Argon Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2012 Tak poté co jsem našel jedny staré kapesky mne hodinky okouzlily a to natolik, že jsem začal pokukovat i po nějakých náramkových s manuálním nátahem... Nakonec jsem své nové chromatografy vyměnil za tyto staré Doxy. Fotky zatím nejsou nic moc, později můžu dát lepší foto strojku. Tak snad mi je moc "nezdrbnete"
Hasňa Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2012 Deda mel Doxy. Nedivil bych se, kdyby vypadaly podobne. Pekne.
Argon Odesláno 4. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2012 Deda mel Doxy. Nedivil bych se, kdyby vypadaly podobne. Pekne. Díky. Jsem z nich nadšený a na ruce je mám už třetí den po sobě. vypadají dobře k civilu i uniformě a hlavně naprosto přesné. Není nad to si udělat povánoční radost .
Argon Odesláno 4. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2012 Ještě bych dodal, můj děda měl omegy, ale na ty si musím ještě nějakou dobu počkat, nosí je na ruce táta a zatím nepusí
Argon Odesláno 6. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2012 Tak, je mi jasné, že tady jsou výrazně lepší a nadupanější hodinky, ovšem já jsem se svým prvním švýcarským úlovkem opravdu nadšen. O to víc, když jsem zjistil, že v mým hodinkách tiká strojek ETA calibr 1147 . Včera v práci jsem vydržel koukat na ten tikající strojek skoro dvacet minut.
Argon Odesláno 12. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 12. ledna 2012 Tak mě napadá jedna otázka.... a to poniklování, či pochromování pouzdra. Máte někdo nějakou zkušenost? Případně v jakých cenách se pohybuje a kdo je schopný ji provést? Např. jestli se s tím nezabývá někdo z fóra. Hodně dobrou reputaci tu má Mechano .
Argon Odesláno 12. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 12. ledna 2012 Ještě jsem pořídil hodinkám nový kožený řemínek v hnědné barvě (místo černé) a vypadají zase výrazně lépe:)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se