Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak som prečítal zopár vlákien tu na fóre, strávil som tým +- 20 hodín čo je dosť málo, predtým som o hodinkách skoro nič nevedel, ešte naštudujem.

Kedže hodinky budem kupovať až koncom februára tak mám zatial čas a vyberať budem jedny z týchto značiek:

Seiko

Nautica

Traser

možno Zodiac a Casio (Casia majú všade, chcem trocha menej známu a kvalitnú značku)

Uvidím ktoré mi padnú do oka a sadnú na ruku. Ostatné značky po preštudovaní nechám radšej ležať v obchode, som rád za rady a uvítam aj ďalšie typy v danej cenovej kategórií.

čítal som aj ostatné podobné príspevky v danej cene a dosť ma inšpirovali.

ešte nájsť kvalitný obchod.

Odesláno

Tak som prečítal zopár vlákien tu na fóre, strávil som tým +- 20 hodín čo je dosť málo, predtým som o hodinkách skoro nič nevedel, ešte naštudujem.

Kedže hodinky budem kupovať až koncom februára tak mám zatial čas a vyberať budem jedny z týchto značiek:

Seiko

Nautica

Traser

možno Zodiac a Casio (Casia majú všade, chcem trocha menej známu a kvalitnú značku)

Uvidím ktoré mi padnú do oka a sadnú na ruku. Ostatné značky po preštudovaní nechám radšej ležať v obchode, som rád za rady a uvítam aj ďalšie typy v danej cenovej kategórií.

čítal som aj ostatné podobné príspevky v danej cene a dosť ma inšpirovali.

ešte nájsť kvalitný obchod.

Řeším tak nějak podobný problém i podobný rozpočet. Po zdejším studiu jsem narazil v jednom vlákně na tohle http://www.citywatches.co.uk/ a mají tam docela příjemné ceny...

Bohužel seiko stargate který jsem si vybral jsou vyprodaný... Takže pokud se nebojíš nákupu v zahraničí směle do toho. A je to EU,takže pokud jsem správně studoval nehrozí tam

žádná daň..:smile_anim:

Odesláno

Tie Zeppelin sú perfektné... mňam... to si trafil klinec po hlavičke aj na moju strunu vkusu :D

Už len nájsť obchod alebo e-shop kde ich kúpiť. Zoberiem si model s kovovým remienkom a dokúpim si kožený.

Zatiaľ sú môj jasný favorit.

Odesláno

Tie Zeppelin sú perfektné... mňam... to si trafil klinec po hlavičke aj na moju strunu vkusu :D

Už len nájsť obchod alebo e-shop kde ich kúpiť. Zoberiem si model s kovovým remienkom a dokúpim si kožený.

Zatiaľ sú môj jasný favorit.

Taky si myslím :smile_anim: za 200 Euro jsou to parádní hodinky a nevím jak na Slovensku ale v ČR jsou k dostání v mnoha e-shopech.

Jsem rád že se ti taky libí protože mě neomrzeli ani po roku nošení :)

Odesláno

Zeppelin - jsou opravdu hezké, na mě asi trošku velké, ale jinak 10 z 10ti.

Velké? Já mám mini ručičku ( 17cm) a padnou mi akorát :D Ony jsou dost lehké (70g) takže je skoro ani necítíš na ruce což mě osobně trochu vadí jinak OK :)

Odesláno

Velké? Já mám mini ručičku ( 17cm) a padnou mi akorát :D Ony jsou dost lehké (70g) takže je skoro ani necítíš na ruce což mě osobně trochu vadí jinak OK :)

Tak to klamou tělem:-). Díval jsem se na parametry a máš pravdu, nejsou moc veliké. Podle obrázku mi přišly větší. T.

Odesláno

Tak to klamou tělem:-). Díval jsem se na parametry a máš pravdu, nejsou moc veliké. Podle obrázku mi přišly větší. T.

Jo jo, 40x11mm je takový střed

Odesláno (upraveno)

Ani vyššie spomínané Seika http://www.hodinky.c...f-sndc89p2.html vyzeraú dosť dobre... Ešte bude rozhodovaniaPosted Image

Ako je to s vodoťesnosťou hodiniek Zeppelin a vyššie spomenutých Seiko? Vydržia skok do vody z 2metrovej výšky a cca 3metre hlboko? A cca 1km plávania vo vode vkuse? Budú fungovať stopky a bude sa dať manipulovať s hodinkami?

Upraveno uživatelem mmichalll
Odesláno

Ani vyššie spomínané Seika http://www.hodinky.c...f-sndc89p2.html vyzeraú dosť dobre... Ešte bude rozhodovaniaPosted Image

Ako je to s vodoťesnosťou hodiniek Zeppelin a vyššie spomenutých Seiko? Vydržia skok do vody z 2metrovej výšky a cca 3metre hlboko? A cca 1km plávania vo vode vkuse? Budú fungovať stopky a bude sa dať manipulovať s hodinkami?

Oboje mají 100M takže s nimi můžeš cca 8 metrů do hloubky takže v tom nevidím problém. Jinak manipulování s tlačítkama chronografu pod vodou se nedoporučuje :huh: Tak přeju at dobře vybereš :guitar:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...