech co robia prepravu balikou tu vo velkom nakupuju oblecenie a elektroniku a potom v cechach a na svk pradavaju a je to docela dobry kseft neviem teda kde si ty osobne nakupoval

jo je to len moja veco tak ako ked ti na ulici poviem ze si k..... tak co ma zabanujes? je to moj nazor a vyjadrit si ho mozem

no s tvojich komentov mi to tak vyslo tak asi sem potom blby ja

a co je v stromoch ma vobec nezaujima proste sa mi pacia uz som to pisal a tak isto sa mi pacia casio tak si ich proste kupim kazdemu sa paci insie tak sory zato ze sa mi nepaci to co tebe a ze niesom taky vzdelany aby som vedel co je vtych hodinkach zato sa ti omluvam ok?

Ty jo ty mě fakt bavíš. Pro každodenní život je přece rozhodující cena elektroniky, to je janá páka. Kolik stojí bydlení, žrádlo, energie, ... kdo by to řešil.

A kdybych Tě potkal na ulici a bezdůvodně bys mne nazval, tak jak naznačuješ, tak to by záleželo v jakým bych byl rozmaru. Buď bych se Ti vysmál nabo Tě ohnul přes koleno a naplácal Ti.

Jinak ve stromech bývá obvykle dřevo a tu a tam i červotoč :angel:

A ještě jednu poznámku si neodpustím. Uvedl jsi, že jsi sem přišel kvůli hodinkám, ale proč? Co je v nich Tě nezajímá a jediný kriterium je jak vypadaj. Nebylo by lepší najít nějaký Fashion forum?

Odesláno
  V 1. 1. 2012 v 19:00, 'kuncák7' napsal:

Je to důležité, protože se snažím debatovat o něčem, co mě baví a mělo by to prostě splňovat určité meze gentlemanství a vzájemné úcty. Fackuje mě to proto, že ač tu znám minimum lidí a oni mě, ta chyba by se neměla stát ve čtvrté třídě, natož ve věku, ve kterém jsem. Je to i tom, že mám úctu k ostatním. Přijdeš na to sám, časem.

praveze nepridem nato to je zase tak ako stym vkusom 100 ludi 100 chuti to iste je z osobnostu ja som taky a ty iny a menit sa urcite nebudem aby som zapadol do tej tvojej skupinky sory zato viem ze som ta sklamal :D

Odesláno
  V 1. 1. 2012 v 19:01, 'mrazik' napsal:

Ty jo ty mě fakt bavíš. Pro každodenní život je přece rozhodující cena elektroniky, to je janá páka. Kolik stojí bydlení, žrádlo, energie, ... kdo by to řešil.

A kdybych Tě potkal na ulici a bezdůvodně bys mne nazval, tak jak naznačuješ, tak to by záleželo v jakým bych byl rozmaru. Buď bych se Ti vysmál nabo Tě ohnul přes koleno a naplácal Ti.

Jinak ve stromech bývá obvykle dřevo a tu a tam i červotoč :angel:

A ještě jednu poznámku si neodpustím. Uvedl jsi, že jsi sem přišel kvůli hodinkám, ale proč? Co je v nich Tě nezajímá a jediný kriterium je jak vypadaj. Nebylo by lepší najít nějaký Fashion forum?

no sory ze som sem neprisiel hned nadupany o vsetkom co kde je ako ty sam si napisal ze som sa regol nedavno tak pardon ze neviem vsetko :D

jo energie to iste co unas nic viac bydleni tak neviem ako v cechach ale na svk by som za 4 izbak platil tolko co aj tu

no a ked tam je drevo tak potom ked idide kupim druhe neboj sa zidny problem

no mozes skusit ma ohnut uvidime co to spravi :D

Odesláno
  V 1. 1. 2012 v 19:03, 'skyner' napsal:

praveze nepridem nato to je zase tak ako stym vkusom 100 ludi 100 chuti to iste je z osobnostu ja som taky a ty iny a menit sa urcite nebudem aby som zapadol do tej tvojej skupinky sory zato viem ze som ta sklamal :D

Ne, nezklamal :smile_anim:, neboj. Myslím to spíš jako - jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá ( ted se chlubíš hodinkama , ale třeba budeš potřebovat radu či pomoc a lidi odtud leccos ví a znají ) . Jinak, žádnou skupinu nemám, jen když jsem někde host, tak se chovám podle pravidel, které jsou určeny ( nebo se alespoň snažím ). To ber jako radu zdarma :smile_anim:.

Odesláno
  V 1. 1. 2012 v 19:06, 'skyner' napsal:

no sory ze som sem neprisiel hned nadupany o vsetkom co kde je ako ty sam si napisal ze som sa regol nedavno tak pardon ze neviem vsetko :D

jo energie to iste co unas nic viac bydleni tak neviem ako v cechach ale na svk by som za 4 izbak platil tolko co aj tu

no a ked tam je drevo tak potom ked idide kupim druhe neboj sa zidny problem

no mozes skusit ma ohnut uvidime co to spravi :D

V pohodě, odpouštím Ti.

A co teda ukazuje to LCD? Vypadalo to na druhé časové pásmo, ale vzhledem k rozdílu jen cca 3 minut jsem znejistěl.

A co vodotěsnost? Potit se v nich můžeš?

Odesláno
  V 1. 1. 2012 v 19:00, 'skyner' napsal:

neviem ako ty ale ja na nete cudzim ludom nezverejnujem osobne udaje co ak ti napisem kolko mi je potom sa opitas na adresu atd a za par dni ma znasilnis tak to nie fakt dik ale nie :D

Sakrapráce co Ti to o mě Dantechno napovídal ? Pravda je to jenom tak z poloviny :banned:

Nicméně dobře tě to maminka naučila. A jako odpověď to úplně stačí :lol2:

Odesláno
  V 1. 1. 2012 v 19:16, 'flagolo' napsal:

Sakrapráce co Ti to o mě Dantechno napovídal ? Pravda je to jenom tak z poloviny :banned:

Nicméně dobře tě to maminka naučila. A jako odpověď to úplně stačí :lol2:

ok sem rad ze sa tu najdu aj ludia ktory to beru z humorom :D

Odesláno
  V 1. 1. 2012 v 19:16, 'mrazik' napsal:

V pohodě, odpouštím Ti.

A co teda ukazuje to LCD? Vypadalo to na druhé časové pásmo, ale vzhledem k rozdílu jen cca 3 minut jsem znejistěl.

A co vodotěsnost? Potit se v nich můžeš?

o velky dakujem ti za odpustenie mne hlupemu si velkodusny :D

ukazuje cas aky si nadstavis alebo datum podla toho co si tam prepnes ale nemaju radio kontrol takze je na tebe ako to nadstavis ten rozdil je preto ked koncim vpraci aby som vypadol o 3 min skorej

vodotesnost no neviem ci sa potit vnich mozes nemam 150kg aby som sa potil ale ty nam mozno budes vediet povedat ako to je stym potenim :D

Odesláno
  V 1. 1. 2012 v 19:28, 'skyner' napsal:

ukazuje cas aky si nadstavis alebo datum podla toho co si tam prepnes ale nemaju radio kontrol takze je na tebe ako to nadstavis ten rozdil je preto ked koncim vpraci aby som vypadol o 3 min skorej

1.1.2012 a hned taková hláška, to je super.

Já jen aby to nezapadlo, taky to beru hodně s humorem. Teda doufám, že jsi to pochopil.

Fakt se neskutečně bavím. Ale to ty taky asi viď?

Odesláno

Jestli Ti můžu dát radu, člověče z UK, rodem ze Slovenska, zkus si najít jiné forum(www.kitschforum.co.uk), tady Ti pšenka nepokvete.

Akorát se tady ztrapňuješ, nic víc.

Takže své setrvání zvaž.

P.S. Frekvence nově příchozích frikulinů se v poslední době neskutečně narostla.

Kdysi to bylo, jen semo tamo a teď to je jako menzes.

Odesláno
  V 1. 1. 2012 v 19:32, 'mrazik' napsal:

1.1.2012 a hned taková hláška, to je super.

Já jen aby to nezapadlo, taky to beru hodně s humorem. Teda doufám, že jsi to pochopil.

Fakt se neskutečně bavím. Ale to ty taky asi viď?

jasne a ci si si myslel ze tu rozbijam moju uk klavesku ?? :D :D

Odesláno

Ještě jedna drobná technická otázka. Ten horní čudlík na těch ošklivějších "hodinkách" je upadlej, nebo jen dobře maskovanej?

Odesláno
  V 1. 1. 2012 v 19:34, 'Horhe' napsal:

Ještě jedna drobná technická otázka. Ten horní čudlík na těch ošklivějších "hodinkách" je upadlej, nebo jen dobře maskovanej?

Bacha Horhe, to nie sú hodinky, ale stromy...viď predchádzajúce príspevky majstra slova.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...