patriknapr Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2012 Ahoj, rád bych poprosil o radu. Jak už jsem se zde na foru dočetl, každé hodinky rolex mají po straně pouzdra řadu čísel, které slouží k identifikaci hodinek. Může někdo poradit, když mám opsané číslo z obou stran pouzdra, kde příslušné informace na internetu získám? Děkuji
skalis Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2012 Ahoj, rád bych poprosil o radu. Jak už jsem se zde na foru dočetl, každé hodinky rolex mají po straně pouzdra řadu čísel, které slouží k identifikaci hodinek. Může někdo poradit, když mám opsané číslo z obou stran pouzdra, kde příslušné informace na internetu získám? Děkuji Mezi nozkama na pozici "6" je cislo, podle ktereho muzes datovat vyrobu hodinek (napr. zde) a na pozici "12" najdes referencni cislo modelu.
patriknapr Odesláno 5. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2012 děkuju moc, hned jsem chytřejší
patriknapr Odesláno 6. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2012 (upraveno) a měl bych prosím ještě jeden dotaz a nebudu kvůli tomu zase zakládat nové vlákno. Kde si nejlépe nechat dát do kupy dost nošené rolexy. Myslím vyčištění, seřízení, přetěsnění, výměna lunety , výměna korunky, přeleštění pouzdra atd. Upraveno 6. ledna 2012 uživatelem patriknapr
skalis Odesláno 6. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2012 a měl bych prosím ještě jeden dotaz a nebudu kvůli tomu zase zakládat nové vlákno. Kde si nejlépe nechat dát do kupy dost nošené rolexy. Myslím vyčištění, seřízení, přetěsnění, výměna lunety , výměna korunky, přeleštění pouzdra atd. Carollinum. Ale kdybys shanel treba novy naramek, tak napis k Habanovi do Vidne, vyjde to vyrazne levneji.
patriknapr Odesláno 6. ledna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2012 Carollinum myslíš, že tam je lepší servis než třeba u bechyněho ? Nevím jen se ptám ? I když ty s tím asi máš zkušenost jako nikdo jiný ))
Luca Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Odesláno 2. května 2012 Hezký den! Ráda bych se zeptala, co se týká právě toho čísla na hodinkách, zda jej mají naprosto všechny hodinky Rolex /např. i levnější modely/? Poraďte mi, prosím. Díky..
sibirnaya Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Odesláno 2. května 2012 ahoj, maji. na 12ce je oznaceni modelu, na 6ce je vyrobni cislo, podle toho tady urcis, z kteryho jsou roku
gougy Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Odesláno 2. května 2012 ahoj, maji. na 12ce je oznaceni modelu, na 6ce je vyrobni cislo, podle toho tady urcis, z kteryho jsou roku Úplně všechny čísla nemají, sám máš jedny baterkáče doma
gougy Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Odesláno 2. května 2012 tak srry, no Se to dá odpustit, bo i já sem zapomněl na Cellini
Luca Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Odesláno 2. května 2012 Tohle je fotka repliky, ale nevíte, zda tento "model" existuje i v originále? Díky.
Jay Doll Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Odesláno 2. května 2012 Tohle je fotka repliky, ale nevíte, zda tento "model" existuje i v originále? Díky. Jako s dírou v ciferníku? To neexistuje
Cyber Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Odesláno 2. května 2012 Ani v těch nejstrašidelnějších snech !!!
Street Glide Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Odesláno 3. května 2012 ......co to je?....sežraly ti Rolády......kuny :-)))
Matthew Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Odesláno 3. května 2012 a viděli to už u Rolexu? možná by to zavedli do výroby
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se