Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jj jsou tam, ale to asi u každýho leštěnýho pouzdra..navíc, mě se s nima líbí, vypadaj tak nějak víc obstarožně, jen ten dial je pořád nějak lesklej..:)

• Odpovědi 60
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Taky si říkám, sakra, vždyť to jsou divery*, nějakej ten šrám jim jen přidá na kráse, ale na druhou stranu jsem strašný puntičkář. Takže je to furt dilema: kašlat-rozleštit... :crying_anim02:

*) spíš diveroblekovky :lol2:

Odesláno

Už jsem je jednou taky bral hadříkem, ale už na to asi kašlu :)

Mimochodem, neviděl někdo foto strojku?? Děsně by mě to zajímalo, bohužel nikde nic..:(

Odesláno

LLD je moje srdeční záležitost...prostě ty hodinky zbožňuju. Mesh bych na ně nikdy nedal, nesedí jim. Za mě nejlépe na vintážní hnědé kůži od mistra Šímy!

• po měsících...
Odesláno
  V 6. 1. 2012 v 17:02, 'Kaja' napsal:

Už jsem je jednou taky bral hadříkem, ale už na to asi kašlu :)

Mimochodem, neviděl někdo foto strojku?? Děsně by mě to zajímalo, bohužel nikde nic..:(

Posted Image
  • po 3 týdnech...
  • po měsíci...
  • po měsících...
Odesláno
  V 22. 1. 2012 v 19:16, Chosef76 napsal:

LLD je moje srdeční záležitost...prostě ty hodinky zbožňuju. Mesh bych na ně nikdy nedal, nesedí jim. Za mě nejlépe na vintážní hnědé kůži od mistra Šímy!

Změna je život. Před pár měsíci by mě ani nenapadlo nasadit mesh...mno, a už je mám s meshem na ruce. Prostě se to musí zkusit a nasadit na ruku. S meshem jsou šmrncovní......a taky jsem právě objednal vintážní kožený NATO. LLD forever !

523570_3844001618336_1420262456_n.jpg

• po 2 týdnech...
Odesláno
  V 9. 9. 2012 v 18:48, enGiN napsal:

Nějaké dnešní pokusy.

Nikdy jsem si neoblibil preklapecky nebo motylovky, po par pokusech sly vsechny do supliku a nejradeji mam klasicky jazyckovy spony. A tak mam rad, kdyz si s nema vyrobce trochu vyhraje. Tahle je dokonala a stve me, ze neco podobnyho neudela Prim pro Igeny. Nakladove to pri rozumne serii nebude zadna hruza a hodinky tim dostanou mnohem vetsi smrnc.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...