Zdenek1307 Odesláno 13. července 2023 Nahlásit Odesláno 13. července 2023 před 1 hodinou, F.B. napsal: F. Dobře v Košicích Jezdím tam co tři měsíce a vždycky jen olíznu výlohu u Maskala
F.B. Odesláno 13. července 2023 Nahlásit Odesláno 13. července 2023 před 14 minutami, Zdenek1307 napsal: Dobře v Košicích Jezdím tam co tři měsíce a vždycky jen olíznu výlohu u Maskala Nj, to tu chlapci minule spominali zaujimave pribehy. F.
palmone1 Odesláno 13. července 2023 Nahlásit Odesláno 13. července 2023 (upraveno) Parada, pozdravujem z GR Upraveno 13. července 2023 uživatelem palmone1
F.B. Odesláno 13. července 2023 Nahlásit Odesláno 13. července 2023 před 2 hodinami, palmone1 napsal: Parada, pozdravujem z GR Uzivaj
F.B. Odesláno 13. července 2023 Nahlásit Odesláno 13. července 2023 Este chlapci nieco fotili tak pridaju F.
OndraPod Odesláno 10. ledna Nahlásit Odesláno 10. ledna To je moc hezká sbírka, samé dream watche - Milgausy, Speedy, Grand Seika, Glashutte SeaQ
Chocholusik Odesláno 26. září Nahlásit Odesláno 26. září Ahojte, nie prave zraz, ale dnes mi zatarasil cestu plagat na historicku vystavu hodin v KE: https://www.keturist.sk/info/vychodoslovenske-muzeum-v-kosiciach-lehrner-kassan-zabudnuty-hodinarsky-velmajster-sa-po-200-rokoch-vracia-do-kosic/
jamikadze Odesláno 15. října Nahlásit Odesláno 15. října Zrejme to tu upadlo,alebo kazdy vsetko predal.D Bude niekedy este zraz?
Pozorovatel Odesláno 11. listopadu Nahlásit Odesláno 11. listopadu Nechce někdo zítra zaskočit na dvě v podvečer v historickém centru?
Pozorovatel Odesláno 12. listopadu Nahlásit Odesláno 12. listopadu Zatím jsem stále na cestě, ale kdyby se náhodou někdo nudil, tak si v podvečer zajdu tady https://maps.app.goo.gl/1Vn5yz6y1KWeRPk39 Dál když tak přes soukromé zprávy, ať vám to tu neplevelím.
Chocholusik Odesláno 12. listopadu Nahlásit Odesláno 12. listopadu registrujem ta, len proste neviem ako dnes stiham Central je ok, len velky
Pozorovatel Odesláno 12. listopadu Nahlásit Odesláno 12. listopadu Jasně, chápu, každý má své povinnosti. Byl to takový momentální nápad, co s dnešním večerem a viděl jsem, že tady se moc nescházíte. Poznávací znamení, mám na sobě tričko ruce a ručičky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se