Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, rád bych poprosil o radu. Jak už jsem se zde na foru dočetl, každé hodinky rolex mají po straně pouzdra řadu čísel, které slouží k identifikaci hodinek. Může někdo poradit, když mám opsané číslo z obou stran pouzdra, kde příslušné informace na internetu získám? Děkuji

Odesláno

Ahoj, rád bych poprosil o radu. Jak už jsem se zde na foru dočetl, každé hodinky rolex mají po straně pouzdra řadu čísel, které slouží k identifikaci hodinek. Může někdo poradit, když mám opsané číslo z obou stran pouzdra, kde příslušné informace na internetu získám? Děkuji

Mezi nozkama na pozici "6" je cislo, podle ktereho muzes datovat vyrobu hodinek (napr. zde) a na pozici "12" najdes referencni cislo modelu.
Odesláno (upraveno)

a měl bych prosím ještě jeden dotaz a nebudu kvůli tomu zase zakládat nové vlákno. Kde si nejlépe nechat dát do kupy dost nošené rolexy. Myslím vyčištění, seřízení, přetěsnění, výměna lunety , výměna korunky, přeleštění pouzdra atd.

Upraveno uživatelem patriknapr
Odesláno

a měl bych prosím ještě jeden dotaz a nebudu kvůli tomu zase zakládat nové vlákno. Kde si nejlépe nechat dát do kupy dost nošené rolexy. Myslím vyčištění, seřízení, přetěsnění, výměna lunety , výměna korunky, přeleštění pouzdra atd.

Carollinum. Ale kdybys shanel treba novy naramek, tak napis k Habanovi do Vidne, vyjde to vyrazne levneji.
Odesláno

Carollinum

myslíš, že tam je lepší servis než třeba u bechyněho ? Nevím jen se ptám ? I když ty s tím asi máš zkušenost jako nikdo jiný ))

• po měsících...
Odesláno

Hezký den! Ráda bych se zeptala, co se týká právě toho čísla na hodinkách, zda jej mají naprosto všechny hodinky Rolex /např. i levnější modely/? Poraďte mi, prosím. Díky..

Odesláno

ahoj, maji. na 12ce je oznaceni modelu, na 6ce je vyrobni cislo, podle toho tady urcis, z kteryho jsou roku

Úplně všechny čísla nemají, sám máš jedny baterkáče doma :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...